Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stokrotka.af']a już chyba na dvd obejrzę sobie, ale osobiście mam chrapkę na tego Wilkołaczka Taylora:razz: jest o niebo przystojniejszy niż Rob:evil_lol:

[FONT=Georgia]święta racja :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewcia38']Jestem!!!:multi:
Sterczałam pod kinem,bo moja nastoletnia córka przezywała kolejne wilkołaczne przejścia Roberta Pattinsona :stormy-sad:w kolejnym filmie ZAĆMIENIE czy Przyćmienie :evil_lol:
No więc siedziałam w samochodzie i pocieszające bylo to,że było więcej rodziców czekających na swoje nastoletnie dzieci:lol:
A tak w ogóle to mam nerwy,bo jak wygra w niedzielę "brat" wtedy pozostanie mi tylko to...:flaming:[/QUOTE]
Chyba tylko ja nie lubię tego filmu :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Jestem,melduje swoją obecność:multi::multi:
Jestem "zaszyta" na prawie odludziu:evil_lol: i net czsami tu dziala,a czasami zupełnie nie:mad:
Może uda mi sie wstawić kilka fotek z naszej kolejnej eskapady:lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]lumpek potargany :evil_lol:
http://images49.fotosik.pl/319/6c9b785c356195d3med.jpg

pamiętaj że winni się tłumaczą więc to na pewno Mamby piwko :eviltong:
miłego pływania :loveu:
[/FONT]

OJ czepiasz sie szczegółów..:evil_lol::evil_lol:Dziękujemy pływanko było emocjonujące :lol::lol:

[quote name='stokrotka.af']jaką Mamba ma sliczną, siwą, kozia bródkę:evil_lol::loveu:
Ooooooooooooooo kto myślał,że Mamba jest czarna??:roll:
Nigdy nie była...a teraz to zupełnie zmienia barwy.......od siwego przechodzi w brązy:lol: ale jakie to ma w sumie znaczenie??;)

Może dla "znawców" rasy ma :flaming:Nicków nie będę wymieniać :lol:

A więc Mamba zawsze była cos z domieszką siwego czyżby,a może to PIEPRZ I SÓL:evil_lol:
Czyli jej bródka i wszystkie 4 łapki były dziwnie NIE CZARNE :evil_lol:

Oto fotki........z daleka i bliska .....taki mój kolorowy ten kundel bury:evil_lol:

Totalny chaos w tych fotkach:oops: ale nie mam jak na spokojne to ogarnąć;)
Jutro będą kolejne ................skupiam sie na "kręceniu" filmów:evil_lol: Cokolwiek to znaczy:eviltong:

Posted

[quote name='Minerva']http://images38.fotosik.pl/315/3c53bd9a81d89cb5med.jpg Faktycznie troszkę jej kolorki zeszły z łapek i brody :lol:

Zmienia rase na bialego pudla królewskiego:loveu:

[quote name='stokrotka.af']nieważny kolor ważne, że jest:multi:

No wyjęłaś mi to z ust ,a raczej z klawiaturki.Nie ważny kolor waże ,że jest i to co ma w tej czarnej głowie.:loveu::loveu::loveu:

A ma tak cudownie poukładane,że mi serducho rośnie z dumy z jej zachowania między ludzmi,dziećmi i stadami szwędających się bezpańskich psów w tym Mazurskim "kurorcie":multi:

Nikt nie wierzy,że to pies niewiadomego pochodzenia ze schronu.
Tak czy inaczej robimy wrażenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jedni na nasz widok reagują paniką i wrzaskiem inni zachwytem.
Zaraz postaram sie coś załączyć nowe fotki,bo fotek przybywa ,że aż glowa boli:eviltong:

Podobno w całe Polsce załamanie pogody???:cool3:
Tu cieplutko,że aż miło:multi::multi:

Posted

no nie mów w Wawie leje już 3 dzień:shake: z jednej strony dobrze bo człowiek odsapnie troszkę od upałów a psiaki i inne futrzaki to już w ogóle maja raj:cool3: tylko szkoda tego lata bo za chwilke przecież już jesień:shake: