Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wsciekaj sie! ja chodze do szkoly wracam ok 16 to juz ciemno, jeden dzien weekendy spedzony na drodze daleko do pracy i pracy i spowrotem i zostaje jeden wolny ktorego nie zawsze mam ochote spedzac na komendach itp. wole luzny mily spacer ;)

Posted

Super ;D To ja Cie podpuszczę:diabloti: i powiem że Shira ostatnio nauczyła się chodzić do tyłu i skakać przez nogę w jeden dzień a teraz zaczynamy czołganie się:evil_lol:
Motywujące ? :D

Posted

[quote name='CaneSs']Czeeść Co tam? :P
[quote name='wiki4']Witamy :lol:
Witam :lol: Już piątek więc słychać pomruki wolności :multi::evil_lol:
[quote name='sunshine']To ja cię podpuszczę że chcę iść na akademię medyczną i zaczełam się uczyć matmy
O nie, medycyna jest stanowczo za bardzo związana z chemią :eviltong: Mam rozszerzoną matę i wybieram się na architekturę :cool3:

Posted

Agniecha93 napisał(a):
Nie było tak źle, w środę nie byłam, w piątek 3 lekcje :D

Szczęściara...3 lekcje :-o Ja mam zawsze po 7 i w czwartki 9 bo mam kółko :cool1: :evil_lol:

Posted

Ja też mam zawsze 7, w piątki 6 ale autobus mam po 7, po prostu paru nauczycieli nie było :D A kółka mam po godzinie w poniedziałek (na 17), wtorek (17), czwartek (18.30) także cały tydzień zawalony. 17 co za godzina...