Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to tyle fotorelacji:lol:
Kolejna we wrześniu :lol: Wracamy nad morze:multi::multi::multi:
A jak komuś się spodobał domek i widoki to moge podać info jak ,gdzie i za ile tam się spedza niepowtarzalny czas:loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg89 napisał(a):
Jaki szczupły fajny jamniczek nie to co ten z Afryki.

ciekawe o jakiego ci chodzi bo ja nie znam zadnego z afryki :/

ile jamnis ma miesiecy/lat? wyglada na mlodziutkiego

Posted

Już chciałam się zachwycać zdjęciami i wrzucić parę ochów i achów ale ... :eviltong:

Co to za kpiny z Mambolinkowych szarości :mad: Jak to nie brie :evil_lol:

Chciałam oświadczyć, że Pepe brie, a łączy w sobie czerń, brąz i piękne szarości :evil_lol:
A dodam, że szarzeje coraz bardziej :Cool!::Cool!:

Ewuś, wspaniałe zdjęcia, a dziewczyny śliczne :lol:

Posted

biedny jestes olek znasz jakiegos a afryki co wg ciebie jest spasiony. ale widac ty nie znasz standardu jamnika skoro dorosly (a nie roczny!) jamnik co wazy 8-9 kg jest dla ciebie spasiony

nie starcza ci ostrzezenie ktore dostales, chcesz miec kolejne albo w koncu bana? obiecywales u siebie w galeri ze odejdziesz stad a jakos nie dotrzymujesz obietnicy... :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images47.fotosik.pl/322/c34691659bc1dc82med.jpg

ale wielkie dziurki w nosie hihihihi

fajny filmik..a wodny taniec odjechany hihihihih

Ma duże dziurki ,bo węch ma lepszy od myśliwskich ras:evil_lol:
Taniec wyszedł spontanicznie:evil_lol:Był jakiś festyn na plaży i lecialo Disco-Polo kobita niesamowicie falszowała:shake:Moja kumpela nie dala rady ..musiala zatańczyć baja-bongo:evil_lol:

[quote name='olekg89']Jaki szczupły fajny jamniczek nie to co ten z Afryki.

http://images45.fotosik.pl/323/5a8bbac655236c5emed.jpg "Czemu ja nie jestem taki duży jak one?:("
Amorek....imię trafione w dziesiątkę:loveu:Straszna przylepa nie pies :loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a to co to za takie szczury zmokłe?
http://images46.fotosik.pl/321/3619cb7e3f805948med.jpg

Mamba czeka na piwko albo na kiełbaskę z grilla + piwko
http://images40.fotosik.pl/318/a060a89720d8f037med.jpg

fajne psie towarzystwo :)
[/FONT]

Ooooooo psiego towarzystwa tam bylo pól wioski....Co jeden to lepszy burek...ale zupełnie niegrożne :eviltong:

[quote name='Ania!']Już chciałam się zachwycać zdjęciami i wrzucić parę ochów i achów ale ... :eviltong:

Chciałam oświadczyć, że Pepe brie, a łączy w sobie czerń, brąz i piękne szarości :evil_lol:
A dodam, że szarzeje coraz bardziej :Cool!::Cool!:

Ewuś, wspaniałe zdjęcia, a dziewczyny śliczne :lol:

Dzięki Aniu:evil_lol: Mambolinka szara ,ale jak łasnie:loveu:Wszystkie 4 łapki ,bródka i pychol z końcówkami na uszach czekoladowe:loveu:

[quote name='deer_1987']biedny jestes olek znasz jakiegos a afryki co wg ciebie jest spasiony. ale widac ty nie znasz standardu jamnika skoro dorosly (a nie roczny!) jamnik co wazy 8-9 kg jest dla ciebie spasiony

nie starcza ci ostrzezenie ktore dostales, chcesz miec kolejne albo w koncu bana? obiecywales u siebie w galeri ze odejdziesz stad a jakos nie dotrzymujesz obietnicy... :lol::lol::lol:

SPOKÓJ!!!!

Każdy jest tu mile widziany,ale Wy tu sie zachowujecie jak przekupki:evil_lol:

Posted

Niektórzy nie dorośli do krytyki po prostu.
Idź deer wyślij raport tak bardzo to lubisz :)

Ale ok Ewcia twój FB i nie będę się tu z takim kimś kłócił.Nie warto zresztą sama wiesz xD
Miłej środy.

Posted

:roll:Olekg89 a czemu miłęj środy mi życzysz??:roll:
Jutro piątek:razz:
Ale znam to ..sama się wczoraj zamotałam jaki to dzień:evil_lol: Szczęśliwi czasu nie liczą:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Ania!']Już chciałam się zachwycać zdjęciami i wrzucić parę ochów i achów ale ... :eviltong:

Ewcia sama marudziła że jakas taka szara i z serami wyjeżdzała :evil_lol::evil_lol: hhihih a to przeca jak najbardziej pożądany odcien u brie czyż nie ???:cool3::cool3:

no mam racje czy nieeee ????
:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']Ewcia sama marudziła że jakas taka szara i z serami wyjeżdzała :evil_lol::evil_lol: hhihih a to przeca jak najbardziej pożądany odcien u brie czyż nie ???:cool3::cool3:

no mam racje czy nieeee ????
:diabloti::diabloti:

Bo moja Mamabolinka strasznie lubi te serki śmierdząco spleśniałe:lol:Dlatego to moj ukochany Serek-Śmierdzielek Brie:evil_lol:
Co do jej koloru:roll:Widać zaklada skarpety na zimę ,bo siwieje wyrażnie na wszystkich 4 łapach:evil_lol:

[quote name='Ania!']Dla mnie najbardziej pożądanym odcieniem jest ... płowy :evil_lol:

Mnie sie tam bardziej czarne podobają:eviltong:Ale jako szczeniaczki śliczniejsze są plowe:loveu:

[quote name='olekg89']Buahaah właśnie się kapłem :P No to miłego piątku. xD
Szczęsliwi ci ,którzy nie muszą pożyczać aparatu od Tzta xD

No to miłej jutrzejszej niedzieli i reszty dzisiejszej soboty:lol:

[quote name='zuzolandia']Co za problem Pepka przefarbowac hihihihi

pospamuje sobie a co ...

u mnie dziki konkurs !!!

Spamujcie sobie śmiało:eviltong:Czujcie się jak u siebie na wątku:evil_lol:

[quote name='deer_1987']konstruktywna krytyka to cos o czym mozna porozmawiac ale ty takiej nie reprezentujesz wiec z toba skonczylam

:chaos::chaos::chaos: