Anusiak17 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 shirka jest baaardzo energiczna :razz: szeleczki pasują jak najbardziej :):):) Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jeśli mogę się spytać.. Mieszkacie w bloku ? :razz: Bo na przyszłość chciałabym kupić sobie Haszczaka tylko właśnie nie wiem jakiego .. albo takie umaszczenia , jak twoja ma , albo Lunka :hmmmm: Ale przejdźmy do rzeczy :evil_lol: Mieszkacie w bloku ? Quote
sunshine Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Anusiak17 napisał(a):shirka jest baaardzo energiczna :razz: szeleczki pasują jak najbardziej :):):) Wulkan energii:eviltong: Shirka dziękuje za komplement:cool3: bianka19 napisał(a):Jeśli mogę się spytać.. Mieszkacie w bloku ? :razz: Bo na przyszłość chciałabym kupić sobie Haszczaka tylko właśnie nie wiem jakiego .. albo takie umaszczenia , jak twoja ma , albo Lunka :hmmmm: Ale przejdźmy do rzeczy :evil_lol: Mieszkacie w bloku ? Witam:multi: Tak mieszkamy w bloku;). Chętnie odpowiemy na pytania i wspomożemy dobrym słowem:lol: monmar123 napisał(a):Jak ona szybko rośnie!!! Witam:loveu: Jak na drożdżach:loveu: Masz może galerie swojego hasiorka;>?? Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 sunshine napisał(a):Witam:multi: Tak mieszkamy w bloku;). Chętnie odpowiemy na pytania i wspomożemy dobrym słowem:lol: Suńka nie sprawia problemów? Quote
sunshine Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Szczerze...to jak każdy szczeniak. Główny problem to siusianie(zdarza się jej jeszcze).Mieszkam na 4 pietrze więc czasem nie zdąrze zbiec i później biegam po schodach ale z mopem:diabloti:. Ogólnie duuużo ze mną chodzi więc resztę czasu przeważnie przesypia.Puki co trochę obgryzła mi kanapę :angryy: ale po za tym nie odniosłam na razie żadnych szkód.Buty stoją cała noc na korytarzu i małej nie interesują. Ma dużo zabawek i gryzaków i już załapała że to one są do gryzienia a nie przedmioty w domu:p. Shirka jest grzecznym psem ogólnie a jeśli się martwisz że nie masz domu z ogrodem to nie masz czym;). Hasior to cwana bestia i po 2 godzinach pobytu w ogrodzie pozna go na wylot i zaczyna szukać rozrywki czyli kopać dołki może nawet uciekać. Więc husky się nadaje do bloku równie dobrze jak do domu byle by i tu i tu miał dużo ruchu i zajęć. Shira także bardzo szybko się uczy("wykaz" komend jakie potrafi znajdziesz na pierwszej stronie galerii:razz:) i ma w tym dużo radości. A to wzmacnia więzi i daje jej solidne zajęcie;). Kiedyś w Przyjacielu Psie znalazłam fajny artykuł o tym że ludzie twierdzą że pies duży nie nadaje się do bloku. W artykule postawili tezę że "powinni zapytać o zdanie psa.Dla psa się nie liczy czy mieszka w bloku czy w domu bo po długim spacerze i tak śpi w nogach ukochanego właściciela:)." i to były bardzo madre słowa;). Bo psa nie da się zamknąć w ogrodzie bo to nie ma różnicy i tak psiak musi chodzić na spacery.:roll:. Jeśli masz na myśli jakieś konkretne problemy to śmiało pytaj.Bo tak w sumie ogólnie nasze życie przebiega w harmonii i zgodzie:loveu:. Quote
Anusiak17 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Też mieszkam w bloku , i haszak którego będę miała będzie drugim pieskiem u mnie :) Myślę że będzie dobrze :) Quote
sunshine Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Kilka fotek z dzisiejszego spaceru z kolegą:razz: A oto kundlisz Nero-nieznośna ale kochana menda:loveu: Łapsko na cielsko:eviltong: ( A ten język Nerka to chyba na mnie był:lol:) "Nie otrzepuj się na mnie chłopie:roll:" Nero klapnięte uszko:loveu: Quote
sunshine Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Gonitwa:cool3: He he:lol: Szczęki:diabloti: Trochę wody dla ochłody-głowa to husky a reszta ciała to ja nie wiem :diabloti: A po kąpieli wracamy do gonienia Nera:loveu: Quote
Idolka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 hej , to moje nowe konto - anusiak17 usuwam. Patrzę że shirka już wchodzi do wody ... już się nie boi ? słodziutka :loveu: Quote
Alba1986 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Shirka rośnie jak na drożdżach:loveu::loveu: Quote
sunshine Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Idolka napisał(a):hej , to moje nowe konto - anusiak17 usuwam. Patrzę że shirka już wchodzi do wody ... już się nie boi ? słodziutka :loveu: Nie już nie:p. Mamy sukces:multi: i Shirka w upalne dni na tym dobrze wyjdzie;) Quote
as_kate Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Witamy się :) Masz świetną suńkę :loveu: słooooodziaaak!!! :loveu::loveu: Jak na takiego młodego psa to już dużo umie, masz zamiar coś z nią w przyszłości trenować?? PS http://img142.imageshack.us/img142/4942/zdjcie045kch.jpg <-- reszta to zmokły szczurek z ogonem bażanta :evil_lol: Quote
Czarnulka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 http://img90.imageshack.us/img90/2651/zdjcie018cfg.jpg Pięknie :loveu: http://img142.imageshack.us/img142/4942/zdjcie045kch.jpg Jaki mokry szczurek ;) Quote
sunshine Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 as_kate napisał(a):Witamy się :) Masz świetną suńkę :loveu: słooooodziaaak!!! :loveu::loveu: Jak na takiego młodego psa to już dużo umie, masz zamiar coś z nią w przyszłości trenować?? Tak, bikejoring;). Puki co komendy są dla przyjemności i zabawy ale kto wie co nam odbije w przyszłości:cool3:. Quote
as_kate Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 sunshine napisał(a):Tak, bikejoring;). Puki co komendy są dla przyjemności i zabawy ale kto wie co nam odbije w przyszłości:cool3:. co to jest? bieganie przy rowerze? Quote
bianka19 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 sunshine napisał(a):Szczerze...to jak każdy szczeniak. Główny problem to siusianie(zdarza się jej jeszcze).Mieszkam na 4 pietrze więc czasem nie zdąrze zbiec i później biegam po schodach ale z mopem:diabloti:. Ogólnie duuużo ze mną chodzi więc resztę czasu przeważnie przesypia.Puki co trochę obgryzła mi kanapę :angryy: ale po za tym nie odniosłam na razie żadnych szkód.Buty stoją cała noc na korytarzu i małej nie interesują. Ma dużo zabawek i gryzaków i już załapała że to one są do gryzienia a nie przedmioty w domu:p. Shirka jest grzecznym psem ogólnie a jeśli się martwisz że nie masz domu z ogrodem to nie masz czym;). Hasior to cwana bestia i po 2 godzinach pobytu w ogrodzie pozna go na wylot i zaczyna szukać rozrywki czyli kopać dołki może nawet uciekać. Więc husky się nadaje do bloku równie dobrze jak do domu byle by i tu i tu miał dużo ruchu i zajęć. Shira także bardzo szybko się uczy("wykaz" komend jakie potrafi znajdziesz na pierwszej stronie galerii:razz:) i ma w tym dużo radości. A to wzmacnia więzi i daje jej solidne zajęcie;). Kiedyś w Przyjacielu Psie znalazłam fajny artykuł o tym że ludzie twierdzą że pies duży nie nadaje się do bloku. W artykule postawili tezę że "powinni zapytać o zdanie psa.Dla psa się nie liczy czy mieszka w bloku czy w domu bo po długim spacerze i tak śpi w nogach ukochanego właściciela:)." i to były bardzo madre słowa;). Bo psa nie da się zamknąć w ogrodzie bo to nie ma różnicy i tak psiak musi chodzić na spacery.:roll:. Jeśli masz na myśli jakieś konkretne problemy to śmiało pytaj.Bo tak w sumie ogólnie nasze życie przebiega w harmonii i zgodzie:loveu:. Bo ja szczególnie to się martwiłam tą sprawą , że będzie przeszkadzał w domu taki haszczak , jak urośnie , bo moja mama nie lubi dużych psów , ale mam nadzieję , że jak poducze mojego w przyszłości to myślę , że mama się przyzwyczai .. ale tego też nie jestem pewna , bo ludzie mówią , że duże psy typu haszczaki , laby sprawiają dużo problemów ..:shake: Ale ja chyba w to nie wierze , bo każdego psa można wyuczyć nawet takiego niegrzecznego .. A Twoja mama była za tym , żeby wziąść haszczaka czy jak ?? :razz: Jak będę coś więcej chciała wiedzieć to się Ciebie spytam z przyjemnością ;) Quote
bianka19 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 http://img142.imageshack.us/img142/4942/zdjcie045kch.jpg to zdjęcie śliczne :loveu: I jakbyś mogła to nagraj filmik o Shirce , nie musi być długi ;) Bo tylko chcę zobaczyć haszczaka , jak wogóle żyje w domu i na dworze :roll: Quote
sunshine Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='bianka19']http://img142.imageshack.us/img142/4942/zdjcie045kch.jpg to zdjęcie śliczne :loveu: I jakbyś mogła to nagraj filmik o Shirce , nie musi być długi ;) Bo tylko chcę zobaczyć haszczaka , jak wogóle żyje w domu i na dworze :roll: Hej jak tylko znajde czas to nagram;).A w domu pies praktycznie znika, ni ma go;p. Tak jak mówiłam większość czasu śpi. A nie przeszkadza w ogóle.Schodzi z drogi jak chodzisz i leży w miejscach gdzie sie nie poruszasz nie przeszkadza więcej jak mały psiak;). Quote
sunshine Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Hej obiecane filmiki:eviltong:. Jakość paskudna za co z góry sorki:lol:. No i tresura jakaś nijaka (nie umiem się skupić na dwóch rzeczach naraz:oops:) Mały trening w domu:) YouTube - 20090822003 A tak mój piesek buszuje w moich pościelach:p YouTube - freesbee w łóżku Tutaj beztroskie hasanie na łące za butelką:eviltong: YouTube - nałacezbutelką Quote
sunshine Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 I jeszcze parę fotek na deser ;) Oto mina Shiry z dekiem od wiadra na śmieci-przyłapana na gorącym uczynku:evil_lol: Btw. paskudna jakość ale nie mogłam się oprzeć :diabloti: Dumna ze swojego nowego frisbee :razz: UFO!:-o Nie oddam! Moje! P.S Na poprzedniej stronie filmy ;) Quote
Czarnulka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 http://img522.imageshack.us/img522/7110/20090820011.jpg Jejku nie da jej sie winić za te jej piękne oczyska ;) http://img269.imageshack.us/img269/3585/20090822004.jpg Widze ze interesuje sie frisbee ;) Quote
sunshine Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='Czarnulka']http://img522.imageshack.us/img522/7110/20090820011.jpg Jejku nie da jej sie winić za te jej piękne oczyska ;) http://img269.imageshack.us/img269/3585/20090822004.jpg Widze ze interesuje sie frisbee ;) Też wpadłam w kompletną hihawkę jak to zobaczyłam :eviltong: A co do frisbee to faktycznie interesuje się:multi: nawet przynosi... tyle że oddać nie chce :eviltong: hehe łobuz Quote
Idolka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 hehe myślała że jej się upiecze a tu złapana :)) :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/1568/20090822007.jpg tez bym zrobila taka mine jakbym zobaczyla ufo :D tylko oczywiscie brzydsza :D:D:D:D ładna ta smyczka :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts