Dagusia1992 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 śliczne psiaki i tak jak powiedziała Jotbe widać że są zaprzyjaźnione xD Quote
Lolan Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Lola :loveu: http://img246.imageshack.us/img246/1286/lolact2.jpg Quote
Jotbe Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Lolan, ale ładne zdjęcie, śliczny słodziak...:loveu: Quote
Olciak Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 No więc witam :) Jestem Ola. Mam pieska, który wai się Paco (czyt. Pako). Ma on 3 miesiące i jest skundlonym sznaucerkiem. Jest ze schroniska ;) Przeglądam często grupę II - Sznaucery. Przedstawiłam tam mojego Pacuńcia ;) Noi nie wiem co jeszcze powiedzieć.... Mojego zdjęcia nie wkleję bo piękna nie jestem xD No ale w każdym razie cieszę się ze dołączyłam do tego forum ;) Postaram się być 'aktywna' i służyć pomocą jeśli tylko będę wiedziała. Buzi ;* Quote
Lupi Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Witam serdecznie! Od pewnego czasu podczytywałam forum, potem się nawet zalogowałam (ale nadal nie miałam odwagi aby się odezwać) - aż wreszcie piszę ;). Mam na imię Anna i jestem właścicielką smoczycy - jamniczycy o imieniu Lupi i oczekuję na przybycie drugiego psa. Pozdrawiam wszystkich "dogomaniaków" :-) Quote
agamika Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 witam, ja juz się coprada przedstawialam , ale na ogolnym, a tu jak widze bardziej pasuje:cool3: ja ma 4 psiaki, z czego trzy to kundelki - znajdy, mam jeszcze szelti, kota (znajda dachowiec) i szczura - podrzutka, takie male miejskie zoo to jest Kora, w tym momecie najstarsza w gronie, ma 8 lat, i jak widac miala prawdopodobnie jakies owczarki wsród przodków. Przyniesiona z ulicy, w wieku ok 6mcy( mielismy wtedy dwa inne pieski, których niestety już z nami nie ma, i baaaardzo mni ihc brak, bo dzieciństwo z nimi spedzilam) nastepna w kolejce jest Mika, znaleziona w kontenerze na śmieci ,była malytka i bardzo zziebnieta, do tej pory latwo przeziebia nerki i w mrozy musi ubranko ubierac nastepnie trafil do nas pies babci, szelti a cztery lata temu z ulicy przywedrowal do nas Reksiu, ktory jak sie okazalo mial nibywlasciciela (firma strozujaca), a tak naprawde to paletal sie po Azorach i nikt sie nim nie zajmowal kociak tez trafil do nas zulicy,3 lata temu bardzo schory,ale jakos udalo sie go wyleczyc, tylko domu nie udalo sie znalezc, wiec mieszka z psami, na 4 pietrze, ale nie narzeka, tylko psy musza na swoje ogony uwarzac,:lol: wwiem ze to psi portal ale dla odmiany kotka tez zobaczcie :cool3: Quote
kajol7979 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witam,jestem pańcią 7 letniego kundelka ze schroniska - Brysia.Na forum bywam dość często ale piszę dopiero teraz.Super,że jest takie miejsce jak dogomania to co robicie dla zwierzaków jest cudowne a porady z tego forum nie raz mi pomogły. Pozdrawiam :multi: Quote
Merson Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Czesc, jestem Merson. Mam 11 lat, mam jednego psa, Merdka, no i brata... :). I podoba mi sie to forum. Quote
Agnieszka i Ogiś Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ja jak wynika z mego Nicka nazywam sie Agnieszka mam 2 kotki i 2 swinki morskie a co do psa...Namawiam mamę oczywiscie! A tak wogóle...Znam w realu Mersona! Quote
Merson Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A ja znam w realu Agnieszke :P A co do psa, to mam nadzieje, ze w koncu wezmiecie ;-) Quote
Agnieszka i Ogiś Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 o Mers obym wytrwała- bo jak sądze jeśli nie stracę na sile(!) w moich staraniach do końca wakacji to może... :p Quote
Origami-7 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich dogomaniaków. Ja mam sunieczkę ze schroniska. Namawiam, aby tam szukać przyjaciela a on wyrwany z tego okrutnego miejsca pokocha całam psim serduszkiem:multi: Quote
Wiwi Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Witajcie! Też postanowiłam się przywitać!:-) Mam oczywiście ;) kundelka 12 letniego również przygarniętego, ale już dawno dawno temu kiedy był jeszcze szczeniorkiem. Jest to taki wielki pies w malym cialku - chyba wiecie o co mi chodzi...;) czasem potrafi byc nieznośny, ale mimo to nie zamienilabym go na zadnego innego... choc ostatnio zastanawiam sie, czy nie dołaczy do niego jakis rasowiec... pozdrawiam serdecznie!! Quote
Origami-7 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Może jak planujesz drugiego psiaczka to warto odmienić los zwierzaka ze schroniska. Tam jest tyle psiej niedoli. Quote
Aga K Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 witam nie witanych nowodogomaniaków :buzi::buzi::buzi: Quote
Wiwi Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Origami-7 napisał(a):Może jak planujesz drugiego psiaczka to warto odmienić los zwierzaka ze schroniska. Tam jest tyle psiej niedoli. Tez o tym myslalam, od czasu do czasu przegladam rozne adopcyjne stronki i wpadam tez na strony schronisk, ale drugi psiak to jeszcze kwestia rozwazan... jak narazie to moj psotnik mi wystarcza... ale w przyszlosci... kto wie...;) pozdrawiam ! Quote
Wiwi Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Aga K napisał(a):witam nie witanych nowodogomaniaków :buzi::buzi::buzi: dziekuje za przywitanie i ja tez pozdrawiam:hand: Quote
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Wiwi napisał(a):dziekuje za przywitanie i ja tez pozdrawiam:hand: :buzi::buzi: ;) Quote
Origami-7 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Wiem, że decyzja o drugim piesku musi być przemyślana. :roll: Quote
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Origami-7 napisał(a):Aga masz ślicznego psiaka.:multi: :multi: mówisz do mnie ? ;) jeśli tak to dziękuje i zapraszamy do naszej galeryjki - są tam nie tylko psieski ;) Pozdrawiam. Quote
mysiapysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie :cool3: tz. ja i mój urwis Sajgon :lol: . A tak wogóle to mam na imię Dorota ;) Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 witaj mysiapysia ;) fajny niczek, nie wspomne już o imieniu dla psiaka ;) podoba mi sie :loveu::loveu::loveu: czekamy na galerie Sajgonka ;) Quote
Recommended Posts