Joa Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Witam wszystkich :-) Cześć Beata - zastanawiam się, kiedy mi wreszcie odpiszesz ;-)) Mutare - tak samo :-) Michał: Widzę, że znowu muszę się odezwać zamiast Konrada i Lucyny - Inka jest super, rośnie jak na drożdżach, uszka bardzo ładnie stają. Spotykamy się na spacerach dość często, więc mam wiadomości z "pierwszej ręki" ;-) Sądzę, że niedługo sami się odezwą, jak tylko będą mieli ciut więcej czasu. Pa, Joa & Baco Quote
Michalwnc Posted November 9, 2003 Author Posted November 9, 2003 No i stało się....od dnia dzisiejszego w domciu u mojej siostry pojawiła się kochaniutka Oktawia.Zamieszczamy 2 fotki maleństwa. Nie wiem dlaczego nie mozna zamiescic zdjec na forum..Znowu cos mieszaja :oops: :oops: :oops: podaje link do fotek http://www.dimendaker.cyberdusk.pl/smieci/1.jpg http://www.dimendaker.cyberdusk.pl/smieci/2.jpg Quote
Mutare Posted November 9, 2003 Posted November 9, 2003 Ależ z niej słodziuchna mała królewna !!!! :angel: Ucałujcie ją koniecznie od nas :buzi Quote
Karen Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 Cześć Tola pozdrowionka dla czekoladki, :jumpie: napisz cos więcej, tak mało brązowych pokazuje sie na dogomanii :lol: Michał dzidzia jest :laola: prześliczna !! Quote
Michalwnc Posted November 11, 2003 Author Posted November 11, 2003 Witamy Tolu....Zdjecia juz sa na stronie.Ciesze sie ze temat sie powieksza i tyle nowych dobkow przybylo od pewnego czasu Quote
Mutare Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 Alez tu znowu pusto i smutno ...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Napiszczeie co tamu Was, jak piechy i w ogole, bo temacik znowu marnieje .... :o :o Quote
Amber Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 Mutare -> ja czekam na maila od Ciebie ;). Quote
Mutare Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 Amber - udus mnie :oops: OBIECUJE ze dostaniesz w tym tygodniu napewno - postaram sie jeszcze dzis napisac jak nie to jutro na bank !!!! :angel: Quote
Karen Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 Witam byliśmy dziś na wystawie w Nowej Rudzie, spotkaliśmy Mikołaja :x-mas: dziewczynki dostały po pieknej smyczy, i po gryzaku szkoleniowym :bigok: przyjeły z wielka ochotą :smilecol: było bardzo przyjemnie :multi: :multi: Quote
Cally Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Słodki maluszek,jednak widac że to dobek :lol: Quote
Joa Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 Witajcie w Nowym Roku :-) Co słychać u szczęśliwych posiadaczy dobermanów ??? Jak tam Wasze psiaki po Sylwestrze ? ;-) Pozdrawiamy z zaśnieżonego Krakowa, Joa & Baco Quote
Karen Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Nastał Nowy Rok, przywitaliśmy GO w pięknym miejscu z cudownymi ludżmi oraz ich psami :D było dużo zabaw psich na śniegu, teraz odpoczynek, a w poniedziałek do pracy :( Quote
Joa Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Witaj, Karen :-) A ja sobie dalej wypoczywam, i bedę dalej wypoczywać ;-) No cóż, siedzę na urlopie wychowawczym i póki co nie muszę iść do pracy - a mój pies sobie bardzo chwali nieustanną obecność swojej pani w domu ;-) Pozdrawiamy, Joa & Baco Quote
Karen Posted January 4, 2004 Posted January 4, 2004 hej hej Joa :D nie mów że wypoczywasz :D byłam na wychowawczym, wiem czym to pachnie :D ale i tak masz super, cóż, ja niestety muszę pracować, chociaż wcale nie jestem za..... chetnie zostanę w domu i..... no cóż, moje są dwie, więc im sie nie nudzi, chyba się przyzwyczaiły że zostają same, idą spać, ale jak wracamy z pracy, ooooo wtedy to jest wesoło - pozdrowionka dla dzidzi!!!! szkoda że tak krótko trwa sylwester, i tak szybko mija :( pozdrowionka równiez od czarnych podpalanych dla Baco :D Quote
Joa Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Witaj, Karen :-) Ja tam na urlop nie narzekam - jak "mam dość" bobasa, to uciekam na spacer z psem ;-) Żartuję oczywiście - ale tak poważnie, to dzięki temu, że jestem cały czas w domu, a dziecko mam z kim zostawić, to pies nie narzeka na brak spacerów, a ja nie narzekam na brak ruchu ;-) I pomyśleć, że kiedy pracowałam, to moje psisko potrafiło przespać po dziesięć godzin dziennie w oczekiwaniu na swoją panią ... a teraz żąda spaceru co godzina ... Sprytne te dobki ;-) Pozdrowionka, Aśka & Baco Quote
Karen Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 hej Joa Wiem że nie narzekasz :lol: mi też było fajnie, naprawdę, zresztą ..... co tu dużo mówić, mama w domu to..... jeszcze przy malutkiej dzidzi :lol: coż, nie każdy ma tak dobrze i trzeba sie z tym pogodzić, to wstawanie ranne, jeszcze teraz, za oknem śnieg, mgła, zimno :cry: ale cóż, nic na to nie poradzę :( Quote
Karen Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 Carragan dycham jeszcze :wink: cieżki dzień, wczoraj kraków, dziś wrocław, koleżanki kotka odeszła :(, ale Gonek jest super!!! musi mnie nauczyć takiej stabilnośći jak sama posiada. AAAa czemu pytasz, pisali gdzieś że umarłam??? :o Quote
tunio Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 bo temat padl :roll: Skoro jestes to chodz na offa sie :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Karen Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 łatwo powiedzieć ,,chodż'' :roll: tyle tam tematów że..... :o Quote
tunio Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 to chodz na PPPonia :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Karen Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 hej hej żyje tu ktoś? Carragan :D PPPon bignie zbyt szybko, cóż nie wskoczę, a do tego wszystkiego odcieli mnie od ,,neta'' cholera, cóś im pozamarzało :( temat, jak widać padł, trudno, odejdzie w zapomnienie. Pozdrowionka :( Quote
tunio Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 ja jestem.......ale smiesznie by to wygladalo jakbym pisala sama do siebie :lol: Totez jestem ciiiiichutko 8) Quote
Karen Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 :D jestem i ja - oddali.... nareszcie a że jest to temat ,,dobkowy'' to nadmienię, że moja mała dobcia jest chora, niby nic.... a jednak., najgorsze jest niewidoczne :( , dobrze że w czas złapalismy, teraz dostaje antybiotyk, wet powiedział że ,,ekskluzywny'', cóż ona jeszcze dzidzia, a kazdy zdaje sobie sprawę, jak działają antybiotyki. Mam nadzieje że nie odbije sie to w przyszłości echem.... jesteśmy w trakcie badań pod scisłą kontrolą... az mi cięzko o tym mówić :( Quote
Recommended Posts