Talia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dzieńdoberek mam na imię Natalia i jestem posiadaczka 2,5 letniej suczki (mix on i chyba szkockiego). Quote
Ola164 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 To witam w klubie! Moja sunia też mieszaniec ONka i owczarka szkockiego :D Może masz jakieś foteczki? Quote
BlackSheWolf Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 no to miałaś ładne powitanie ;) teraz czekamy na fotki. Quote
BlackSheWolf Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 a no wlasnie je widzialam :) slodka sunia :) Quote
Czarna Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Witam wszystkich serdecznie :) Co prawda miałam spore problemy z rejestracją (nie wiem dlaczego), ale w końcu mi się udało;) Jestem tu głównie żeby się doszlifować, a nie radzić i mam nadzieję że mi w tym pomożecie:) Jestem od wielu lat szczęśliwą posiadaczką kundelka imieniem Dżeki. Nie jest to pies domowy, przebywa tylko na dworze gdzie ma swoją budę i oogromne podwórko, ale chodzę też z nim często na spacery bo bardzo to lubi:) Jestem bardzo do niego przywiązana tak samo jak Wy do swoich psów. Pozdrawiam :)) Quote
Monisia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie :) Mój "kundelek" Albi:) jest bardzo ciekawą mieszanką gdyż jest dzieckiem rasowego Golden Retrievera (mama) i rasowego Polskiego Owczarka Nizinnego (tata) :) (śmiejemy się, że jest dzieckiem miłości, gdyż ta ciąża nie była planowana przez właścicieli) ;) Niestety po tacie odziedziczył padaczkę :(. Albi ma 11 lat (w tym roku skończy) a zachowuje się jak szczeniaczek :) Mieszkamy nad morzem, latem nie można go z wody wyciagnąć nawet siłą :P To by było na tyle na razie :) (foto w avatarku) :) Quote
baffi2 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Hej, witamy Cię;) Zawsze zastanawiałam się jak jest z takimi psami...:roll: Quote
Monisia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 baffi2 napisał(a):Hej, witamy Cię;) Zawsze zastanawiałam się jak jest z takimi psami...:roll: z jakimi psami? :) Quote
Pusiakowa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Witamy Cie Monisia :cool3: . Zalozysz galeryjke swojemu kundelkowi .? Quote
Monisia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [COLOR=Indigo]Dziękuję za miłe przywitanie ;) Mini galeryjka juz jest ;)[/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108433[/URL] Quote
Pusiakowa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Monisia'][COLOR=indigo]Dziękuję za miłe przywitanie ;)[/COLOR] [COLOR=indigo]Mini galeryjka juz jest ;)[/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108433[/URL][/quote] Lecimy zobaczyc :loveu: . Quote
Monisia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [COLOR=Indigo]Ojej ale tu u Was miło i przyjaźnie :sweetCyb:[/COLOR] Quote
baffi2 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 A wszystkich nowych dogomaniaków zapraszamy na VI Ogólnopolski zlot dogomanii :lol: [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101350[/url] Quote
Recommended Posts