Basia1968 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 niestety nikt jej nie chce - a ona jest taka mądra - szybko się uczy - ADHD :evil_lol::evil_lol: to fakt, ale to po prostu do niej pasuje Quote
Basia1968 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Dariette jesli masz możliwość to możesz ją odwiedzić, zapoznać - zobaczysz pokochasz ją od "wczoraj" Quote
Dariette. Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Cholera, że też mam takich nieugiętych rodziców, a chętnie namówiłabym ich na drugiego psa, i jeszcze na dodatek Mielec nie jest tak daleko od mojego miasta... Tylko oczywiście jeden i jedyny problem ~ zgoda rodziców :-(. Quote
Basia1968 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 odległośc do Brzyścia to 85 km - nie jest daleko - pokaż rodzicom Allegrę - możecie wybrac się tam wspólnie na wypad weekendowy i poznać psiaka - tylko trzeba najpierw zadzownić do Pani Asi - właścicielki hoteliku - namawiaj, namawiaj - ona jest taka kochana:loveu::loveu: Quote
Dariette. Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Wiesz, zawsze warto chociaż spróbować. Postaram się błagać, przysięgnę odpowiedzialność, poleją się łzy, ale będę się starać, bo mi zależy, gdyż ona ma tak wiele z mojego Upsiego ADHDowca... A jeśli co to każę im zadzownić do Ciebie albo kogoś innego, kto pomoże przekonać :cool3:. A jakie All ma podejście do psów? Bo mam w domu jeszcze szczeniaka, jamniczego mixa. ;) Quote
Basia1968 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 aLLEGRA PRZEBYWA W HOTELIKU RAZEM Z SUNIĄ I NIE MA TAM ŻADNYCH ZGRZYTÓW - POWIEM TAK - JESLI DRUGI PIESEK NIE JEST DOMINUJĄCYM TO JEST WSZYSTKO OK - ALLEGRA JEST ADHAD:evil_lol::evil_lol: JEST TYPEM ALFA z łagodnym psiakiem bezproblemowa. Tak że nic tylko brać. Możesz np wziąć na wizytę swojego mixa i zobaczyc jak Allegra zareaguje, ale ja myslę, że będzie ok, bo ona potrzebuje człowiekaaaaaa Quote
Dariette. Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Basia1968']aLLEGRA PRZEBYWA W HOTELIKU RAZEM Z SUNIĄ I NIE MA TAM ŻADNYCH ZGRZYTÓW - POWIEM TAK - JESLI DRUGI PIESEK NIE JEST DOMINUJĄCYM TO JEST WSZYSTKO OK - ALLEGRA JEST ADHAD:evil_lol::evil_lol: JEST TYPEM ALFA z łagodnym psiakiem bezproblemowa. Tak że nic tylko brać. Możesz np wziąć na wizytę swojego mixa i zobaczyc jak Allegra zareaguje, ale ja myslę, że będzie ok, bo ona potrzebuje człowiekaaaaaa Zupełnie jak Ups, tyle, że Ups był strasznym zazdrośnikiem ;). Jasne, jak już coś to przyjechałabym też z parówką :cool3:. Dziś wieczorem porozmawiam, boję się, że usłyszę słynne kategoryczne NIE :placz:. A sunia zdrowa? Nadaje się do mieszkania w domu? Lubi wodę? Quote
Basia1968 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 TRZYMAM KCIUKI - POWIEDZ RODZICOM, ŻE KTO ILE DOBRA DA TYLE DO NIEGO WRACA I TO PODWÓJNIE:loveu: JAK ZAADOPTUJĄ BEZDOMNIAKA TO NA PEWNO SPOTKA ICH WIELE DOBREGO NA ŻYCIOWEJ DRODZE!! Quote
agusiazet Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Znam Allegrę osobiście, mieszka w kojcu z moją Emi - która już we wrześniu jedzie do domu:). Bardzo dynamiczna suczka, nie wiem jak z czystością, bo psiaki cały czas mają dostęp do podwórza, więc raczej tam gdzie mieszkają nie brudzą. Allegra musi mieć gdzie i z kim się wyszaleć, może podeszły by jej jakieś psie sporty? Allegra toleruje Lukasa, naszą znajdę, szczeniaka terriera średniego, ale on jest spory i ma już ok. 10 miesięcy. W hoteliku nie ma małego psiaka, żeby zapoznać z nim Allegrę. Tak, że faktycznie najlepiej byłoby przyjechać z pieskiem na wizytę zapoznawczą. Allegra to pies, który nie daje sobie w kaszę dmuchać. Ale jest kochana i spragniona człowieka, więc wszystkiego ją mozna nauczyć! Quote
Basia1968 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Allegra ma domek:loveu: Mieszka niedaleko Tarnobrzega na dużej posiadłości. Mili Państwo i odpowiedzialni:loveu: Quote
Dariette. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Basia1968 napisał(a):Allegra ma domek:loveu: Mieszka niedaleko Tarnobrzega na dużej posiadłości. Mili Państwo i odpowiedzialni:loveu: Cudownie :loveu:. Cieszę się bardzo, bo moi rodzice niestety nie dali się przekonać :-(. Allegro, suniu, niech ten domek będzie Twoimi jedynym i cudownym :p. Quote
aganela Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Świetnie!Bardzo się cieszę!Powodzenia na nowej drodze życia Alli!!:loveu::lol::lol::multi: EDIT:Dziewczyny to może by tak zmiana tytułu??Co? Quote
Recommended Posts