mgie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Oto zdjęcie,które pokazuje jak Queenie zajęła koszyczek kota :evil_lol: Quote
ostatniaszansa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 moje lozko tez probuje anektowac. Cale szczescie, ze jest spore, ale i tak czesto budze sie z Wielorybem na poduszce:cool3: /Agnieszka Quote
mgie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 A co kot na to..po tym jak Queeni zasiadła w jego koszyczku? Na zdjęciu nie widać,a może biedaczek leży gdzieś pod wielorybkiem :grins: Quote
ostatniaszansa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 hehe, kot na szczescie zdazyl sie z w/w koszyczka ewakuowac, zgnieceniu ulegla tylko zabawka.:evil_lol: A. Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 bo najfajniejsze sa takie miejsca, gdzie tzreba sie wciskac. moja śp. poppy najbardziej lubiła wskakiwac na fotel zawalony pracami magisterskimi do sprawdzenia, tyłek jej w górze zostawał i wciśnięta w tą stertę - smacznei zasypiała :crazyeye: Quote
mgie Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Na prośbę Agnieszki wklejam zdjęcia Queenie. :) Dziewczyny pokazuje nasza Quennie, która radośnie pozuje, na dalszym planie urażona Sisi, która nie ma zamiaru chodzić na długie spacery w takim tłumie i poszła sobie sama, oraz radosna, malutka sunia, która latała od jednej do drugiej i chciała się bawić:) Ten maluszek jest z Boguszyc? Sisi faktycznie chyba obrażona była :evil_lol: Quote
ostatniaszansa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Maluszek z Boguszyc - byl u nas na chwileczke, zeby sie wykapac i ladnie zaprezentowac nowym Panstwu. Swietnie sobie z Quennie pobrykal na tej trawce, ciezko bylo je obfocic, bo Quennie lazi za mna nieustajaco i co sie oddalilam z aparatem, to ona juz pedzila radosnie sie pomiziac.:) A Sisi urazila sie okrutnie - nie bedzie sie zadawac z takim elementem:evil_lol: Quote
ostatniaszansa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Malenka sunia ma wspanialy dom staly w Michalinie, duzy ogrod do szalenstw i zabawy i 2 starsze sunie do towarzystwa. Niczego jej nie brakuje, a pierwsza noc nowi Panstwo zabawiali szczeniaczka na mziane, bo sie wyspala cwaniara w dzien w aucie i potem nadrabiala:loveu: Teraz domek dla QUENNIE!!! Quote
sonikowa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Bardzo się cieszę, że malutka mimo kiepskiego staru w życie, teraz ma już wspaniały dom. Queenie, śliczności kudłate, gdzie twój domek? Quote
ostatniaszansa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mam prosbe - czy ktos wie, gdzie mozna oglosic Quennie - chodzi mi o to, aby pojawila sie w gazecie - pisalam do Zycia Warszawy, ale cisza, nie moge na stronie Metra znalezc takiego odnosnika do oglaszania zwierzakow w papierowym wydaniu (a na Cafe Animal juz jest), ona naprawde musi juz znalezc swoj nowy domeczek. Prosze o info na priva.Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Kolejny news - Quennie mozna odkurzac:) sprawdzone przeze mnie godzine temu. :cool3: No prosze, jaka ona jest latwa w obsludze...i wciaz czeka na swoj nowy domek:-( Quote
mgie Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jak z tym ogłoszeniem w prasie? Zgłosił się ktoś do pomocy? Quote
mgie Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Alegratka wielorybka :cool3: QUEENIE - królewskie imię, a życie do KITU! Pies IDEAŁ! Quote
Anna_33 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dziekujemy Mgie :-) Dobra wiadomosc, Queenie nie wazy juz 22 kg, schudlo jej sie troche. Wczoraj Agnieszka mowila, ze wazy teraz 18 kg z kawalkiem:-) Pozazdroscic.. Quote
mgie Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nie ma co dziękować. To tez 'moja' Gienia ;) Poprawiłam w ogłoszeniu te kilogramy. Quote
Chandler Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Przyszłam powiedzieć, że pamiętam o Gieni ;). No i martwię się o nowy dom, bo wiem, że jest bardzo potrzebny ze względu na sytuację w dt. Quote
ostatniaszansa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Quennie byla na wakacjach! przez 4 dni wypoczywala w Chotumiu, gdzie do dyspozycji miala piekny ogrod, mnostwo lasow, basenik i cieple sloneczko, ktore ja grzalo. Zdjecia beda jak tyklo sie z nimi obrobie. Z najnowszych wiadomosci - Quennie dzielnie szczekala, jak cos ja zaintrygowalo, chodzila na dluuuugie spacerki, najchetniej chowala sie w kwiatkach w ogrodku, aby tam sie wylegiwac, grzecznie jechala samochodem, opalala na kocyku i wywalala brzuszek do glaskania kiedy tylko sie dalo. Ma swoja ulubiona zabawke - wieloryba, ktory wydaje przesmieszne dzwieki, kiedy sie na niego naciska (co juz opanowala) i w ogole jest super psem, ktory zasluguje na cudny domek.... I naprawde musi go znalezc szybciutko... Quote
sleepingbyday Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Anna_33 napisał(a):Dziekujemy Mgie :-) Dobra wiadomosc, Queenie nie wazy juz 22 kg, schudlo jej sie troche. Wczoraj Agnieszka mowila, ze wazy teraz 18 kg z kawalkiem:-) Pozazdroscic.. gratulacje!!! no i witam powakacyjnie :-) Quote
Chandler Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 No to jak sunia już była na wakacjach, opalała się, grzała doopkę w kwiatkach..., to do Boguszyc już wrócić nie może :shake:. Ona już poznała co to jest DOM i zawsze będzie za tym tęskniła. Trzymam kciuki za dom dla księżniczki Gieni. Quote
sleepingbyday Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 queenie do przodu. Aga, jesteś fotografem - siódmą parę rąk zajmij robieniem nowych fotek queenie, co ty na to :razz:? Quote
mgie Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Wklejam fotki Queenie:loveu: wysłane przez Agnieszkę ''na zdjęciach występuje również słynny wieloryb - ukochana zabawka Quennie, jest najszczęśliwsza, gdy uda się go włączyć, żeby wydawał swoje wielorybie dźwięki, często zasuwa po mieszkaniu z pluszakiem w pysku:)'' Quote
Recommended Posts