Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tonacja']Oj...sorrki, miałam trochę błędne info... tak dokładniej to chodzi o Kowalskich z Marzenina :roll: blisko Wrześni. No i masz rację... nazwisko dość popularne :evil_lol:
Ja cię kręce nie wiedziałam że tam taaaaka stadnina jest :crazyeye:. Nie potrzebują do pracy czasem? :evil_lol:

Posted

sunshine napisał(a):
Ja cię kręce nie wiedziałam że tam taaaaka stadnina jest :crazyeye:. Nie potrzebują do pracy czasem? :evil_lol:

Oj nie wiem :evil_lol: sama chętnie bym się tam zatrudniła :eviltong: ale to chyba interes rodzinny.

Posted

tonacja napisał(a):
Oj nie wiem :evil_lol: sama chętnie bym się tam zatrudniła :eviltong: ale to chyba interes rodzinny.

Stadnina jest wieeeeelka może jednak na weekendy? :evil_lol:. Pośpią sobie dłużej :diabloti:

Posted

sunshine napisał(a):
Gdzie gdzieniegdzie ma czarne nawet :razz: i brązowe jej na łapkach wyrosło :eviltong: taki misz masz, tricolor by można rzec :evil_lol:.

Kobieta zmienną jest :evil_lol:

Posted

[quote name='bianka19']Heej , po bardzo długiej przerwie. ;)

Fajne griffiti :loveu: Śliczne :loveu:
http://img527.imageshack.us/img527/4097/zdjcie0062.jpg

Zrobisz mi takie , ale z napisem Cezar. ? :roll::razz: :eviltong:

Hejka jak będę miec wene to coś się wymyśli :evil_lol:

[quote name='tonacja']Kobieta zmienną jest :evil_lol:

Dokładnie:evil_lol: Od aniołka do diabełka :mad: Dzisiaj menda jedna mała nawet aportować nie chciała:-(. Nieznośna była na spacerze jak jeszcze nigdy :p

Posted

tonacja napisał(a):
Przechodzi okres młodzieńczego bundu :evil_lol: to Ci mała łajza...

Dokładnie...łajza :diabloti: w ogóle to jakieś ADHD miała :evil_lol: Słonko przygrzało i jej odbiło :stupid:.

Posted

Potrzebujemy pomocy !!!!!!

Szukamy domu dla Rudzielca rasy Husky. Jest terroryzowany przez sunię, z którą dzieli dom. Ma 2,5 roku. Więcej informacji znajdziecie w rasie "Alaskan Malamute" w galerii Czina-cudna malamutka i FORUM FUNDACJI DLA RATOWANIA ZWIERZĄT BEZDOMNYCH "EMIR" :: Zobacz temat - Hasior - spokojny husky musi opuścić dom :-(
Jak również, szukamy nowego domku dla 8-9 miesięcznego Husky-ego o ubarwieniu biało-czarnym.

www.czina.pl

Posted

[quote name='bianka19']Super filmik. :loveu::loveu:

heej :cool3:

[quote name='stratoos']Hej :hand:

Świetny filmik :loveu:

[quote name='Pusiakowa']hej, hej.;)
u nas fotki.:cool1:

Dzięki wszystkim zaraz do was wpadne :evil_lol:. A teraz się pochwalę że zgubiłam się dzisiaj z kumpelą i jej psem w lesie :diabloti:. I było super :evil_lol:

Na początek fotki z lasu :razz::

Nie wywołuj wilka z lasu :mad::diabloti:

słodycz moja :loveu:

Posted

Psy- duchy :razz:

Shira & Nero :loveu:

BU!:diabloti:

A tutaj wyszłyśmy z lasu.:crazyeye:I nie miałyśmy pojęcia gdzie jesteśmy :diabloti:

Ta mina mówi, że... Shira też nie wiedziała...:evil_lol:

Posted

Szukałyśmy drogi... a znalazłyśmy .... PYRY!:diabloti:

Ja ze skarbkami:loveu:

Psy i... PYRY!:diabloti:

A na koniec foto z dzisiejszego poranka :roll:... standardowo na łóżku pańci:diabloti:

[FONT=Comic Sans MS]POCZĄTEK ZDJĘĆ STRONA 52!!!
:diabloti:
[/FONT]