Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam, mam na imię Karolina i 15 lat na karku ;).
Jestem nowa tutaj, na kundelkach, natomiast na forum już nie :).
Mieszkam i opiekuję się [bo jakoś tak głupio powiedzieć 'mam' mówiąc o psach ;) :D ] 2 i poół letnim bokserem o imieniu Rasel i 2-miesięczną kundliczka o imieniu Megan :).
Z tego co zdązylam zaobserwować strasznie mały ruch tutaj u Was. Mam nadzieję, że to kwestia okresu wakacyjnego :P.
Pozdrawiam serdecznie

*ja, Rasel i Megan:)

Posted

Ja jestem tu od wczoraj mam rasową 4 letnią kundlice :P Foteczki niestey nie wstawie bo mam ją na kompie i nie mam gdzie wrzucic w necie ( pupile.com odpadają)

Posted

No to teraz ja i moje dwa pyszczki :D

Nusia urodziła się 2 listopada 2003 a Jackie 20 czerwca 1992. Nuśka jest biała w czarne łaty, a Jackie czarny podpalany. A ja / Ola / mieszkam w Tychach (razem z moimi ogonami oczywiście) i interesuje się kynologią.

Pozdrawiam wszystkich, wszystkich, wszystkich!

• 2 weeks later...
Posted

Cześć wszytskim, mam na imię Ula i mam dwa kundelki, Basię i Zuzię. Basia ma 7 lat a Zuzia 4. Napewno będę tu często zaglądać. Obecnie Zuzia jest chora , wygląda tragicznie ale mam nadzieje, że z tego wyjdzie.
Pozdrawiam

Posted

Witajcie,nazywam się Małgorzata.Miałam do niedawna Sabę,najkochańszą,owczarkopodobną sunię!!!Spędziła z nami 8 lat,niestety niedawno odeszła.Zdążyła wychować naszą pierwszą jamnisię i podarować nam najpiękniejsze wspomnienia!!!

Posted

Witam:) Mam na imię Beata i od piątku jestem posiadaczką 5-miesięcznej (podobno) Zumy oraz kilkuletniej Kokoszki - rasowego kota dachowca:) Jak na razie zwierzaki się nie kochają, a Zuma sika częściej w domu niż na dworze, ale jakoś to znoszę:) Niestety nie umiem wstawić zdjęć, a chciałam bardzo się pochwalić:)[/img]

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Witajcie!
Nazywam się Magda i na dogomanii jestem od niedawna. Psy uwielbiam wszystkie, ale szczególnie kundle :lol: Mam jednego psiaka (na więcej na razie rodzinka się nie zgodzi). Moris ma 5 lat, jest średniej wielkości. Ze schroniska wzięłam go 2,5 roku temu. Czasem widzą w nim mix owczarka niemieckiego i syberian husky. Kiedyś usłyszałam, że wygląda jak mieszaniec elkhunda :) A to po prostu cudowny kundel!

Posted

Witam! Jestem Hanka. Od 4 dni mam pieska wziętego ze schroniska, nazywa się Haker. Jest podobny do sznaucera. Już niedługo będę mieć jego fotki, to wam pokażę.
Pozdrawiamy

• 2 weeks later...
Posted

A ja jestem zupełnie nowa :oops:
Moja pysia to urocza kundelka o imieniu Astra (dokładniej imie to opisałam w temacie o imionach :D )
Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków!

• 2 weeks later...
Posted

:infinity: Cześć wszystkim!!
Jestem Margo. Bartek ma 12 lat z okładem, jest średniej wielkości wielorasowcem z najlepszej linii celestynowskiej ;-) . Zamieszkał ze mną, kiedy miał ok. 8-9 miesięcy, więc trochę już razem przeżyliśmy.

Pozdrawiamy.

Posted

Witam witam.

Jestem Mikołaj z Poznania mam 15 latek nie mam piecha ale za 1,5 miesiąca będę miał :-D

Nie jestem już taki nwy na forum (kilka postów już jest) ale nie całkiem zużyty.:lol:

Posted

wiatam, mam na imie aska, mieszkam w lublinie, od 2 tygodni jestem szczęśliwa posiadaczką 2 letniej suki, więła sie u mnie ze schroniska w krzesimowie, na początku wszystkiego sie tesla bała ale teraz wszystko wraca do normy, nawet z tatą sie zaprzyjaźniła chociaż nie wyglądało to różowo z początku.:turn-l:

• 2 weeks later...
Posted

Witam Serdecznie wszystkich miłośników KUNDELKÓW ;)
Mam na imię Beata i od 4 miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką
małego mieszańca a może kundelka? Jest on bardzo kochany

i wabi się Miluś ;) imię do niego pasuje gdyż jest bardzo uprzejmy
w stosunku do innych psów i znajomych...raczej obcych nie lubi :cool1:
Jak będe miała jego foteczki to napewno dam :multi:

:p PoZdRaWiAmY :p

Posted

Hej! Jestem właścicielką dwóch przecudnych kundelków. Starsza (bo to suczki) nazywa się Kaja i ma ok. 7-8 lat. Brązowo-czarno-siwe;) cudo. Uwielbia biegać, skakać, jeść (ale tylko jedzenie dobrej jakości:p ).
Młodsza - Kulka (lat 5-6). To piesek przypominający "miniaturowego Border Collie". Maść - czarna, białe znaczenia. Ona także lubi biegać, ale dla niej celem życia jest dopraszanie się głaskania i pieszczot:razz: . Ostatnio Kulka zrobiła strajk głodowy przeciwko suchej karmie, co wskazuje na to, że tak, jak i Kaja - jest wybredna. Kaja jest mamą Kulki. Niestety jakoś się nie lubią:shake: . W tym sensie, że nie zwracają na siebie uwagi. Bardzo kocham te moje psinki i nie oddałabym ich za żadne skarby świata!

A teraz coś o mnie:
Nazywam się Agata. Mam 12 lat, chodzę do VI klasy Szkoły Podstawowej w Zborowskiem. Lubię jeździć na nartach, grać na klarnecie, pisać wiersze i opowiadania.Lubię psy, będę często pisać na tym forum, bo bardzo mi się tu podoba.

Pozdrawiamy: Kaja, Kulka i ja-Asti.

Posted

No to może ja też się przedstawie. Mam na imię Elwira. Jestem z Krakowa. Mieszkanie dziele razem z zabraną ze schroniska suczką o imienieu Fanta. Suczka 17 grudnia skończyła 2 lata. Jest już z nami od 2 stycznia 2004 roku :)

• 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie wszystkich.Zalogowałam sie wczoraj,ale dopiero dziś tu zaglądam.Mam prawie 10letnią kundelke Pusie io mam nadzieje,że się rozkręcę na forum.Pozdrawiam serdecznie :D:D:D

Posted

Hej, witam wszystkich nowych forumowiczow.
Ostatnio rzadko tu zaglądam, a przeciez w moim stadzie kundelki przeważają. Senka i Saga to kundle pierwsza klasa:lol: ale za to jakie madre i kochane:loveu: no i jest jeszcze Ayana- rodesian ridgeback.
Pozdrowienia z Lublina.

Posted

Witam. Jestem Danka mam 19 lat. Moja sunia ma 10 lat i nazywa sie Ksena. Trafila do mnie jako szczeniak. Znajoma znalazla ja przywiazana do plotu w Sopocie, sunia stala tam caly dzien :( Na poczatku byla bardzo przestraszona, bala sie zostawac sama w pokoju, a kiedy zostawialam ja na chwile pod sklepem przegryzala smycz i uciekala.
Z czasem bylo coraz lepiej, przekonala sie ze czlowiek nie musi byc zly. Teraz jest honorowym czlonkiem rodziny :p
oto i ona

tutaj z moim drugim psem SH Asko ma 8 miesiecy

skok kangura :)

tu tez z hasiorem

Posted

Witam wszystkich. Mam na imię Katarzyna - 28 lat. Jestem z Kołobrzegu. Gryf - ONek - jest moim pierwszym rasowcem. Do tej pory w moim życiu gosciły dwa kundelki, :loveu: które już dawno przeszły przez tęczowy most. :bigcry: Dlatego bardzo mocno emocjonalnie jestem przywiązana do wileorasowców.... Gryf już za niedlugo skończy 6 lat.... :bday:

Posted

Witam :) Właśnie przed chwilką dołączyłśmy do Was :) Ja jestem Renia ;) Mieszkam we Wrocławiu ;) Mam psiaka - Amy (Ejmi) - jest ona kundelkiem ze schroniska oraz świnkę morską Kasię :) Zapraszamy na naszą stronkę :)