sunshine Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Boness.']Jeju, przepraszam, że dopiero teraz :-( WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ślicznotko! :loveu: http://i35.tinypic.com/3483yis.jpg Piękny pyszczek :loveu: Dziękować dziękować :loveu: [quote name='wiki4']Witamy niedzielnie się :razz: hejka :cool3: [quote name='Agniecha93']Spóźnione, ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :multi::new-bday::BIG: dziękówka :diabloti: [quote name='bianka19']Witamy się ze ślicznotkami :buzi: Siemka siemka kłaniam się nisko...Martyna i jej psisko :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Najlepszego!!! :multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Heej :cool3: I jak wyszło oblewanie? :razz: Quote
Idolka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 wszystkiego naj shirka !!! :D :loveu::loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 sunshine napisał(a): Siemka siemka kłaniam się nisko...Martyna i jej psisko :diabloti: Widzę , że umiesz rymować :evil_lol: Ja nie umiem :diabloti: Przyszłam cię pogonić na spacer z Shirką i Nerem :mad: Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [FONT=Arial Black]Spóźnione życzonka dla Shiry !!![/FONT]:loveu: Quote
sunshine Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='CaneSs']Najlepszego!!! :multi: :multi: :multi: :diabloti: Dziękuję :loveu: [quote name='wiki4']Heej :cool3: I jak wyszło oblewanie? :razz: ojj tak :diabloti: [quote name='Idolka']wszystkiego naj shirka !!! :D :loveu::loveu::loveu: Dzięki :loveu: Idolek też niedługo skończy 18;) [quote name='bianka19']Widzę , że umiesz rymować :evil_lol: Ja nie umiem :diabloti: Przyszłam cię pogonić na spacer z Shirką i Nerem :mad: Pogoń słońce a nie mnie :placz:... dzisiaj byłam na spacerze z Shirą ( z reszta tak jak codziennie :roll:) ale lało cały dzień Shirce to nie przeszkadza a nawet się podoba :evil_lol: ale Nero nie dzierży mokrości :diabloti: no i fotek tez by nie było w takim układzie ;) [quote name='Cavy'][FONT=Arial Black]Spóźnione życzonka dla Shiry !!![/FONT]:loveu: dziękuję :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A kiedy zdjecia z 18 Shiry ????? :evil_lol: No i czy dostala jakas haszczakowa "porszawke" !!!!????? Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy się, u was też taka paskudna pogoda? :D Quote
bianka19 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Oo.. To znaczy , że u was też taka paskudna pogoda , jak u nas?? :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Witamy się, u was też taka paskudna pogoda? :D bianka19 napisał(a):Oo.. To znaczy , że u was też taka paskudna pogoda , jak u nas?? :eviltong: Ha! A u mnie nawet, nawet :cool3: Dzisiaj na pół godziny słońce wyszło :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Witamy się, u was też taka paskudna pogoda? :D bianka19 napisał(a):Oo.. To znaczy , że u was też taka paskudna pogoda , jak u nas?? :eviltong: Nio mgła i szarówa :placz: i deszcz w porywach :diabloti: wiki4 napisał(a):Ha! A u mnie nawet, nawet :cool3: Dzisiaj na pół godziny słońce wyszło :evil_lol: Farciary :evil_lol: mam nadzieje że na zdjęcia je wykorzystałyście :diabloti:. A nasze fotki z dzisiaj ze spaceru z Nerem za chwilkę :diabloti: Tyle że była taka szarówa że muszę sprawdzić które się nadaja do uzytku bo wiekszosc to psy-duchy :evil_lol:. No i ta mgła... Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 sunshine napisał(a): Farciary :evil_lol: mam nadzieje że na zdjęcia je wykorzystałyście :diabloti:. A nasze fotki z dzisiaj ze spaceru z Nerem za chwilkę :diabloti: Tyle że była taka szarówa że muszę sprawdzić które się nadaja do uzytku bo wiekszosc to psy-duchy :evil_lol:. No i ta mgła... Hmm...z tymi zdjęciami to ta wyszło...:evil_lol: Łiii będą fotki :cool3: Quote
Idolka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 sunshine napisał(a): Dzięki :loveu: Idolek też niedługo skończy 18;) ciekawe jak on już wygląda:-( Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Tak jak mówiłam kilka w miarę wyraźnych fotek dla Was ;D Shira&Nero :loveu: Pauza :diabloti: I lecimy ;) Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 jęzorki:loveu: Duchy z fajnymi minami :evil_lol: Gdzie jest Shira?? :diabloti: Kret!:cool1: Przyczajony tygrys :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Doopki:) Coś tam słyszymy :cool3:! Wysłannicy mocy piekielnych :diabloti: Zatrzymali się na chwilę :multi: Bo w biegu wyglądali tak::evil_lol: Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 A teraz troszkę Shirki :loveu: Jesienna Shirka :loveu: Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 A tutaj jeszcze coś obiecanego dla bianki19 ;). mam nadzieję że się podoba bo robiłam to 2 godziny a srebrnym kolorem...rzygam :evil_lol: (kolorowałam długopisami:roll:) Graffiti to "Cezik" jak by ktoś pytał :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://i38.tinypic.com/10d7c4n.jpg Jaka ona jest śliczna :loveu: Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='wiki4']http://i38.tinypic.com/10d7c4n.jpg Jaka ona jest śliczna :loveu: wiem ma to po pani :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 sunshine napisał(a):wiem ma to po pani :evil_lol: Nie wątpię :cool3::evil_lol: A tak serio to nigdy bym się nie domyśliła co tam pisze, dopiero jak powiedziałaś :oops::lol: Ale nie przyglądałam się dokładnie, nie jestem dobra w takim czymś :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):Nie wątpię :cool3::evil_lol: A tak serio to nigdy bym się nie domyśliła co tam pisze, dopiero jak powiedziałaś :oops::lol: Ale nie przyglądałam się dokładnie, nie jestem dobra w takim czymś :evil_lol: I dlatego podpisałam...ale jak na moje możliwości i tak jest czytelne :evil_lol: Quote
Recommended Posts