deszczowa Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 ja kcem filmik też :D , bo siedzę w pracy bez telewizora, kurcze :roll: Quote
iza_szumielewicz Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 Mantis, dokładnie tak jest: Malutki to stara zadziora..... :wink: A jak tam twój nabytek z Józefowa? Quote
Irkowa Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 moga byc problemy z przeslaniem filmu :-? wysylam wlasnie do Kasiek -dlugo skanuje...minelo juz 15 min(a wynik skanowania to 4 %) ale jakos damy rade :wink: Quote
Mantis Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Iza, mam już dwa "nabytki" :D W niedzielę dołączyła do naszej gromadki Wiki z Wielunia. Brustus wprost oszalał na punkcie pannicy ;) To takie kochane niedźwiedzisko, ogromny łasuch na pieszczoty :D Quote
iza_szumielewicz Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 Tak się cieszę!!!! Ja tez bym wzięła drugiego, ale mi mąż rozwodem grozi :wink: Quote
Mantis Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Mój tym razem uległ, ale stwierdził kategorycznie, że jak się trzeci raz zakocham to moge sobie w schronisku zamieszkać :roll: (które schronisko mnie przygarnie? ;)) Quote
Katcherine Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Mama stwierdziła ze Malutki- dla lepszego efektu- mógł jednak na wizji kąsnąc prowadzacego....Tak jakos miałysmy obie wrazenie ze temat sterylki itd...chcieli jak najszybciej zagadac :/. A tak przynajmniej by sie zrobiło zamieszanie- i P. Iza mogłaby sobie spokojnie opowiedziec co i jak... Mama trzymała kciuki za akcje małego przez cały program;). Quote
anetta Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 :D wlasnie skonczylam ogladac na kasecie. Brawo Iza :klacz: ]jestes bardzo ladna :angel: Szkoda ze ci prowadzacy wogole nie mowili o schroniskach.... :( A Malutki jest super :lol: Ma takie smieszne uchole :lol: :calus: Powinni jeszcze raz taki program wziac i tym razem o schroniskach mowic a nie o rasach niebezpiecznych :roll: A ta dozyca...kurcze :o 16 maluchow urodzila :o niesamowite :D Quote
Kulka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Kurde!!! Nastawiłam video na nagrywanie ale (inteligentnie :evil: ) nie przejrzałam że były tylko 2 min. do końca kasety i tylko pooglądałam jakąś sondę na ulicy z Krakowa, co było potem??? Ja KCEM zobaczyć ten film!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
iza_szumielewicz Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 anetta, :oops: Dzięki. Uchole malutkieog całuję tak często, ze niedługo wyłysieją :lol: Quote
Guciek Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Iza-ale z Ciebie laska!!! :D :D :D A Malutki to super przystojy psiak!! :D :D :D Ogladalam z kasety-bylam w szkole i inaczej nie moglam ;-) Fajnie ze dogo zareklamowalas :D I akcje sterylki tez :) Ale prowadzacy troche tacy jacys dziwni :-? Quote
KORONA Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Oglądałam :angel: Oglądałam :angel: Widziałam Izę :angel: Jej psa :angel: Tylko Doga nie widziałam, widać za późno włączyłam. Iza i piecho wypadli wspaniale :angel: Bardzo fajny był tez facet od rottweilerki, a Pani z Celestynowa mówięc szczerze nie wniosła nic ciekawego do dyskusji, prócz reklamowania własnej osoby :-? Quote
Kora Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Iza dobrze gadala :wink: , a prowadzacy akurat tego tematu :flop: do bani Quote
Recommended Posts