Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja cale zycie kochalam psy i wszystkie zwierzeta,ale od kiedy jest ze mna moja sunia podzial taki wynika z zycia codziennego a nie z tego,ze inaczej oceniam ludzi bez psow. Tez dlugo myslalam,ze nie moge miec psa az to on mnie sobie wybral, podobnie jak moje dwa 10-cio letnie koty.

Posted

ja tez całe zycie kocham zwierzeta..Bardzo bardzo marze o psie husky lub czechosłowacki wilczak ale niestety nie moge sobie aktualnie pozwolic na zadnego psa :( ale mam za to koteczke :):)

Posted

Siema jestem tu od 3 dni i mam suczkę mieszańca labradora i szczeniaczka też mieszańca ale z czym jest mieszana to nikt nie wie. Nazywają się Nesti i Keli.

Posted

Witam:) chciałyśmy się przywitać. Ja mam na imię Olga,a moja sunia to Ciapatka. Jest moim i męża oczkiem w głowie,ma 5 latek,a zachowuje się jak szczeniak.Pozdrawiamy.

Posted

oluchna napisał(a):
ma 5 latek,a zachowuje się jak szczeniak.Pozdrawiamy.

Takie są świetne, a nie to co moja Saba, ma 5-6 lat a zachowuje sie jakby miała 13 :angryy:

Posted

Ja rowniez chciałam sie przywitac.
W styczniu opuściła mnie moja najwieksza przyjaciółka - Tyśka...dom bez niej taki pusty i smutny... :-( dlatego tez postanowiłam zaadoptowac jakas psinke w najblizszym czasie

Posted

witam wszystkich!!!!! troszke juz jestem na tym forum, ale witam sie dopiero teraz:lol: jestem szczesliwa posiadaczką trzech psiurków, a raczej czterech- :razz: wszystkie cztery to kundelki:loveu: dwa z przeszloscia nie za ciekawą:shake: witam wszystkich jeszcze raz:) i pozdrawiam

Posted

Noproszę, jak to teraz nowym dogomaniakom dobrze, przywitania i przywitania. A jak ja tu wpadłam to tak samotnie mi było......... :-(
Gratuluje pomysłu założenia tego tematu.

Na forum wciąż czuję się now, ale dzielnie walcze o odznake (tak psiuńcia łapcia niebieska mi sie marzy, chociaż jedna.....)

Wiatm serdecznie najnowszych zwłaszcza tych poniżej 10 postów. Na dogomani jest sympatycznie, tylko trzeba troszke poszczekać :razz: Dogomaniacy, to ludzie o dobrych sercach na których zawsze możesz liczyć. 9Przekonałam się o tym czytając różniaste tematy)

mam suczke husky, ale traktuje ja na równi z innymi pieskami. uważam, że kundelki sa kochane (miałam wczesniej kilka ['])

Zdjęć nie mam bo nie mam cyfrówki, a tak wogóle to jestem nieletnia i mieszkam w Mielcu, chętnie poznam dogomaniaków z mojego miasta, bo takich jeszcze na dogo nie spotkałam :p

Posted

Mielec leży w woj podkarpackim :cool3: w kotlinie Sandomierskiej :lol: na rzece Wisłoce na pn-zach od Rzeszowa :roll: na pn od Debicy (tej od opon ;) ) NIe ma go na wszytskich mapach. A ty skąd jesteś??

Moje kochanie moż ei jest huskim :loveu: Ale wogóle mnie nie słucha :oops: Ah ten jej charakterek :loveu:

Posted

Kori napisał(a):
Mielec leży w woj podkarpackim :cool3: w kotlinie Sandomierskiej :lol: na rzece Wisłoce na pn-zach od Rzeszowa :roll: na pn od Debicy (tej od opon ;) ) NIe ma go na wszytskich mapach. A ty skąd jesteś??

Moje kochanie moż ei jest huskim :loveu: Ale wogóle mnie nie słucha :oops: Ah ten jej charakterek :loveu:

Ja jestem z Poznania :)
A psiaki które sie nie słuchaja maja swój urok :loveu: tak samo jak rozrabiaki :cool3: