jonQuilla Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='stokrotka.af']a już chyba na dvd obejrzę sobie, ale osobiście mam chrapkę na tego Wilkołaczka Taylora:razz: jest o niebo przystojniejszy niż Rob:evil_lol: [FONT=Georgia]święta racja :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Minerva Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Ewcia38']Jestem!!!:multi: Sterczałam pod kinem,bo moja nastoletnia córka przezywała kolejne wilkołaczne przejścia Roberta Pattinsona :stormy-sad:w kolejnym filmie ZAĆMIENIE czy Przyćmienie :evil_lol: No więc siedziałam w samochodzie i pocieszające bylo to,że było więcej rodziców czekających na swoje nastoletnie dzieci:lol: A tak w ogóle to mam nerwy,bo jak wygra w niedzielę "brat" wtedy pozostanie mi tylko to...:flaming:[/QUOTE] Chyba tylko ja nie lubię tego filmu :evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Minerva napisał(a):Chyba tylko ja nie lubię tego filmu :evil_lol: Nie jesteś sama, bo ja też go nie lubię :diabloti: Quote
Minerva Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 bianka19 napisał(a):Nie jesteś sama, bo ja też go nie lubię :diabloti: Cieszę się :D Quote
Ewcia38 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Przyszłam kurze i pajeczyny powymiatać w tej galerii:evil_lol: Tylko co ja mam tu wkleić??? Te same psy.....ten sam kot.....:roll::roll: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 :laugh2_2:[FONT=Comic Sans MS]Zawsze można sobie kupić 3-go psa albo 2-go kota [/FONT]:laugh2_2: Quote
al'akir Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Ania!']:laugh2_2:[FONT=Comic Sans MS]Zawsze można sobie kupić 3-go psa albo 2-go kota [/FONT]:laugh2_2: miałam to samo napisać:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Byłam tu ....ale nie jako Tony Halik;-) hihihih Quote
Ewcia38 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Jestem,melduje swoją obecność:multi::multi: Jestem "zaszyta" na prawie odludziu:evil_lol: i net czsami tu dziala,a czasami zupełnie nie:mad: Może uda mi sie wstawić kilka fotek z naszej kolejnej eskapady:lol: Quote
Ewcia38 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Żeby, nie było niedomówień,piwko należy do mnie...Mamba wybrala sie na stół po orzeszki:evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Reszta fotek może potem.......:lol:Teraz lecimy pływać;) Quote
jonQuilla Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [FONT=Georgia]lumpek potargany :evil_lol: http://images49.fotosik.pl/319/6c9b785c356195d3med.jpg pamiętaj że winni się tłumaczą więc to na pewno Mamby piwko :eviltong: miłego pływania :loveu:[/FONT] Quote
stokrotka.af Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 jaką Mamba ma sliczną, siwą, kozia bródkę:evil_lol::loveu: Quote
Ewcia38 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]lumpek potargany :evil_lol: http://images49.fotosik.pl/319/6c9b785c356195d3med.jpg pamiętaj że winni się tłumaczą więc to na pewno Mamby piwko :eviltong: miłego pływania :loveu:[/FONT] OJ czepiasz sie szczegółów..:evil_lol::evil_lol:Dziękujemy pływanko było emocjonujące :lol::lol: [quote name='stokrotka.af']jaką Mamba ma sliczną, siwą, kozia bródkę:evil_lol::loveu: Ooooooooooooooo kto myślał,że Mamba jest czarna??:roll: Nigdy nie była...a teraz to zupełnie zmienia barwy.......od siwego przechodzi w brązy:lol: ale jakie to ma w sumie znaczenie??;) Może dla "znawców" rasy ma :flaming:Nicków nie będę wymieniać :lol: A więc Mamba zawsze była cos z domieszką siwego czyżby,a może to PIEPRZ I SÓL:evil_lol: Czyli jej bródka i wszystkie 4 łapki były dziwnie NIE CZARNE :evil_lol: Oto fotki........z daleka i bliska .....taki mój kolorowy ten kundel bury:evil_lol: Totalny chaos w tych fotkach:oops: ale nie mam jak na spokojne to ogarnąć;) Jutro będą kolejne ................skupiam sie na "kręceniu" filmów:evil_lol: Cokolwiek to znaczy:eviltong: Quote
jonQuilla Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [FONT=Georgia]śmiesznie Ci od tego słońca "posiniała" :evil_lol:[/FONT] Quote
Ewcia38 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]śmiesznie Ci od tego słońca "posiniała" :evil_lol:[/FONT] Wymoczona w ACE;);) Quote
zuzolandia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]śmiesznie Ci od tego słońca "posiniała" :evil_lol:[/FONT] oglosili sinice nad morzem pewno Mambo tam zostawiła zarazki hihihihihi http://images38.fotosik.pl/315/f6b6e06ec66cc930med.jpg no cóz dosć porządany odcień u czarnych brie hihihihihi Witankoo;-) Quote
Ewcia38 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='zuzolandia']oglosili sinice nad morzem pewno Mambo tam zostawiła zarazki hihihihihi http://images38.fotosik.pl/315/f6b6e06ec66cc930med.jpg no cóz dosć porządany odcień u czarnych brie hihihihihi Witankoo;-) Witaneczko:loveu: Z Mambolinki prawdziwy brie :lol::lol: o ile mamy na myśli ser:lol::lol: Quote
Minerva Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 http://images38.fotosik.pl/315/3c53bd9a81d89cb5med.jpg Faktycznie troszkę jej kolorki zeszły z łapek i brody :lol: Quote
Ewcia38 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='Minerva']http://images38.fotosik.pl/315/3c53bd9a81d89cb5med.jpg Faktycznie troszkę jej kolorki zeszły z łapek i brody :lol: Zmienia rase na bialego pudla królewskiego:loveu: [quote name='stokrotka.af']nieważny kolor ważne, że jest:multi: No wyjęłaś mi to z ust ,a raczej z klawiaturki.Nie ważny kolor waże ,że jest i to co ma w tej czarnej głowie.:loveu::loveu::loveu: A ma tak cudownie poukładane,że mi serducho rośnie z dumy z jej zachowania między ludzmi,dziećmi i stadami szwędających się bezpańskich psów w tym Mazurskim "kurorcie":multi: Nikt nie wierzy,że to pies niewiadomego pochodzenia ze schronu. Tak czy inaczej robimy wrażenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jedni na nasz widok reagują paniką i wrzaskiem inni zachwytem. Zaraz postaram sie coś załączyć nowe fotki,bo fotek przybywa ,że aż glowa boli:eviltong: Podobno w całe Polsce załamanie pogody???:cool3: Tu cieplutko,że aż miło:multi::multi: Quote
stokrotka.af Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 no nie mów w Wawie leje już 3 dzień:shake: z jednej strony dobrze bo człowiek odsapnie troszkę od upałów a psiaki i inne futrzaki to już w ogóle maja raj:cool3: tylko szkoda tego lata bo za chwilke przecież już jesień:shake: Quote
Recommended Posts