Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to ja sie przedstawie!
Mieszkam we wloszech juz od 15 lat ale urodzilam sie w Warszawie gdzie mieszkalam przez 10 lat.
I pszepraszam za mój polski bo nie za bardzo go pamietam! :oops:
Mam dwa kundelki ktore uwielbiam!!!!

TY to mieszanka cane corso i owczarka niemieckiego a ASYA to niewiem co to za mieszanka...

TY :loveu:

ASYA :loveu:

Posted

Asya, to chyba jakas mieszanka Moloska- boksera i amstafa ( mogę sie oczywiscie mylic, ale umaszczenie to ma moje ukochane, pregowane boksiowate, ale fafle to juz jakby z innej "manki" W kazdym razie oba slicznosci :)
A polski to masz lepszy niz niejeden tubylec :D, pisz więc bez zadnego skrepowania. Są drobne ortografy- zdecydowanie drobnostka :), rdzennym zdarzają się dużo bardziej kompromitujące byki :)

Posted

Dziekuje bardzo! :lol:

No wlasnie jak ja adoptowalam to mi powiedzieli ze moze ma cos z boksera bo ma wlasnie taki kolor i weterynarz tez mi potwierdzil...ale nigdy nic nie wiadomo... :p

Posted

Ty_Asya napisał(a):
Dziekuje bardzo! :lol:

No wlasnie jak ja adoptowalam to mi powiedzieli ze moze ma cos z boksera bo ma wlasnie taki kolor i weterynarz tez mi potwierdzil...ale nigdy nic nie wiadomo... :p

witamy wśród szalonych dogomaniaków :lol: :lol: :lol:

zajrzyj do galerii Tygry i Brendy i zobacz jaka twoja sunia podobna do Tygry, a przynajmniej na tym zdjęciu :evil_lol:
tu jest link:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27216

Posted

My również Witamy Wszystkich!
Bardzo fajnie jest na tym forum, bo są tu sami dobrzy ludzie :lol:
Chciałam też poinformować, że jestem uzależniona od tego forum:cool1:

Odnalazłam tu na forum mamusię mojej suni.
Ja mam na imię Kasia a moja sunia to Deizunia. Jestem stuknięta na punkcie psów - zawsze byłam.
Oto kilka fotek:
to my:

to ona:
to Deizy a z lewej strony jej mama Gobi

Pozdrawiamy
Pa!

Posted

Witam-jestem miłośniczką wszystkich zwierzaków :) zresztą mam małe zoo w domu :) i ostatnio zafascynowały mnie delfiny i orki (choć tych ostatnich nie maiałam okazji podziwiać "na żywo")

• 2 weeks later...
Posted

Jestem na tym forum od dzisiaj.Przeraża mnie jego ogrom bo dotychczas poruszałam się tylko po forum borderóm.Mam na imię Radośka czyli Ruda.
Studiuję weterynarię we Wrocławiu i myślę,że będe tu zaglądać od czasu do czasu jak rozkłąd zajęć na to pozwoli.Obecnie mam 11-letnią sunię,mix jamnika i pinczera min.Mocke,ale moją miłością są bordery.

Witam wszystkich.

Posted

witam

wlasnie sie zarejstrowałam:lol:

mam 2 psy
zazdosnika -starszy pies 10lat, przygarniety, troche jak owczarek belgiski/hasky
mloda 7mc sunie nowofunlanda

pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

[LEFT]Wygląda na zdjęciu jak mieszaniec amstaff-a, naprawde jest bardzo ladny, ile ma latek?
(Ta strona w moim podpisie ma więcej zdjęc mojej Niki niz tu podalam)
[/LEFT]