ostatniaszansa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Dzieki nieocenionej Zofii dzisiaj bedzie recepta :):):) Quennie dzieki inhalacjom postawiona na lapy!:)/Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 W niedziele bylo bardzo zle, nawet jesc nie chciala (to juz jest mega zle). A teraz ... wlasnie sie mizialysmy po spacerku - pelna radosci i optymizmu /Agnieszka Quote
sleepingbyday Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Aga - wiesz, jak bardzo mi przykro z powodu Queenie. była dla mnie specjalna, była jednym z psiaków, które uważam za "symbol" boguszyc, i które jakoś mi w serce zapadły. Od pewnego czasu bałam się tej wiadomości, jak wchodziłam na wątek. zawsze zaczerpywałam oddech i z ulgą wypuszczałam powietrze. bez podejrzeń otwierałam wczoraj kolejnego smsa od Ewy w sprawie suczki hospitalizowanej pani... Queenie, spoczywaj w pokoju. Quote
mgie Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dziękuje Agnieszko za to, że Queenie odeszła kochana. Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 przypominam boguszycką Queenie... [*] Quote
Justysia i Grześ Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nie znaliśmy Queenie, jestem tutaj przez przypadek, ale mimo, że nie mam w zwyczaju, pisać na nieznanych mi wątkach, muszę coś Jej napisać... Byłaś piękna Queenie... (*) Quote
Recommended Posts