bianka19 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Heej Wam Shirki :loveu: Moje kochane :diabloti: A na Twoje pytanie nie umiem odpowiedzieć , ponieważ sama nie wiem :eviltong: Quote
Minerva Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Hej Wam :hand: Co do sierści... Na żywo pewnie lepiej widać :eviltong:. Quote
Ciapkowa. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witamy Witamy ! :eviltong: Śliczny psiak :loveu: Zakochałam się w nim normalnie :roll: Mam do ciebie małe pytanko : Podczas spacerów nie moge spuścić ze smyczy mojego psa,ponieważ później nie moge go złapać :placz: Czy znasz na to sposób? :-( Odpowiedz w mojej galerii :cool3: A na twoje pytanko nie umiem odpowiedziec :shake: :lol: _________________ Ciapek czyli aniołek w ciele diabełka - Dogomania Forum Pozdrawiamy Shire i Ciebie ;) :cool1: Quote
sunshine Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='CaneSs']Jak u was gitez majonez to u nas Las ketchup :evil_lol: i musztarda też :diabloti: [quote name='bianka19']Heej Wam Shirki :loveu: Moje kochane :diabloti: A na Twoje pytanie nie umiem odpowiedzieć , ponieważ sama nie wiem :eviltong: No kurcze na zdjęciach tez nie wyglada na tak zwyczajnie szarą :evil_lol: [quote name='Minerva']Hej Wam :hand: Co do sierści... Na żywo pewnie lepiej widać :eviltong:. Nio widać inaczej... :diabloti: [quote name='GaBi12']Witamy Witamy ! :eviltong: Śliczny psiak :loveu: Zakochałam się w nim normalnie :roll: Mam do ciebie małe pytanko : Podczas spacerów nie moge spuścić ze smyczy mojego psa,ponieważ później nie moge go złapać :placz: Czy znasz na to sposób? :-( Odpowiedz w mojej galerii :cool3: A na twoje pytanko nie umiem odpowiedziec :shake: :lol: _________________ Ciapek czyli aniołek w ciele diabełka - Dogomania Forum Pozdrawiamy Shire i Ciebie ;) :cool1: Dzięki :loveu: już odpisałam :diabloti: Pozaglądam później do was kochani bo sie okazało że nie mam lekcji zrobionych :evil_lol::shake: Quote
Minerva Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 sunshine napisał(a):Pozaglądam później do was kochani bo sie okazało że nie mam lekcji zrobionych :evil_lol::shake: Bystrzacha jesteś :evil_lol:. Ale ja też nie szybsza-polski robię :lol:. Quote
Ciapkowa. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dzięki za porady :p Śliczną masz sunie :loveu::lol: PS.Moja sygnaturka jeszcze nie jest podlinkowana :( Quote
sunshine Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Minerva napisał(a):Bystrzacha jesteś :evil_lol:. Ale ja też nie szybsza-polski robię :lol:. ja własnie skończyłam i się za historię biorę :diabloti: skleroza nie boli ale jutro ciężko będzie :placz: GaBi12 napisał(a):Dzięki za porady :p Śliczną masz sunie :loveu::lol: PS.Moja sygnaturka jeszcze nie jest podlinkowana :( to linkuj szybciutko ;) Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Heyka! Jak tam sreberka? :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nono, zaraz 100 stronka bedzie :evil_lol: Quote
M&S Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cześć :) Spóźnione, ale Naj naj dla Shiry :loveu::loveu::multi: dobrego dnia A. Quote
Idolka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 http://i34.tinypic.com/35n0bw8.jpg jak ona wypiękniała :))))) i wydoroślała . pozdrawiam Quote
madziulik_13 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 100 już nie długo :evil_lol: To fotki ! :cool3: Quote
sunshine Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć :) Spóźnione, ale Naj naj dla Shiry :loveu::loveu::multi: dobrego dnia A. Ważne że szczere dzięki :loveu: [quote name='CaneSs']Nono, zaraz 100 stronka bedzie :evil_lol: niop będzie :D [quote name='Czarnulka']coo tam?;D A szybki dzień ;p [quote name='Idolka']http://i34.tinypic.com/35n0bw8.jpg jak ona wypiękniała :))))) i wydoroślała . pozdrawiam dzięki :loveu: [quote name='madziulik_13']100 już nie długo :evil_lol: To fotki ! :cool3: Ha! mam dzisiejsze :diabloti:. Byłyśmy na spacerku z aniołkiem666 i Nerem. Niestety była mgła i się zdjęcia mazały, ale kilka jest, no i filmik :evil_lol: w rewanżu za rozmazane zdjęcia:multi:. Jest też kilka domowych zaraz pododaje :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Hej Sunshiniki :p...jak tam u Was ??? Kiedy beda nowe focie ??? Pozdrawiamy Quote
sunshine Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 No to zaczynamy od zdjęć z niedzielnego poranku w łóżku:diabloti: Tak zaczynamy z Shirą dzień:loveu:: "No Martyna, czas wstawać" Taki pysk zawsze rano oglądam jak otwieram oczy, a później czuję jęzor :evil_lol: Trochę zaspana:eviltong: I te oczyska:loveu: Smile:cool3: Akukuk :loveu: Quote
Cavy Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Gratulujemy 100 strony! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Czarnulka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 My też gratulujemy seeetneeej strooonki;D Quote
sunshine Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Banan :loveu: Hia hia:diabloti: nie śmiać się proszę, rano nie wyglądacie lepiej O co kaman? :evil_lol: A teraz z dzisiejszego spacerku z Ewą i Nerem :diabloti: Standard czyli duchy:evil_lol: Chyba najwyraźniejsze zdjęcie :evil_lol: c.d.n ;) Quote
sunshine Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Piaskowy husky:diabloti: Romantico buzi :loveu: :cool3: Tryb nocny w telefonie:evil_lol: I nasza wieża ciśnień w tle ;) Za chwilę jeszcze dodam filmik ;) Quote
sunshine Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Hej Sunshiniki :p...jak tam u Was ??? Kiedy beda nowe focie ??? Pozdrawiamy Mówisz i masz, już są:evil_lol: zaraz do Was wpadnę :loveu: [quote name='Cavy']Gratulujemy 100 strony! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dzięki :loveu: [quote name='Czarnulka']My też gratulujemy seeetneeej strooonki;D Dzięki ponownie :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Filmik z dzisiejszych szaleństw z Nerem Ewy :evil_lol:. Zdjęcia kiepskie to filmik chociaż :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=ItiEgVVinDk Quote
Minerva Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 O! Załapałam się na setke! Gratulacje! http://i38.tinypic.com/voy1w6.jpg Jak ja kocham rozmazane zdjęcia ]:-> A tak w ogóle to cud, że Was znalazłam, nie mogę się połapać na tej nowej dogo, tragedia :/. I nie mam pojęcia jak się emotki wstawia! Czy już nigdy nie wstawie mojej ukochanej emotki z piwem! Płakać się chce, ale juz nie smęcę tutaj. Jeszcze raz wszytskiego naj z okazji setki ;) Quote
sunshine Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [quote name='Minerva']O! Załapałam się na setke! Gratulacje! http://i38.tinypic.com/voy1w6.jpg Jak ja kocham rozmazane zdjęcia ]:-> A tak w ogóle to cud, że Was znalazłam, nie mogę się połapać na tej nowej dogo, tragedia :/. I nie mam pojęcia jak się emotki wstawia! Czy już nigdy nie wstawie mojej ukochanej emotki z piwem! Płakać się chce, ale juz nie smęcę tutaj. Jeszcze raz wszytskiego naj z okazji setki ;) To straszne co tu się stało ... :crazyeye: Ja chcę z powrotem tamte forum te jest takie zimne i nieprzyjazne :placz: Quote
Minerva Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Nie chce wprowadzać nieprzyjemnej atmosfery, ale... Ja też chce tamto dogo:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts