Tisia_Mike Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Przeglądałam forum i zauważyłam że każdy zakłada nowy temat jak chce sie przywitać... Tutaj każdy nowy forumowicz może się przedstawić :) Bez zakładania zbędnych tematów! Zaczne ja :) Nazywam się Ewa i już troszke czasu jestem zapisana na dogomanię tylko że w grupie 3 na yorkach... Mam dwa pieki Kundelka Aronka (11 latek) i Yorka Mike'go który ma ponad roczek! Będe tu dość często zaglądać :P Pozdrawiam papa Quote
Tisia_Mike Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 hehe dzięki :) myśle że się tutaj dopasuje :) Quote
Dorota_64 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Cześć i czołem. :BIG: Kundelki żądzą :wink: Pokaż piechy i opowiedz może troszkę. :megagrin: Quote
bellatriks Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Więc może teraz ja się przedstawię. Jestem Bellatriks lub brzydko mówiąc Belka. Tak na serio to mam na imię Natalia. Kocham wszystkie zwierzeta, ale najwiekszą sympatią darzę psy i wilki. Wszystkie psy. Rasowe i kundelki. Bo to najwspanialsze stworzenia na świecie. Pozdro dla wszystkich młodszych i starszych dogomaniaków(i nie tylko-dla wszystkich o wszystkich stopniach :lol: ).3majcie się Bellatriks Quote
coztego Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Witaj Natalko! (już jesteśmy tu dwie ;) ) Pieski w domu są?! Czekamy na przedstawienie i fotki :) Quote
Koma Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 To teraz ja sie przedstawię! :P Mam na imię Marzena i mieszkam w Łodzi a moim pupilkiem jest Komka. To najprawdziwszy kundelek choć mylono już ją z wieloma rasami. :D Przygarnęłam ją jak była malutka z ulicy, teraz jest moim oczkiem w głowie. Choć czasem jest nieposłuszna to i tak bardzo ją kochamy :) Jest u nas od listopada 2003, więc teraz ma niecałe 2 latka. Pozdrawiam! :fadein: Quote
coztego Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Witaj Koma! :) Ja zwykle, liczymy na fotki ;) Quote
*Monia* Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Witam! Mam na imię Monika, a moja suńka to Hexa. a to jej fotki: Hexa pozująca do zdjęcia Hexa zmęczona zabawą ze swoją kumpelką A tu z kumpelką, która wpadła z wizytą Quote
coztego Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 *Monia* napisał(a): moja suńka to Hexa :o :o :o Jaka podobna do mojej Kreśki! :lol: Na tym "leżącym" zdjęciu jest identyczna jak Kreska :) Witaj Monia! ;) Quote
zaba14 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 coztego napisał(a):*Monia* napisał(a): moja suńka to Hexa :o :o :o Jaka podobna do mojej Kreśki! :lol: Na tym "leżącym" zdjęciu jest identyczna jak Kreska :) Witaj Monia! ;) Hihi takie samo skojazenie mam :lol: Witam ;) Quote
*Monia* Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Na tym "leżącym" zdjęciu jest identyczna jak Kreska Rzeczywiście! Znalazłam zdjęcie Kreski na łóżku i naprawde bardzo podobna. Kiedyś na allegro znalazłam suczkę identyczną jak Hexa tylko ze stojącymi uszkami i ściągnęłam to zdjęcie bo chciałam pokazać chłopakowi, ale o tym zapomniałam. Sam zobaczył to zdjęcie i zaczął się czepiać gdzie byłam z nią. Nie chciał uwierzyć, że to nie ona. Niektóre kundelki są do siebie rzeczywiście podobne. Quote
zaba14 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Witam :drinking: mam nadzieje ze Ci się tu spodoba :) Quote
coztego Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 WItam Mgiełkę ;) Życzę miłego pobytu na Dogomani :drinking: Quote
Evelina Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Tez witam, witam w Kundelkolandzie, najpiekniejszej psiej krainie :lol: Quote
Darkzax Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Witam wszystkich! Jestem tutaj nowy, dlatego piszę w tym temacie. :) Jestem właścicielem ślicznej suczki Diana. Quote
agacia Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Witam i ja 8) Jestem agata i od 8 lat mam rasowego psa husky,a od wczoraj rowniez i kundelka :D Obie moje pociechy to dziewczyny,ale mloda jeszcze jest bezimienna. Imie jakies z czasem sie wymysli.Jest to kundelek od pokolen,ale troszke przypomina mini goldena :wink: Zobaczymy co z niej wyrosnie,a teraz idziemy na pierwsze szczepienie :wink: Quote
Marta_Ares Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Heja też jestem tu nowa mam dwa śliczne kundelki: szczeniak Ares (jego zdjecia są rowniez w galerii): I drugi przypomina owczarka niemieckiego niestety staruszka (13lat) bede musiała uspic z powodu kilku chorób :( :( :( Quote
Marta_Ares Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Heja też jestem tu nowa mam dwa śliczne kundelki: szczeniak Ares (jego zdjecia są rowniez w galerii): I drugi przypomina owczarka niemieckiego niestety staruszka (13lat) bede musiała uspic z powodu kilku chorób :( :( :( Quote
agacia Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Agga foty mojego aniolka sa na zaprzegowcach w off topicu :wink: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 agacia napisał(a):Agga foty mojego aniolka sa na zaprzegowcach w off topicu :wink: zadzieram kiece i lece... Quote
Gorim1 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 witam mam na imię jarek a moje psy to pięcioletni misiek i roczna kulka (zdjęcia dam poźniej muszę je sobie przesłać z innego kompa) Quote
pati_smerfek Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 hejka ja też jestem dość nowa. nazywam się Patrycja, a mój piesek to ponadroczny kundelek Astuś :D pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts