Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cholera, że też mam takich nieugiętych rodziców, a chętnie namówiłabym ich na drugiego psa, i jeszcze na dodatek Mielec nie jest tak daleko od mojego miasta...
Tylko oczywiście jeden i jedyny problem ~ zgoda rodziców :-(.

Posted

odległośc do Brzyścia to 85 km - nie jest daleko - pokaż rodzicom Allegrę - możecie wybrac się tam wspólnie na wypad weekendowy i poznać psiaka - tylko trzeba najpierw zadzownić do Pani Asi - właścicielki hoteliku - namawiaj, namawiaj - ona jest taka kochana:loveu::loveu:

Posted

Wiesz, zawsze warto chociaż spróbować. Postaram się błagać, przysięgnę odpowiedzialność, poleją się łzy, ale będę się starać, bo mi zależy, gdyż ona ma tak wiele z mojego Upsiego ADHDowca... A jeśli co to każę im zadzownić do Ciebie albo kogoś innego, kto pomoże przekonać :cool3:.

A jakie All ma podejście do psów?
Bo mam w domu jeszcze szczeniaka, jamniczego mixa. ;)

Posted

aLLEGRA PRZEBYWA W HOTELIKU RAZEM Z SUNIĄ I NIE MA TAM ŻADNYCH ZGRZYTÓW - POWIEM TAK - JESLI DRUGI PIESEK NIE JEST DOMINUJĄCYM TO JEST WSZYSTKO OK - ALLEGRA JEST ADHAD:evil_lol::evil_lol: JEST TYPEM ALFA z łagodnym psiakiem bezproblemowa. Tak że nic tylko brać. Możesz np wziąć na wizytę swojego mixa i zobaczyc jak Allegra zareaguje, ale ja myslę, że będzie ok, bo ona potrzebuje człowiekaaaaaa

Posted

[quote name='Basia1968']aLLEGRA PRZEBYWA W HOTELIKU RAZEM Z SUNIĄ I NIE MA TAM ŻADNYCH ZGRZYTÓW - POWIEM TAK - JESLI DRUGI PIESEK NIE JEST DOMINUJĄCYM TO JEST WSZYSTKO OK - ALLEGRA JEST ADHAD:evil_lol::evil_lol: JEST TYPEM ALFA z łagodnym psiakiem bezproblemowa. Tak że nic tylko brać. Możesz np wziąć na wizytę swojego mixa i zobaczyc jak Allegra zareaguje, ale ja myslę, że będzie ok, bo ona potrzebuje człowiekaaaaaa

Zupełnie jak Ups, tyle, że Ups był strasznym zazdrośnikiem ;).
Jasne, jak już coś to przyjechałabym też z parówką :cool3:.

Dziś wieczorem porozmawiam, boję się, że usłyszę słynne kategoryczne NIE :placz:.

A sunia zdrowa? Nadaje się do mieszkania w domu? Lubi wodę?

Posted

TRZYMAM KCIUKI - POWIEDZ RODZICOM, ŻE KTO ILE DOBRA DA TYLE DO NIEGO WRACA I TO PODWÓJNIE:loveu: JAK ZAADOPTUJĄ BEZDOMNIAKA TO NA PEWNO SPOTKA ICH WIELE DOBREGO NA ŻYCIOWEJ DRODZE!!

Posted

Znam Allegrę osobiście, mieszka w kojcu z moją Emi - która już we wrześniu jedzie do domu:). Bardzo dynamiczna suczka, nie wiem jak z czystością, bo psiaki cały czas mają dostęp do podwórza, więc raczej tam gdzie mieszkają nie brudzą. Allegra musi mieć gdzie i z kim się wyszaleć, może podeszły by jej jakieś psie sporty? Allegra toleruje Lukasa, naszą znajdę, szczeniaka terriera średniego, ale on jest spory i ma już ok. 10 miesięcy. W hoteliku nie ma małego psiaka, żeby zapoznać z nim Allegrę. Tak, że faktycznie najlepiej byłoby przyjechać z pieskiem na wizytę zapoznawczą. Allegra to pies, który nie daje sobie w kaszę dmuchać. Ale jest kochana i spragniona człowieka, więc wszystkiego ją mozna nauczyć!

Posted

Basia1968 napisał(a):
Allegra ma domek:loveu: Mieszka niedaleko Tarnobrzega na dużej posiadłości. Mili Państwo i odpowiedzialni:loveu:

Cudownie :loveu:.
Cieszę się bardzo, bo moi rodzice niestety nie dali się przekonać :-(.

Allegro, suniu, niech ten domek będzie Twoimi jedynym i cudownym :p.

• 1 month later...