Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy we Wrocławiu jest osoba zajmujaca sie rehabilitacja psow?
chodzi o wzmocnienie miesni u psa z dysplazja
najlepiej gdyby byl dostepny psi basen

• 1 month later...
Posted

Mamy we Wrocławiu klinikę Fizjo-vet + klinika Niedzielscy mają bodaj jeden z najlepszych w tej części Polski (o ile nie w Polsce) wyposazonych gabinetów fizjoterapii z wykwalifikowaną fizjoterapeutką - masażystką z basenem i bieżnią wodną z hydromasażem (mają tam m.in krioterapię, hydroterapię itp)
Interesuje mnie ten temat bardzo bo mam 7 miesięcznego szczeniaka po operacji ortopedycznej i fizjoterapia jest konieczna ;)

Posted

Delay napisał(a):
Mamy we Wrocławiu klinikę Fizjo-vet + klinika Niedzielscy mają bodaj jeden z najlepszych w tej części Polski (o ile nie w Polsce) wyposazonych gabinetów fizjoterapii z wykwalifikowaną fizjoterapeutką - masażystką z basenem i bieżnią wodną z hydromasażem (mają tam m.in krioterapię, hydroterapię itp)
Interesuje mnie ten temat bardzo bo mam 7 miesięcznego szczeniaka po operacji ortopedycznej i fizjoterapia jest konieczna ;)

ogromne dzieki! :loveu::loveu::loveu:
we wrzesniu mala podhalanka bedzie miala operacje na pewno jej sie przyda

Posted

Delay napisał(a):

czy my się nie znamy z boiska? Moja jamnisia bawiła sie chyba z Twoim maluchem:lol:

Posted

TAAAK ;)
Jeśli z boiska gimnazjum przy jantarowej to na pewno. Pozdrawiamy!. Bawiła się z moją małą collaczką przed jej operacją stawów biodrowych o ile pamiętam dobrze.
No, dzisiaj mała wraca do zdrowia i za jakiś czas rozpocznie fizjoterapię :multi:

Posted

Delay napisał(a):
TAAAK ;)
Jeśli z boiska gimnazjum przy jantarowej to na pewno. Pozdrawiamy!. Bawiła się z moją małą collaczką przed jej operacją stawów biodrowych o ile pamiętam dobrze.
No, dzisiaj mała wraca do zdrowia i za jakiś czas rozpocznie fizjoterapię :multi:

dziękujemy i też pozdrawiamy! Tak się zastanawiałam jak tam operacja małej i bardzo, bardzo się cieszę , że wraca już do zdrowia. To super wiadomość, mała jest uroczą sunią i mam nadzieje że wkrótce będzie brykać. Do zobaczenia na spacerku!