Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak kiedys tam bylam to mieli 2 lub 3 maine coony, napewno nie rasowe, bo nie wygladaly nawet w 90% jak te koty, ale coz...cena tez ogromna byla, ale warunki w sumie calkiem niezle. A w m1 te 2 pieski co teraz sa to juz dlugi czas tam siedza, chyba nikt nie chce ich kupic. Biedne malenstwa :(

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba przyznać że fetor tam był okrutny. To napewno nie był smród z nie zmytej podłogi, tylko z nasiąkniętych moczem i koopkami futerek maluchów. :-(

Posted

Naprawdę się postaram. Tyle, że nie mam auta i muszę jechać autobusem. Dlatego martwi mnie ten upał.
Myślę też, jak tu cyknąć fotki, żeby się nikt nie zorientował, co fotografuję. Pasowałoby psa przytrzymać, żeby było widać brzuch. No, chyba, że się znów uda, ze któryś będzie spał na łopatkach...

Posted

tak jak mówiłam, mozesz udawać, że psiak Ci się podoba i chcesz pokazać np mężowi zdjecie :loveu:
legalnie zapytasz się sprzedawcy czy mozesz fotkę cyknąć ;)

Posted

Mieszkam w Krakowie, parę razy byłam w sklepie- akurat były sznaucerki. Były żywiołowe, z kojca wcale nie śmierdziało... Ale faktycznie nie najlpesza opieka. Następnym razem jak tam pojadę, podpytam personel o opiekę.

Posted

a ja byłem na giełdzie akwariowej,zadne zwierze kropli wody nie dostało.były tam szczury i inne gryzonie,ani kropelki nie dostały,straszne dranstwo,dodam jeszcze ze oseski małe były w jakichs pojemnikach bez matki,poprostu sobie lezały głodne

Posted

Budyniowa, ja też tam byłam kilka razy, jak nie kilkanaście, bo dzieci ciągną by oglądać zwierzaki. Ale tym razem spotkałam się z takim, a nie innym obrazem. Dlatego to zgłosiłam. Widać, nie tylko mnie to ruszyło, bo ktoś założył ten wątek opisując te same pieski, tylko kilka dni wcześniej.

Co do fotek to wiem, tylko ktoś musi przytrzymać szczeniorka, zebym ten brzucho uchwyciła... :)

Posted

budyniowa napisał(a):
Mieszkam w Krakowie, parę razy byłam w sklepie- akurat były sznaucerki. Były żywiołowe, z kojca wcale nie śmierdziało... Ale faktycznie nie najlpesza opieka. Następnym razem jak tam pojadę, podpytam personel o opiekę.

Teraz śmerdziało tak, że na końcu sklepu czuło się ten fetor, a sklep jest naprawdę bardzo duży

Posted

o matko :crazyeye: wstrętne! ja rozumiem, że kierownik to kierownik, ale pracownicy... nic ich nie obchodzi jak widzą psa w takim stanie? :mad: mi się zawsze zdawało, że w zoologu to sami miłośnicy pracują...

taka wysypka np, to nie podlega już pod jakieś zaniedbanie? żeby im na takiej podstawie jakąś karę wlepić czy cuś? może odechciałoby się sprzedaży wtedy:roll:

Posted

o mój boże...
z jakiego dnia to są zdjęcia? [z ciekawosci pytam :eviltong:]
niestety, ja jestem "tylko dzieckiem"... ale chyba mam lepsze serce od wielu dorosłych :angryy: :mad:
co z tym można zrobić?...

Posted

Moim zdaniem trzeba zapytać i zażądać dowodów na to, czy szczenięta są leczone ! Właściciel tego sklepu, czy sieci sklepów powinien zapłacić wysokie koszty za takie zaniedbanie i otrzymać zakaz sprzedaży jakichkolwiek zwierząt! Jeśli uda mi się jutro lub w piątek tam pojadę.

Posted

sugarr napisał(a):
o matko :crazyeye: wstrętne! ja rozumiem, że kierownik to kierownik, ale pracownicy... nic ich nie obchodzi jak widzą psa w takim stanie? :mad: mi się zawsze zdawało, że w zoologu to sami miłośnicy pracują...

taka wysypka np, to nie podlega już pod jakieś zaniedbanie? żeby im na takiej podstawie jakąś karę wlepić czy cuś? może odechciałoby się sprzedaży wtedy:roll:

nie kierownik to jest kierownik !!!!,bo to tez pracownik ,kierownik musi to pilnowac a nie lekcewazyc,to powazna wysypka,napewno ich to boli