Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

No więc witam :) Jestem Ola. Mam pieska, który wai się Paco (czyt. Pako).
Ma on 3 miesiące i jest skundlonym sznaucerkiem. Jest ze schroniska ;) Przeglądam często grupę II - Sznaucery. Przedstawiłam tam mojego Pacuńcia ;)
Noi nie wiem co jeszcze powiedzieć.... Mojego zdjęcia nie wkleję bo piękna nie jestem xD No ale w każdym razie cieszę się ze dołączyłam do tego forum ;) Postaram się być 'aktywna' i służyć pomocą jeśli tylko będę wiedziała.
Buzi ;*

Posted

Witam serdecznie!
Od pewnego czasu podczytywałam forum, potem się nawet zalogowałam (ale nadal nie miałam odwagi aby się odezwać) - aż wreszcie piszę ;).
Mam na imię Anna i jestem właścicielką smoczycy - jamniczycy o imieniu Lupi i oczekuję na przybycie drugiego psa.
Pozdrawiam wszystkich "dogomaniaków" :-)

Posted

witam, ja juz się coprada przedstawialam , ale na ogolnym, a tu jak widze bardziej pasuje:cool3:
ja ma 4 psiaki, z czego trzy to kundelki - znajdy, mam jeszcze szelti, kota (znajda dachowiec) i szczura - podrzutka, takie male miejskie zoo

to jest Kora, w tym momecie najstarsza w gronie, ma 8 lat, i jak widac miala prawdopodobnie jakies owczarki wsród przodków. Przyniesiona z ulicy, w wieku ok 6mcy( mielismy wtedy dwa inne pieski, których niestety już z nami nie ma, i baaaardzo mni ihc brak, bo dzieciństwo z nimi spedzilam)

nastepna w kolejce jest Mika,

znaleziona w kontenerze na śmieci ,była malytka i bardzo zziebnieta, do tej pory latwo przeziebia nerki i w mrozy musi ubranko ubierac

nastepnie trafil do nas pies babci, szelti

a cztery lata temu z ulicy przywedrowal do nas Reksiu,

ktory jak sie okazalo mial nibywlasciciela (firma strozujaca), a tak naprawde to paletal sie po Azorach i nikt sie nim nie zajmowal

kociak tez trafil do nas zulicy,3 lata temu bardzo schory,ale jakos udalo sie go wyleczyc, tylko domu nie udalo sie znalezc, wiec mieszka z psami, na 4 pietrze, ale nie narzeka, tylko psy musza na swoje ogony uwarzac,:lol:
wwiem ze to psi portal ale dla odmiany kotka tez zobaczcie :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Witam,jestem pańcią 7 letniego kundelka ze schroniska - Brysia.Na forum bywam dość często ale piszę dopiero teraz.Super,że jest takie miejsce jak dogomania to co robicie dla zwierzaków jest cudowne a porady z tego forum nie raz mi pomogły. Pozdrawiam :multi:

Posted

Witam i pozdrawiam wszystkich dogomaniaków. Ja mam sunieczkę ze schroniska. Namawiam, aby tam szukać przyjaciela a on wyrwany z tego okrutnego miejsca pokocha całam psim serduszkiem:multi:

Posted

Witajcie!
Też postanowiłam się przywitać!:-)

Mam oczywiście ;) kundelka 12 letniego również przygarniętego, ale już dawno dawno temu kiedy był jeszcze szczeniorkiem. Jest to taki wielki pies w malym cialku - chyba wiecie o co mi chodzi...;)
czasem potrafi byc nieznośny, ale mimo to nie zamienilabym go na zadnego innego...
choc ostatnio zastanawiam sie, czy nie dołaczy do niego jakis rasowiec...

pozdrawiam serdecznie!!

Posted

Origami-7 napisał(a):
Może jak planujesz drugiego psiaczka to warto odmienić los zwierzaka ze schroniska. Tam jest tyle psiej niedoli.

Tez o tym myslalam, od czasu do czasu przegladam rozne adopcyjne stronki i wpadam tez na strony schronisk, ale drugi psiak to jeszcze kwestia rozwazan...
jak narazie to moj psotnik mi wystarcza...
ale w przyszlosci... kto wie...;)

pozdrawiam !

Posted

Origami-7 napisał(a):
Aga masz ślicznego psiaka.:multi: :multi:

mówisz do mnie ? ;)
jeśli tak to dziękuje i zapraszamy do naszej galeryjki - są tam nie tylko psieski ;)
Pozdrawiam.