Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://img299.imageshack.us/img299/4276/20090825046.jpg ślicznie
Cos mi to przypomina. Moja Lunkajak wracamy ze spacerku to w domu zaczyna biegac i nie umi wyrobic na zakretach i dobija w drzwi lub w sciane. A potem biedactwo mi piszczy... A ja jakbym swoją spuściła to by mi kajś poleciała. No chyba ze jestem na dolinie z Boness to sie trzyma mnie bo pewnie niewie jak wrócić do domu. I takze nie ucieka bo jest Jim i Bona ;)

Posted

sunshine napisał(a):
Możliwe że uchole jej zostaną:lol:...brak rodowodu robi swoje;) ale czyż nie są urocze?:cool3:
A z tym uciekaniem puki co się jej nie zdarza wiec korzystamy i uczymy się przychodzenia...ale z oka jej nie spuszczam i daleko odejść nie pozwalam... Jej matka i ojciec biegają bez smyczy i nigdy nie uciekły więc miejmy nadzieje ze jej też to do głowy nie przyjdzie oby była w tych 5% hehe:mad:;) . Czas pokarze;)

P.S bo się ciągle domagają zdjęć:razz:... to wszystko ich wina!:diabloti:

mój pies też miała takie wielkie uszyska, ale w miarę jak rósł, znikała różnica między ich a reszty ciała wielkością. więc pewnie ze shirą będzie tak samo ;)

pzdr.

Posted

Suciune napisał(a):
mój pies też miała takie wielkie uszyska, ale w miarę jak rósł, znikała różnica między ich a reszty ciała wielkością. więc pewnie ze shirą będzie tak samo ;)

pzdr.

To by było super:multi:. Chociaż kocham ją taką jaką jest:loveu: bo jest cudowna z charakteru. Ma swoje za uszami (może temu ma takie wielkie:evil_lol:)ale jak tu się gniewać na tego dzieciora:loveu:.?

Posted

[quote name='Czarnulka']http://img299.imageshack.us/img299/4276/20090825046.jpg ślicznie
Cos mi to przypomina. Moja Lunkajak wracamy ze spacerku to w domu zaczyna biegac i nie umi wyrobic na zakretach i dobija w drzwi lub w sciane. A potem biedactwo mi piszczy... A ja jakbym swoją spuściła to by mi kajś poleciała. No chyba ze jestem na dolinie z Boness to sie trzyma mnie bo pewnie niewie jak wrócić do domu. I takze nie ucieka bo jest Jim i Bona ;)
Hehe:diabloti:. Shira nawet po wyczerpującym spacerze wieczorem też tak robi...nie wiem skąd ona ma tyle energii:lol:

bianka19 Dzięki ;)

Posted

bianka19 napisał(a):
To kiedy nowe zdjęcia ?
Bo się doczekać już nie mogę ;)
Shirka jest śliczna :loveu:

O 16 na spacerek idziemy to może coś popstrykamy:razz:...chociaż pogoda jakaś dziwaczna...zachmurzone duchota i gorąco:roll: bleach

Posted

sunshine napisał(a):
O 16 na spacerek idziemy to może coś popstrykamy:razz:...chociaż pogoda jakaś dziwaczna...zachmurzone duchota i gorąco:roll: bleach

Super będą fotki :multi::multi::multi::multi:

Posted

Małe AA spotkało husky Gaję podczas treningu:multi:.Lecą foteczki:diabloti:

Śpiące bejbe :loveu:(to jeszcze przed spacerem:eviltong:)

Shira mówi "mam frisbee!":razz:

Shirka z Gają:loveu:

W zabawie:p

CDN!

Posted

madziulik_13 napisał(a):
A no chyba że :evil_lol: Ciekawe ile wytrzyma na głodzie :cool3:

Haha jej mina jest boska :loveu::lol:

Dziękować, dziękować.:jumpie:
Shira to twarda babka -da radę:evil_lol:

Posted

sunshine napisał(a):
To haszczak takiego pana który ma działkę niedaleko nas. Nie nie ma galerii tu;)

Aha, ten haszczak jest śliczny i twoja Shirka także :loveu::loveu: I jej oczka takie błekitne :loveu::loveu: