Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeglądałam forum i zauważyłam że każdy zakłada nowy temat jak chce sie przywitać... Tutaj każdy nowy forumowicz może się przedstawić :) Bez zakładania zbędnych tematów! Zaczne ja :) Nazywam się Ewa i już troszke czasu jestem zapisana na dogomanię tylko że w grupie 3 na yorkach... Mam dwa pieki Kundelka Aronka (11 latek) i Yorka Mike'go który ma ponad roczek! Będe tu dość często zaglądać :P Pozdrawiam papa

• 3 weeks later...
Posted

Więc może teraz ja się przedstawię. Jestem Bellatriks lub brzydko mówiąc Belka. Tak na serio to mam na imię Natalia. Kocham wszystkie zwierzeta, ale najwiekszą sympatią darzę psy i wilki. Wszystkie psy. Rasowe i kundelki. Bo to najwspanialsze stworzenia na świecie. Pozdro dla wszystkich młodszych i starszych dogomaniaków(i nie tylko-dla wszystkich o wszystkich stopniach :lol: ).3majcie się

Bellatriks

• 2 weeks later...
Posted

To teraz ja sie przedstawię! :P
Mam na imię Marzena i mieszkam w Łodzi a moim pupilkiem jest Komka. To najprawdziwszy kundelek choć mylono już ją z wieloma rasami. :D Przygarnęłam ją jak była malutka z ulicy, teraz jest moim oczkiem w głowie. Choć czasem jest nieposłuszna to i tak bardzo ją kochamy :) Jest u nas od listopada 2003, więc teraz ma niecałe 2 latka.

Pozdrawiam! :fadein:

• 3 weeks later...
Posted

Witam! Mam na imię Monika, a moja suńka to Hexa. a to jej fotki:

Hexa pozująca do zdjęcia

Hexa zmęczona zabawą ze swoją kumpelką

A tu z kumpelką, która wpadła z wizytą

Posted

coztego napisał(a):
*Monia* napisał(a):
moja suńka to Hexa

:o :o :o
Jaka podobna do mojej Kreśki! :lol:
Na tym "leżącym" zdjęciu jest identyczna jak Kreska :)

Witaj Monia! ;)

Hihi takie samo skojazenie mam :lol:

Witam ;)

Posted

Na tym "leżącym" zdjęciu jest identyczna jak Kreska

Rzeczywiście! Znalazłam zdjęcie Kreski na łóżku i naprawde bardzo podobna.
Kiedyś na allegro znalazłam suczkę identyczną jak Hexa tylko ze stojącymi uszkami i ściągnęłam to zdjęcie bo chciałam pokazać chłopakowi, ale o tym zapomniałam. Sam zobaczył to zdjęcie i zaczął się czepiać gdzie byłam z nią. Nie chciał uwierzyć, że to nie ona. Niektóre kundelki są do siebie rzeczywiście podobne.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam i ja 8)
Jestem agata i od 8 lat mam rasowego psa husky,a od wczoraj rowniez i kundelka :D Obie moje pociechy to dziewczyny,ale mloda jeszcze jest bezimienna. Imie jakies z czasem sie wymysli.Jest to kundelek od pokolen,ale troszke przypomina mini goldena :wink: Zobaczymy co z niej wyrosnie,a teraz idziemy na pierwsze szczepienie :wink:

Posted

Heja też jestem tu nowa mam dwa śliczne kundelki:
szczeniak Ares (jego zdjecia są rowniez w galerii):

I drugi przypomina owczarka niemieckiego niestety staruszka (13lat) bede musiała uspic z powodu kilku chorób :( :( :(

Posted

Heja też jestem tu nowa mam dwa śliczne kundelki:
szczeniak Ares (jego zdjecia są rowniez w galerii):

I drugi przypomina owczarka niemieckiego niestety staruszka (13lat) bede musiała uspic z powodu kilku chorób :( :( :(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...