Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich. Jestem nowa :lol:
Mam na imię Kasia. W moim życiu od zawsze były kundelki, a w tej chwili mam ich dwa...
Rudego Maksa (ten w avatarku to on) i czarnego podpalanego Dina.
Obydwaj są urodzeni w 2000 roku, Maks z kwietnia, zaś Dino najprawdopodobniej z lipca.
Pozdrawiam wszystkich i do następnego postu :multi:

Posted

:lol: Cześć niektórzy wiedzą , że oprócz bernardyna mam 4letniego kundelka Stefanka :) Stefan jest maści czarnej-podpalanej . Jest on bardzo żywiołowy i i dominujący ale jak takiego nie kochać ..
Stefek :

Posted

Cześć :) Jestem tu nowa :D Mam na imię Lucyna, jestem z Żor. Dwa tygodnie temu zostałam właścicielką przepięknej kundelki, przygarnęliśmy ją z żorskiego azylu :) Jest po prostu... ech... cudowna (wybaczcie, nie umiem się nią nacieszyć ;)). Bardzo żywiołowy piesek, uwielbia śnieg i przytulanki. Lizus jednym słowem :) Owa kundelka ma dwa imiona, jedno ode mnie i jedno z poprzedniego życia: Narvana Sonia :) Psinka jest bardzo mądra, szybko się uczy... No dobra, juz nie zachwalam ;)

Posted

ja juz nie jestem taka nowa ale jeszcze.Ja mam na imie Ula i mieszkam w warszawie i ty też sie ucze. A na spacery ....wychodza ze mną moja niunia Figa kundelek wzieta z "palucha" i malamutek Ays.O niej mogła bym duzo duzo pisac i mówić, o nim troszke mniej bo znamy sie od niedawna.Ale najwazniejsze jest to ze ją strasznie strasznie kocham :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

witam:)
jestem z Krakowa.Mam dwa psiurki-seniora:evil_lol: Owcz.Niem. i słodkiego szczeniaczka-kundelka:loveu: :loveu: :loveu: (mała wariatke;) ) ,jest wielkości królika miniaturki,ale taka nie dobra,że szok:diabloti: i nie przeszkadza mi to,że jest zwykłym kundelkiem tak jak nie ktorym:angryy: (szczerze mowiac nie rozumiem takich ludzi).
No i co jeszcze?Kocham zwierzęta(zreszta jak chyba wszyscy tutaj:eviltong: ).
Dobra nie zanudzam więcej:oops: PozdroFFka

Posted

hej tez jestem zupełnie nowa :) i po raz pierwszy widze na oczy to forum ale bardzo mi sie podoba. Jestem Lina (taką ksywke nadała mi kiedys przyjaciołka :))) mieszkam w Poznaniu..Moim najwiekszym marzeniem jest Czechosłowacki Wilczak, a poki co mam kota które jest naprawde super :) na Czw niestety na razie nie moge sobie pozwolic (tak samo aktualnie na zadnego innego psa..:() ale bede cierpliwie czekac ..;) kocham psy i pozdrawiam kazdego kto tez je uwielbia !!!!:)

Posted

Witam!

Chciałyśmy się z Wami przywitać :)
Betty to moja sunia, prawie 4-letnia, prawie bernardynka ;)
Kochana, rozpieszczona i nieusłuchana, ale najwspanialsza. :)

Pozdrawiam Was i mam nadzieję zagościć tu na dłużej :)

Betsy

Posted

Cześć mam na imię Ania. Piszę na tym forum dlatego ze sama miałam kundelka, wabiła się Mika. Miałam ją od moich 7 lat i niestety mieszka ona teraz u mojej babci -długo nie mogłam przeżyć tego że już jej nie ma przy mnie. Teraz ma już 11 lat. Widzę ją raz na rok w wakacje. Wciąż jest w mojej pamięci i zawsze będzie mi jej brakować. Przyczyną jej oddania były narodziny mojego brata. Coś w stylu " Zakochanego Kundla" :) Jak pojawia się małe dziecko pies idzie na bok. Teraz niestety żadnego psiaczka nie mam bo nie mogę ale w przyszłości to się zmieni:) Z czasem napewno wstawię jej fotkę bo jak na kundelka to była cudowna:) Pozdrówka dla wszystkich na tym forum i dla ich pupilków

Posted

witam też jestem tu nowa:lol: mam psa( pudla średniego bez rodowodu), który jest najnajnajwspanialszym czworołapem na świecie:lol: moim marzeniem jest dog niemiecki. Mam nadzieje że jak się usamodzielnie ( eh...kiedy to będzie) to kupie sobie doga:) albo dożyce:lol:
Apis i ja pozdrawiamy wszystkich:lol:

Posted

Cześć !!! Witam wszystkich !!! Jestem Ola !!! Mam mieszańca owczarka niemieckiego o imieniu Pongo !!! Ma 10 lat, a ja 14 !! Różnica nie zbyt wielka !!! :eviltong: To jush mój 2 post :cool3:

Posted

hej !
mam na imię Ola, mam 14 lat
teraz coś o psach :
psami interesuję się od dzieciństwa, kiedy dojrzałam na tyle, że zaczęłam "szkolić" swojego ś.p. kundelka Finka. cóż, pierwsze próby były dość pokraczne :P , ale jednak odniosłam pewien sukces :D
aktualnie nie mam psa - być może na początku wakacji to się zmieni. szczególnie interesują mnie sheltie, charciki włoskie, wilczaki czechosłowackie.. i praktycznie wszystkie inne rasy, oczywiście włącznie z kundelkami. na dzień dziesiejszy dwie pierwsze są realnie brane pod uwagę , co do kupna ;)
jestem początkującą handlerką - tzn. mam za sobą debiut na JH z golden retrieverką (dostałyśmy 5 punktów - a to był mój debiut w JH i ogólnowystawowy, więc chyba nie jest bardzo źle) . bardzo chciałabym nauczyć się wystawiać różne rasy, dlatego bardzo chętnie pomogę przy wystawianiu ;) uprzedzam jednak uczciwie, iż jestem początkująca i raczej trzebabyłoby mi pokazać sposób wystawiania danej rasy i powiedzieć kilka słów o niej - lecz jestem 'kumata' (podobno.. :P) i otwarta na nowe propozycje :) miłych i pomocnych ludzi proszę więc o kontakt :)
na dzień dziesiejszy pewne jest, że będę obecna na wystawie w Opolu (w końcu tu mieszkam :P), więc jakby coś, to ja bardzo chętnie :D mogłabym się też pojawić w Katowicach, o ile będzie tam 'co robić' ;)
ojej, z tego wyszło wręcz ogłoszenie.. musiałam dać jakoś upust mojej pasji :P
poza tym, zależy mi na kontaktach z hodowcami lub właścicielami wyżej wymienionych ras - więc bardzo proszę o maile - alya25@wp.pl
pozdrawiam wszystkich szanownych Dogomaniaków :)

Posted

Cześć, ja mam na imię Ola :pa moja sunia wabi się Rzepka:loveu::loveu::loveu::loveu:
zawsze marzyłam o yorku, ale jak poszłam z mamą i tatą na zakupy na targ to wróciliśmy z Rzepką :-(:-(:-( była taka malutka i jak tylko jak wziełam na rączki to zaczęła mi je lizać :loveu::loveu::loveu:

Moja mama jest przeciwna braniu szczeniaków z takich miejsc, ale przypuszczam że inaczej Rzepka skończyła by na ulicy :-(

A tak o mnie to w tym roku poszłam do gimnazjum :p to klasy mat-geo :p

Posted

Witam Wszzystkich! Od 10-ciu miesiecy dziele ludzi na tych,co maja psy i tych,co nie maja i dlatego chce sie do Was przylaczyc. Moim zyciem i calym domem zawladnela sunia rasy kundelek lub raczej wielorasowiec o imieniu Frikka. Mala sunia bez ogonka za to z charakterkiem. Wedlug mojej ulubionej pani instruktor od treningu agility-maly piesek z sercem tygrysa. To nasz pierwszy pies,bardzo staramy sie ja dobrze wychowac,dlatego chetnie popytam Was o rozne rzeczy-na razie tylko przegladam. Bardzo to ciekawe i czesto przydatne!

Posted

Ja dziele osoby na osoby kochajace psy/zwierzeta i osoby hmmm..no:P
Nigdy nie dzieliłam osoby na te co maja i nie maja psów bo niektórzy kochaja psy z całego serca a moga nie moc sobie aktualnie na posiadanie psa pozwolic (np ja :placz: :placz: )