havana Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 czy we Wrocławiu jest osoba zajmujaca sie rehabilitacja psow? chodzi o wzmocnienie miesni u psa z dysplazja najlepiej gdyby byl dostepny psi basen Quote
zoofizjoterapeutka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 witam, jestem dyplomowaną rehabilitantką, jeżeli potrzebujesz pomocy dla swojego pupila to proszę o kontakt - zabiegi wykonuję w domu klienta. Mój nr gg 5747286 Quote
havana Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 to w prawdzie nie moj pies a znajomych, ale przekaze im twoje gg. dzieki :) Quote
Delay Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mamy we Wrocławiu klinikę Fizjo-vet + klinika Niedzielscy mają bodaj jeden z najlepszych w tej części Polski (o ile nie w Polsce) wyposazonych gabinetów fizjoterapii z wykwalifikowaną fizjoterapeutką - masażystką z basenem i bieżnią wodną z hydromasażem (mają tam m.in krioterapię, hydroterapię itp) Interesuje mnie ten temat bardzo bo mam 7 miesięcznego szczeniaka po operacji ortopedycznej i fizjoterapia jest konieczna ;) Quote
havana Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Delay napisał(a):Mamy we Wrocławiu klinikę Fizjo-vet + klinika Niedzielscy mają bodaj jeden z najlepszych w tej części Polski (o ile nie w Polsce) wyposazonych gabinetów fizjoterapii z wykwalifikowaną fizjoterapeutką - masażystką z basenem i bieżnią wodną z hydromasażem (mają tam m.in krioterapię, hydroterapię itp) Interesuje mnie ten temat bardzo bo mam 7 miesięcznego szczeniaka po operacji ortopedycznej i fizjoterapia jest konieczna ;) ogromne dzieki! :loveu::loveu::loveu: we wrzesniu mala podhalanka bedzie miala operacje na pewno jej sie przyda Quote
gayka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Delay napisał(a):Mamy we Wrocławiu klinikę Fizjo-vet + klinika Niedzielscy mają bodaj jeden z najlepszych w tej części Polski (o ile nie w Polsce) wyposazonych gabinetów fizjoterapii z wykwalifikowaną fizjoterapeutką - masażystką z basenem i bieżnią wodną z hydromasażem (mają tam m.in krioterapię, hydroterapię itp) Interesuje mnie ten temat bardzo bo mam 7 miesięcznego szczeniaka po operacji ortopedycznej i fizjoterapia jest konieczna ;) czy my się nie znamy z boiska? Moja jamnisia bawiła sie chyba z Twoim maluchem:lol: Quote
Delay Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 TAAAK ;) Jeśli z boiska gimnazjum przy jantarowej to na pewno. Pozdrawiamy!. Bawiła się z moją małą collaczką przed jej operacją stawów biodrowych o ile pamiętam dobrze. No, dzisiaj mała wraca do zdrowia i za jakiś czas rozpocznie fizjoterapię :multi: Quote
gayka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Delay napisał(a):TAAAK ;) Jeśli z boiska gimnazjum przy jantarowej to na pewno. Pozdrawiamy!. Bawiła się z moją małą collaczką przed jej operacją stawów biodrowych o ile pamiętam dobrze. No, dzisiaj mała wraca do zdrowia i za jakiś czas rozpocznie fizjoterapię :multi: dziękujemy i też pozdrawiamy! Tak się zastanawiałam jak tam operacja małej i bardzo, bardzo się cieszę , że wraca już do zdrowia. To super wiadomość, mała jest uroczą sunią i mam nadzieje że wkrótce będzie brykać. Do zobaczenia na spacerku! Quote
Recommended Posts