Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lady_lina napisał(a):
Ja jestem z Poznania :)
A psiaki które sie nie słuchaja maja swój urok :loveu: tak samo jak rozrabiaki :cool3:

Oj ja nie mogła bym mieć nie zależnego psa, dlatego mam belga wiecznie towarzyszącego i zawsze gotowego do pracy :loveu:

Posted

Saba napisał(a):
Oj ja nie mogła bym mieć nie zależnego psa, dlatego mam belga wiecznie towarzyszącego i zawsze gotowego do pracy :loveu:

Belgi sa słodziutkie :) najbardziej pdoba mi sie ta cała czarna odmiana..nie pamietam dokladniej nazwy :lol:

Posted

za ilość napisanych przez Ciebie posrów.
Powyżej 100-jedna i tak dalej.A niektórzy mają ogniki,zwróć uwagę na ich liczbę postów pod nikiem.Ty masz 77

• 2 weeks later...
Posted

lady_lina napisał(a):
Ja rowniez witam:) zapraszam milosników psów do pisania na forum..:)
To znowu my!A moze wiesz,gdzie trzeba zapodac o urodzinach???Nasza Frikka konczy 3-go maja roczek i chcielibysmy sie jakos tym pochwalic.Czy ten pies na avatarku, to Twoj??Jezeli tak,to jest suuuuuper!!!!A moze napiszesz nam,na PW,cos o nim???Pozdrawiamy!!!:multi:

Posted

Witam wszystkich miłośników psów! Mam na imię Julia, 15 lat, jestem spod Poznania. Miesiąc temu przygarnęłam ze schroniska sunie Daisy. Fotki w galerii :biggrina:

Posted

To my tez sie przedstawimy! a jak!
Ja jastem Agnieszka z malego miasteczka, ktore zwie sie Baborów na poludniu polski i mam 18 latek.
W domciu mieszkam z rodzicami, braciszkiem, czterema pieskami, dwoma kotami i stadem rybek.
Moje pieski to:
Tajga - Briardka jednoroczna
Kapiś Junior - Briardzik dziewieciomiesieczny
Etna - Leonbergerka dwuletnia
Xara - Goldenka trzyletnia
Moje kotki to:
Mruczek - czarny dachowiec dziesiecioletni
Kicia - Persica piecioletnia
No i rybeczki bezimienne nie wim ile maja juz latek :)

Witam wszystkich na forum

Posted

Witam Aga!
Jaki masz wielki zwierzyniec :crazyeye: ja mam 3 psy, przez nie cały miesiąc miałam 4, ale stwierdziłam ż eto za dużo. No chyba że miała by to być hodowla ;)

Briardy bardzo lubie super wyglądają na agility :loveu: