Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania!']I jeszcze nie znalazłaś? :mad:
Coś mi się wydaje, ze zamiast szukać gadałaś przez telefon :evil_lol:

A z kim gadałam:angryy: i filmu nie ma ,bo uczyłam pewna osobe obsługi konwentorowania plików:evil_lol:

[quote name='olekg89']Bardzo fajny wątek ,jeszcze fajniejsze psy.Ale niestety jedna osoba psuje mi czytanie każdej strony tej galerii.Kto zgadnie która?:P

O matko....TESTOSTERON na moim wątku:loveu:Witam serdecznie w skromnych progach i bardzo dziękuje za miłe słowa;)
Nie wiem kto Ci psuje czytania .....mogę się tylko domyślać:evil_lol:
A masz swoja galeryjkę??? Chętnie odwiedze ,ale nie wiem gdzie Cię szukac;)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja, ja, ja !! powiedz że ja :multi:[/FONT]

NO COŚ TY:shake::shake:

[quote name='olekg89']Nie zgadłaś.Strzelaj dalej :P

:2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania! napisał(a):
Ze mną, ze mną :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Mnie, mnie:B-fly::B-fly:

aaaaa to Ty byłaś??:crazyeye:
Myślałam ,że rozmawiam z Jolą..............................................ale Rutowicz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Bardzo fajny wątek ,jeszcze fajniejsze psy.Ale niestety jedna osoba psuje mi czytanie każdej strony tej galerii.Kto zgadnie która?:P

moze ja :cool3:

hihihihi

Posted

[quote name='zuzolandia']moze ja :cool3:

hihihihi

Oj chyba Cię przegrzało słoneczko:cool1:Zuzolkowe- Fruziolki bardzo mile widziane:loveu::loveu:

Posted

Ewo jak sobie radzisz,gdy Twoje dziewczyny maja cieczkę??W stadzie to podobno suki razem cieczkują,albo gdy jedna ma cieczkę to druga ciążę urojoną.A jak to u Ciebie wygląda?:eviltong:

Posted

No pytam ,pytam od kiedy przeszłam na Jasną Stronę Mocy.
Trzeaba pytać i zapobiegać "wypadkowym" miotom ,potem sprzedawanym na allegro.I chwłaa Bogu jak szczeniaki znajdą sie w kochanych domach.Jednak rzeczywistośc jest inna.Za chwilę wakacje i schrony znowu będą pękać w szwach.

Posted

Juz odpowiadam:razz:.Mamba juz dawno temu wykastrowana .Więc problemu pilnowania jej nie ma.;)Druga Mafia nie wycieta,ale w tym czasie,gdy ma cieczkę wychodze z psami raczej osobno ,dlatego,że gdyby jakis napalony kawaler bez właściciela sie pojawił,to trzeba bronic Mafijnej cnoty.:evil_lol:
Razem wychodze z nimi do ogródka pod domem.
Daje rade ostatnia cieczka trwała tylko 2 tyg ,więc da się życ.Teraz czekam na kolejna.Powinna być maj-czerwiec:cool3:

Posted

Ledwo dychająco Kokusia...nawet jak dla kota lekko za cieplutko:shake:Biedna szuka ochlody na kaflach.....też się chyba położę zaraz koło niej:evil_lol:

Posted

Witamy sie w niedzielne przedpołudnie.:lol:
My juz dawno po pływaniu.:lol:Odwiedziłysmy Santosowe Jeziora o godz 7 rano.:multi::multi:Wszyscy jeszcze spali.,..babcie juz się modlily w pobliskim kościółku,a my 2 i pól godz pełny niedzielny poranny luzik:multi::multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images39.fotosik.pl/299/75968630a36363d6med.jpg

potfffory z Lochonesos hihihihi

koniec tropików...ja osobiscie jestem zła ...chce ciepełkooo ;-) hihih

Ufffff ...dobrze,że koniec,bo ja juz ledwo dychałam. A ,że to potworki Lochnessowe to jak najbardziej hihiihih czasami nawet gorzej:evil_lol::evil_lol: to do zwierza nie podobne,nie mówiąc ,że ma przypominac psa:evil_lol::evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Fajnie tak rano moc sie wybrac gdzies cisza spokoj nie ma ludzi co ich psy denerwuja :)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Inaczej to ludzie denerwuja psy:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ewcia38 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Inaczej to ludzie denerwuja psy:evil_lol::evil_lol:

nie wiem jak jest w pl bo nie mialam tam psa ale tutaj we wszystkich takich miejscach to zaraz raban ze psy sa jak sa inni ludzie...

Posted

[FONT=Georgia]a kicia nie chciała iść popływać? :cool3: na pewno troszkę by się jej chłodniej zrobiło :evil_lol:

rewelacyjne szaleństwa wodne, się kudłacze wyhasały porządnie :cool3:
[/FONT]

Posted

Ewcia38 napisał(a):
Ledwo dychająco Kokusia...nawet jak dla kota lekko za cieplutko:shake:Biedna szuka ochlody na kaflach.....też się chyba położę zaraz koło niej:evil_lol:

Nie dość,że psy masz piękne,to jeszcze kicia pierwsza klasa:)