iza_szumielewicz Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Śpieszę się pochwlaić, ze zaproszonmmop mnie i mojego Malutkiego do jutrzejszego (17.03.05) programu "Pytanie na śniadanie" w TVP 2. Około 11.00 będę opowiadać o moim kundlu :P , o kundlach jako takich i spróbuję przemycić ważne wątki w sprawie potrzebujących psów: - dzień sterylki - schroniska, itd Program będize pod znakiem zwierząt. Jednym z gości będize też dyrektorka schr. w Celestynowie, Iza Działak. :D Quote
aga_k Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Nie będę miała, jak obejrzeć (praca :( ), ale trzymam kciuki za powodzenie i brak tremy! Quote
tajdzi Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Iza, wiem że późno, ale: po takich programach ludzie dzwonią, żeby zaadoptować psy, które były w programie Może dałoby radę zawieść jakieś 2 bidy? Myślę, że wolontariusze się znajdą, zeby je przetransportować (chociażby Filipka można by zawieść!) Ponoć 100% adopcji po zawożeniu psów na taki program...to co?:) Quote
iza_szumielewicz Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 To domena dyr. Działak. Ona ma tam stały kącik adopcyjny..... Jutro jednak ma być bez obecnych podopiecznych, tylko z byłymi - tymi, które mają już domy. Taką tym razem przyjęli konwencję.... Pytałam. Nic nie poradzę :( Quote
deszczowa Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 good idea, tylko kto w tych godzinach ma czasu trochę i brykę :-? Quote
ASICA Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 obowiązkowo jestem przed telewizorem!!!(pies Molek wziety z dogo) :) Quote
anetta Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 :D super, myslalam ze sie juz nie doczekam w tym programie tematu o zwierzetach :roll: :wink: Ciagle o zdrowiu i innych duperelach mowia :lol: W koncu zwierzaczki zagoszcza :D W domu mnie nie bedzie ale sobie nagram 8) Niech moc bedzie z Toba 8) :lol: Quote
Kora Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Anetta :D , zawsze w czwartek, czasem we wtorek jest Iza Dzialak w tym programie tak kolo 11 :wink: ! Quote
anetta Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Aaaaa czyli w czwartki badz wtorki jest ten kacik adopcyjny :lol: Kiedys wtrafilam na ten kacik a potem juz zapomnialam w jaki dzien go pokazuja...i juz nigdy nie wtrafilam na niego :lol: Teraz bede pamietac 8) Kora, mi rowniez chodzilo o to ze w koncu caly program bedzie poswiecowny zwierzakom :D a nie tylko parenascie minut. Quote
doddy Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Kiedyś do tego programu pojechały psy z Palucha (w celu znalezienia nowych domków). Nie był to jednak dobry pomysł. Obecność tylu osób, blask świateł i atmosfera spowodowały, że psy wymiotowały i dostały sraczki.... Obsrały studio, podczas nagrania :wink: Od tej pory tematyki psów jest troszkie mniej. Quote
Camara Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 i teraz dopiero mówisz??? a ja w pracy i nawet nie ma mi kto nagrać:zly7: ale :kciuki: i po występie proszę o szczegółową relację! Quote
Kora Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Wlasnie zaczal sie program i CALY POSWIECONY JEST PSIAKOM :D ! Quote
tajdzi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 i co? i co? Co mówili? Co będą robić? jakieś akcje? No mówcie, mówcie :oops: Quote
doddy Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Ja z tego co oglądam to do astów i groźnych psów się doczepili :-? Quote
tajdzi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 A odnośnie schronisk/pomocy? Choróbcia, to ze są groźne psy to wiemy, ale co robić z kundelkami, co siedzą w schroniskach??? :-? Quote
doddy Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Teraz dopiero jest Iza i Boczula. Skutecznie wplata w swoje wypowiedzi reklamę dogomani, problematykę sterylizacji i wolontariat. W sumie krótka rozmówka była, ale Iza była skuteczna. :wink: Quote
ata Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Iza :klacz: przynajmniej 4 razy padly z ust Izy slowa sterylizacja , kastracja :klacz: szkoda tylko ,ze prowadzacy program tych slow nie wypowiedzieli no i jeszcze kierowniczka z celestynowa tez mogla cos wspomniec o tej akcji :roll: Quote
tajdzi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 :) Baaaaardzo się cieszę :) Może to troszeczkę chociaż uświadomi ludziska To jeszcze się pochwalę, że namówiłam sąsiadkę na sterylizację jej suczki :) Będzie miała zabieg za tydzień Quote
Irkowa Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 bravo Iza... :D nagralam aparatem filmik kto chce? :D Quote
iza_szumielewicz Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 Ja chcę, Chrupciu :lol: Jak się podobał mój Malutki????? :) Quote
Mantis Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Ludziska mieli okazję się przekonać, że taka biedna, wychudzona, przerażona, smutnie spoglądajaca zza krat psina w dobrym domku przeobraża się w ślicznego, oddanego pupila. P.S. Iza, ślicznie Malutki wygladał z tą apaszką :D, mała zadziora ;) Quote
Recommended Posts