Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli mogę się spytać..
Mieszkacie w bloku ? :razz:
Bo na przyszłość chciałabym kupić sobie Haszczaka tylko właśnie nie wiem jakiego .. albo takie umaszczenia , jak twoja ma , albo Lunka :hmmmm:
Ale przejdźmy do rzeczy :evil_lol:
Mieszkacie w bloku ?

Posted

Anusiak17 napisał(a):
shirka jest baaardzo energiczna :razz:
szeleczki pasują jak najbardziej :):):)

Wulkan energii:eviltong: Shirka dziękuje za komplement:cool3:

bianka19 napisał(a):
Jeśli mogę się spytać..
Mieszkacie w bloku ? :razz:
Bo na przyszłość chciałabym kupić sobie Haszczaka tylko właśnie nie wiem jakiego .. albo takie umaszczenia , jak twoja ma , albo Lunka :hmmmm:
Ale przejdźmy do rzeczy :evil_lol:
Mieszkacie w bloku ?

Witam:multi:
Tak mieszkamy w bloku;). Chętnie odpowiemy na pytania i wspomożemy dobrym słowem:lol:

monmar123 napisał(a):
Jak ona szybko rośnie!!!

Witam:loveu:
Jak na drożdżach:loveu:
Masz może galerie swojego hasiorka;>??

Posted

Szczerze...to jak każdy szczeniak.
Główny problem to siusianie(zdarza się jej jeszcze).Mieszkam na 4 pietrze więc czasem nie zdąrze zbiec i później biegam po schodach ale z mopem:diabloti:.
Ogólnie duuużo ze mną chodzi więc resztę czasu przeważnie przesypia.Puki co trochę obgryzła mi kanapę :angryy: ale po za tym nie odniosłam na razie żadnych szkód.Buty stoją cała noc na korytarzu i małej nie interesują. Ma dużo zabawek i gryzaków i już załapała że to one są do gryzienia a nie przedmioty w domu:p. Shirka jest grzecznym psem ogólnie a jeśli się martwisz że nie masz domu z ogrodem to nie masz czym;).
Hasior to cwana bestia i po 2 godzinach pobytu w ogrodzie pozna go na wylot i zaczyna szukać rozrywki czyli kopać dołki może nawet uciekać. Więc husky się nadaje do bloku równie dobrze jak do domu byle by i tu i tu miał dużo ruchu i zajęć.
Shira także bardzo szybko się uczy("wykaz" komend jakie potrafi znajdziesz na pierwszej stronie galerii:razz:) i ma w tym dużo radości. A to wzmacnia więzi i daje jej solidne zajęcie;).
Kiedyś w Przyjacielu Psie znalazłam fajny artykuł o tym że ludzie twierdzą że pies duży nie nadaje się do bloku. W artykule postawili tezę że "powinni zapytać o zdanie psa.Dla psa się nie liczy czy mieszka w bloku czy w domu bo po długim spacerze i tak śpi w nogach ukochanego właściciela:)." i to były bardzo madre słowa;). Bo psa nie da się zamknąć w ogrodzie bo to nie ma różnicy i tak psiak musi chodzić na spacery.:roll:.

Jeśli masz na myśli jakieś konkretne problemy to śmiało pytaj.Bo tak w sumie ogólnie nasze życie przebiega w harmonii i zgodzie:loveu:.

Posted

Kilka fotek z dzisiejszego spaceru z kolegą:razz:

A oto kundlisz Nero-nieznośna ale kochana menda:loveu:

Łapsko na cielsko:eviltong: ( A ten język Nerka to chyba na mnie był:lol:)

"Nie otrzepuj się na mnie chłopie:roll:"

Nero klapnięte uszko:loveu:

Posted

Gonitwa:cool3:

He he:lol:

Szczęki:diabloti:

Trochę wody dla ochłody-głowa to husky a reszta ciała to ja nie wiem :diabloti:

A po kąpieli wracamy do gonienia Nera:loveu:

Posted

Idolka napisał(a):
hej , to moje nowe konto - anusiak17 usuwam.
Patrzę że shirka już wchodzi do wody ...
już się nie boi ?
słodziutka :loveu:

Nie już nie:p. Mamy sukces:multi: i Shirka w upalne dni na tym dobrze wyjdzie;)

Posted

as_kate napisał(a):
Witamy się :)
Masz świetną suńkę :loveu: słooooodziaaak!!! :loveu::loveu: Jak na takiego młodego psa to już dużo umie, masz zamiar coś z nią w przyszłości trenować??

Tak, bikejoring;). Puki co komendy są dla przyjemności i zabawy ale kto wie co nam odbije w przyszłości:cool3:.

Posted

sunshine napisał(a):
Tak, bikejoring;). Puki co komendy są dla przyjemności i zabawy ale kto wie co nam odbije w przyszłości:cool3:.

co to jest? bieganie przy rowerze?

Posted

sunshine napisał(a):
Szczerze...to jak każdy szczeniak.
Główny problem to siusianie(zdarza się jej jeszcze).Mieszkam na 4 pietrze więc czasem nie zdąrze zbiec i później biegam po schodach ale z mopem:diabloti:.
Ogólnie duuużo ze mną chodzi więc resztę czasu przeważnie przesypia.Puki co trochę obgryzła mi kanapę :angryy: ale po za tym nie odniosłam na razie żadnych szkód.Buty stoją cała noc na korytarzu i małej nie interesują. Ma dużo zabawek i gryzaków i już załapała że to one są do gryzienia a nie przedmioty w domu:p. Shirka jest grzecznym psem ogólnie a jeśli się martwisz że nie masz domu z ogrodem to nie masz czym;).
Hasior to cwana bestia i po 2 godzinach pobytu w ogrodzie pozna go na wylot i zaczyna szukać rozrywki czyli kopać dołki może nawet uciekać. Więc husky się nadaje do bloku równie dobrze jak do domu byle by i tu i tu miał dużo ruchu i zajęć.
Shira także bardzo szybko się uczy("wykaz" komend jakie potrafi znajdziesz na pierwszej stronie galerii:razz:) i ma w tym dużo radości. A to wzmacnia więzi i daje jej solidne zajęcie;).
Kiedyś w Przyjacielu Psie znalazłam fajny artykuł o tym że ludzie twierdzą że pies duży nie nadaje się do bloku. W artykule postawili tezę że "powinni zapytać o zdanie psa.Dla psa się nie liczy czy mieszka w bloku czy w domu bo po długim spacerze i tak śpi w nogach ukochanego właściciela:)." i to były bardzo madre słowa;). Bo psa nie da się zamknąć w ogrodzie bo to nie ma różnicy i tak psiak musi chodzić na spacery.:roll:.

Jeśli masz na myśli jakieś konkretne problemy to śmiało pytaj.Bo tak w sumie ogólnie nasze życie przebiega w harmonii i zgodzie:loveu:.

Bo ja szczególnie to się martwiłam tą sprawą , że będzie przeszkadzał w domu taki haszczak , jak urośnie , bo moja mama nie lubi dużych psów , ale mam nadzieję , że jak poducze mojego w przyszłości to myślę , że mama się przyzwyczai .. ale tego też nie jestem pewna , bo ludzie mówią , że duże psy typu haszczaki , laby sprawiają dużo problemów ..:shake: Ale ja chyba w to nie wierze , bo każdego psa można wyuczyć nawet takiego niegrzecznego ..
A Twoja mama była za tym , żeby wziąść haszczaka czy jak ?? :razz:

Jak będę coś więcej chciała wiedzieć to się Ciebie spytam z przyjemnością
;)

Posted

[quote name='bianka19']http://img142.imageshack.us/img142/4942/zdjcie045kch.jpg
to zdjęcie śliczne :loveu:

I jakbyś mogła to nagraj filmik o Shirce , nie musi być długi ;)
Bo tylko chcę zobaczyć haszczaka , jak wogóle żyje w domu i na dworze :roll:

Hej jak tylko znajde czas to nagram;).A w domu pies praktycznie znika, ni ma go;p. Tak jak mówiłam większość czasu śpi. A nie przeszkadza w ogóle.Schodzi z drogi jak chodzisz i leży w miejscach gdzie sie nie poruszasz nie przeszkadza więcej jak mały psiak;).

Posted

I jeszcze parę fotek na deser ;)

Oto mina Shiry z dekiem od wiadra na śmieci-przyłapana na gorącym uczynku:evil_lol:
Btw. paskudna jakość ale nie mogłam się oprzeć :diabloti:

Dumna ze swojego nowego frisbee :razz:

UFO!:-o

Nie oddam! Moje!

P.S Na poprzedniej stronie filmy ;)

Posted

[quote name='Czarnulka']http://img522.imageshack.us/img522/7110/20090820011.jpg Jejku nie da jej sie winić za te jej piękne oczyska ;)

http://img269.imageshack.us/img269/3585/20090822004.jpg Widze ze interesuje sie frisbee ;)

Też wpadłam w kompletną hihawkę jak to zobaczyłam :eviltong:

A co do frisbee to faktycznie interesuje się:multi: nawet przynosi... tyle że oddać nie chce :eviltong: hehe łobuz