holly101 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Piękne są te zdjęcia :) Lenka mnie wzrusza za każdym razem, jak sobie przypomnę ją skuloną w kącie budy... Quote
MyrkurDagur Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 holly101 napisał(a):O jaaaa - Lenka podróżniczka :) Cudowne ujęcia, takich wakacji moje nie miały w tym roku - i te okulary - bajka ;) Taaak :) Lena podróżniczka :D Lena plażowiczka :D Te zdjęcia są jak miód na serce! Ach! :) :) :) Megii :) dzwoniła do mnie i opowiedziała mi, co napisała Pani Lenki :) Podobno dziewczynka nie lubi sama zostawać bez swojej ukochanej Pani ;) Ach! :loveu: Ale czy więcej słów potrzeba? Zdjęcia mówią najlepiej o tym, jak cudowne życie wiedzie nasz droga LENIA :loveu: :loveu: :loveu: Quote
__Lara Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Dech zapiera w piersiach, po prostu przecudne!!! :D :D :D :D hihihih, ale świetne :D :D :D :D To jest niesamowite - to chyba największa przemiana na dogo jaką widziałam :D :D :D :D :D Serce się uśmiecha na widok tych zdjęć :D :D :D Bądź zawsze tak szczęśliwa maleńka! :D :D :D :D :D Quote
coronaaj Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 holly101 napisał(a):O jaaaa - Lenka podróżniczka :) Cudowne ujęcia, takich wakacji moje nie miały w tym roku - i te okulary - bajka ;) Cudowne zdjecia i niesamowite....a ja pamietam Lenke zastraszona, bidule i nikt nie wierzyl, ze z niej moze cos byc,,,metamorfoza.. Wiozlam ja z Warszawy do Serocka....serce sie raduje...dzieki za foteczki....bedziemy zagladac do kochanej Lenki!!!! Quote
megii1 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 coronaaj napisał(a):Cudowne zdjecia i niesamowite....a ja pamietam Lenke zastraszona, bidule i nikt nie wierzyl, ze z niej moze cos byc,,,metamorfoza.. Wiozlam ja z Warszawy do Serocka....serce sie raduje...dzieki za foteczki....bedziemy zagladac do kochanej Lenki!!!! Ja w nią zawsze wierzyłam:):):) Quote
coronaaj Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 megii1 napisał(a):Ja w nią zawsze wierzyłam:):):) Tak jak ja ale ona musiala miec swojego ludzia i dlatego taka metamorfoza... Quote
coronaaj Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='__Lara']Dech zapiera w piersiach, po prostu przecudne!!! :D :D :D :D hihihih, ale świetne :D :D :D :D To jest niesamowite - to chyba największa przemiana na dogo jaką widziałam :D :D :D :D :D Serce się uśmiecha na widok tych zdjęć :D :D :D Bądź zawsze tak szczęśliwa maleńka! :D :D :D :D :D Chyba druga ogromna metamorfoza na Dogo to Jej imiennik Len...nie mam zdjecia ale jest watek, tez doskonale trafil chyba gdzies na Maury..moze macie watek ? Quote
MyrkurDagur Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Uwaga! Uwaga! :) Nadchodzą nowe zdjęcia Leni! :) Quote
MyrkurDagur Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Megii przesłała mi jeszcz list od Pani Lenki :) witamy noworocznie:]]] wysylam kilka nowych zdjec lenki. minal rok jak lencia jest u nas wiec bylo co swietowac. nawet nie wiem co nowego o niej napisac. zadomowila sie juz calkiem, zmienia tylko lozeczka do lezakowania,wszystkie sa jej;]] troche ja rozpaslam i niestety pani weterynarz zalecila nam diete[[[ lena niestety nie jest tym zachwycona. uwielbia jesc wszystko i bezopamietania, no i mamy grubaska. ale nie jest tak zle. mezczyzn nadal niezbyt dobrze toleruje,ale widocznie tak juz zostanie. z synem cuda w domu wyprawia. jest zdrowa i kochana, ale to chyba widac na zdjeciach. zyczymy wszystkiego dobrego w nowym roku. pozdrawiamy. Quote
__Lara Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Piękna dziewczynka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
coronaaj Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 __Lara napisał(a):Piękna dziewczynka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Sliczna Lenka w zimie....no i wiesci od Megii tez...super..od czasu do czasu jakies foty. Quote
coronaaj Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 coronaaj napisał(a):Sliczna Lenka w zimie....no i wiesci od Megii tez...super..od czasu do czasu jakies foty. A sa jakies wiesci i moze zdjecia Lenki. Quote
MyrkurDagur Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Po baaardzo dłuuugiej przerwie nadchodzi kilka nowych zdjęć Lenki! :multi: Dziękuję Megii!!! :loveu: Quote
coronaaj Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Megii dzieki.Foty cudowne same mowia za siebie!!!! Quote
Anula Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ja też dziękuję.Cudowne fotki Lenki.Jak przypomnę sobie, jak o nią walczyliśmy-to było niesamowite i udało się. Quote
__Lara Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Cudne zdjęcia :) widać, że Lenka jest szczęśliwa :D Quote
Recommended Posts