afox Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ja cale zycie kochalam psy i wszystkie zwierzeta,ale od kiedy jest ze mna moja sunia podzial taki wynika z zycia codziennego a nie z tego,ze inaczej oceniam ludzi bez psow. Tez dlugo myslalam,ze nie moge miec psa az to on mnie sobie wybral, podobnie jak moje dwa 10-cio letnie koty. Quote
Saba Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 afox napisał(a):maly piesek z sercem tygrysa. Miałam okazję poznać Frikę i to właśnie cała ona. Quote
lady_lina Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ja tez całe zycie kocham zwierzeta..Bardzo bardzo marze o psie husky lub czechosłowacki wilczak ale niestety nie moge sobie aktualnie pozwolic na zadnego psa :( ale mam za to koteczke :):) Quote
lady_lina Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Saba napisał(a):Miałam okazję poznać Frikę i to właśnie cała ona. SLICZNA :loveu: Quote
Osoria Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Siema jestem tu od 3 dni i mam suczkę mieszańca labradora i szczeniaczka też mieszańca ale z czym jest mieszana to nikt nie wie. Nazywają się Nesti i Keli. Quote
lady_lina Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Osoria napisał(a): ale z czym jest mieszana to nikt nie wie. . Takie sa najsłodsze :loveu: Quote
oluchna Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Witam:) chciałyśmy się przywitać. Ja mam na imię Olga,a moja sunia to Ciapatka. Jest moim i męża oczkiem w głowie,ma 5 latek,a zachowuje się jak szczeniak.Pozdrawiamy. Quote
Saba Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 oluchna napisał(a):ma 5 latek,a zachowuje się jak szczeniak.Pozdrawiamy. Takie są świetne, a nie to co moja Saba, ma 5-6 lat a zachowuje sie jakby miała 13 :angryy: Quote
lizka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Ja rowniez chciałam sie przywitac. W styczniu opuściła mnie moja najwieksza przyjaciółka - Tyśka...dom bez niej taki pusty i smutny... :-( dlatego tez postanowiłam zaadoptowac jakas psinke w najblizszym czasie Quote
Aga K Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Witaj Lizka!!! Napisz nam jak już zaadoptujesz psieska :D Quote
lady_lina Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Aga K napisał(a):Witaj Lizka!!! Napisz nam jak już zaadoptujesz psieska :D Właśnie :) Quote
Aga K Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 lady lina widzę,że Ty też nie możesz sie doczekać ::):):) Quote
lon_cia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 witam wszystkich!!!!! troszke juz jestem na tym forum, ale witam sie dopiero teraz:lol: jestem szczesliwa posiadaczką trzech psiurków, a raczej czterech- :razz: wszystkie cztery to kundelki:loveu: dwa z przeszloscia nie za ciekawą:shake: witam wszystkich jeszcze raz:) i pozdrawiam Quote
lon_cia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 no trzy bestyjki:razz: i czwarty u babci, ale w czesci tez moj bo milosc miedzy nami ogromna:loveu: Quote
Kori Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Noproszę, jak to teraz nowym dogomaniakom dobrze, przywitania i przywitania. A jak ja tu wpadłam to tak samotnie mi było......... :-( Gratuluje pomysłu założenia tego tematu. Na forum wciąż czuję się now, ale dzielnie walcze o odznake (tak psiuńcia łapcia niebieska mi sie marzy, chociaż jedna.....) Wiatm serdecznie najnowszych zwłaszcza tych poniżej 10 postów. Na dogomani jest sympatycznie, tylko trzeba troszke poszczekać :razz: Dogomaniacy, to ludzie o dobrych sercach na których zawsze możesz liczyć. 9Przekonałam się o tym czytając różniaste tematy) mam suczke husky, ale traktuje ja na równi z innymi pieskami. uważam, że kundelki sa kochane (miałam wczesniej kilka [']) Zdjęć nie mam bo nie mam cyfrówki, a tak wogóle to jestem nieletnia i mieszkam w Mielcu, chętnie poznam dogomaniaków z mojego miasta, bo takich jeszcze na dogo nie spotkałam :p Quote
lady_lina Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Kori napisał(a): mam suczke husky, Szczesciara :loveu: tez mi sie marzy husky.Szkoda ze nie masz zdjec.. BTW-gdzie lezy mielec..?Niezbyt kojarze tej miejscowosci :lol: Quote
lady_lina Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 A co do lapek niebieskich,,ja nie zwracam na nie uwagi,milo ze sa ale nie maja dla mnie znaczenia :cool1: Quote
Kori Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Mielec leży w woj podkarpackim :cool3: w kotlinie Sandomierskiej :lol: na rzece Wisłoce na pn-zach od Rzeszowa :roll: na pn od Debicy (tej od opon ;) ) NIe ma go na wszytskich mapach. A ty skąd jesteś?? Moje kochanie moż ei jest huskim :loveu: Ale wogóle mnie nie słucha :oops: Ah ten jej charakterek :loveu: Quote
lady_lina Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Kori napisał(a):Mielec leży w woj podkarpackim :cool3: w kotlinie Sandomierskiej :lol: na rzece Wisłoce na pn-zach od Rzeszowa :roll: na pn od Debicy (tej od opon ;) ) NIe ma go na wszytskich mapach. A ty skąd jesteś?? Moje kochanie moż ei jest huskim :loveu: Ale wogóle mnie nie słucha :oops: Ah ten jej charakterek :loveu: Ja jestem z Poznania :) A psiaki które sie nie słuchaja maja swój urok :loveu: tak samo jak rozrabiaki :cool3: Quote
Recommended Posts