Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Codziennie psy wywożę na nasze jeziora .Ale dzisiaj pobilismy rekord..:razz:.od 10-00 do 14-00 pelne agro-wodne szaleństwo:multi:.Po powrocie do domu Mamba padla na boczek i tak leżała do 17-00:evil_lol:

Koka tez ledwo zipie nawet jak na kota to za gorąco i cały dzień przeleżała na drapaku:p

Mafie tylko nic nie rusza,ale jej fotki nie dam:eviltong:
Na jutro i kolejne dni zapowiadają upały.Jade więc rano na jeziora inaczej spali mnie to słonce.Ale musze nakręcic jak moje psy,a głownie Mambo schladza sie w wodzie.Ona wchodzi jak hipcio i plywa w osemki bez celu:lol::lol::lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze kicie masz.....:loveu:słodka :loveu:jaka to rasa?

Ewo czy mozesz podac pochodzenie swojej suczki?:roll:
Jak nie chcesz to nie.....rozumiem ,to może byc dla Ciebie trudny temat.

Posted

Ania! napisał(a):
Koka się rozkręca z tymi pozycjami :evil_lol:

Kicia jest baaardzo wygimnastykowana:evil_lol:

Magda Kara napisał(a):
Jeszcze kicie masz.....:loveu:słodka :loveu:jaka to rasa?

Ewo czy mozesz podac pochodzenie swojej suczki?:roll:
Jak nie chcesz to nie.....rozumiem ,to może byc dla Ciebie trudny temat.

Koka to MCO czyli Maine Coon:loveu:
Jasne,że Ci podam to żadna tajemnica ;
Matka; Olimpia z ZBOJA KLIMCZOKA jej rodzice ,a dziadkowie Mafii to ;Boss Viva Bell-ojciec i Asta z Hucinskiego Gaju -matka

Ojciec;Castor -Viva Bell jego matka Arkana Koryna z Hurky....ojciec ;cundellbarry:evil_lol:

Foteczki załączyć:multi:A mam:multi::multi:

Posted

Magda Kara napisał(a):
Dzięki to idę grzebac w necie:evil_lol:

Nie grzeb.:eviltong:Szkoda czasu.:evil_lol:Mam kundla i mówię o tym głośno w przeciwieństwie co do jednej osoby w tym dziale :evil_lol::evil_lol: Hipokryzja tej osoby mnie powala :evil_lol:

Ania! napisał(a):
Dawaj, dawaj te foteczki :multi::multi:

Juz sekunda musza sie załadować .:mad::mad:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]wiatr we włosach :loveu::loveu:
http://images36.fotosik.pl/189/68c926d65ab916acmed.jpg

ślicznie :loveu: jaka woda błękitna :crazyeye:
http://images39.fotosik.pl/298/3a19c0348271add1med.jpg
[/FONT]

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,bo Deer napisze,ze teraz mi na niebiesko poszlo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nic nie poradzę ,że mój aparat tak foci:shake:
Inaczej...nasze morze tak wygląda w blasku słońca:loveu: Kocham nasz Bałtyk :loveu: Moje suki również czują się na naszej plaży doskonale :multi:

Posted

[quote name='Ewcia38']Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,bo Deer napisze,ze teraz mi na niebiesko poszlo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nic nie poradzę ,że mój aparat tak foci:shake:
Inaczej...nasze morze tak wygląda w blasku słońca:loveu: Kocham nasz Bałtyk :loveu: Moje suki również czują się na naszej plaży doskonale :multi:

[FONT=Georgia]Chyba często jest tak że jak się ma coś pod ręką to się tego nie docenia. Dla mnie Bałtyk to od taka duża woda, coś normalnego i naturalnego. Bardzo rzadko bywam nad morzem, może z 5 razy w roku ale kto wie czy nie rzadziej. :oops:
Co do błękitu to ja wiem że takowe czasami przybiera kolory w słonku nasze morze, choć zdecydowanie częściej w odcieniach zieleni występuje ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images39.fotosik.pl/298/3a19c0348271add1med.jpg

świetnee.....i zgadzam się ze nasz Bałtyk tez potrafi oczarować..

brywieczór;-)

brydzien:lol:a raczej życzę chłodniejszego dnia ,bo u Was pewnie jak u nas żar się leje z nieba już kolejny dzień:cool1::cool1:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Chyba często jest tak że jak się ma coś pod ręką to się tego nie docenia. Dla mnie Bałtyk to od taka duża woda, coś normalnego i naturalnego. Bardzo rzadko bywam nad morzem, może z 5 razy w roku ale kto wie czy nie rzadziej. :oops:
Co do błękitu to ja wiem że takowe czasami przybiera kolory w słonku nasze morze, choć zdecydowanie częściej w odcieniach zieleni występuje ;)
[/FONT]
No właśnie.Tak to działa.Jak coś się ma na co dzień to żadna frajda.Dlatego,ja będąc na wyjażdach focę na ,kręcę i jeszcze tel komorkowym sobie pomagam:evil_lol:
Jak nie ma słońca to faktycznie nasze morze jakieś takie szare.Nie wiem czy jest w odcieniu zielonym,ja to raczej bym powiedziała,że pod żółty podchodzi:evil_lol:

[quote name='deer_1987']http://images39.fotosik.pl/298/3a19c0348271add1med.jpg
nie bo tu masz niebieskie niebo. na tym co poakzywalas mialas zolte niebo, nie amietasz?

Deer z całą moją sympatią do Twoje osoby czy Tobie o cos konkretnie chodzi czy szukasz firanek w mojej d....ooo....pp...iiii...eee??? Tam akurat ich nie znajdziesz.Fotki robie na różne sposoby ,róznymi aparatami.Jedno wychodzi lepiej drugie gorzej.Jak pojadę w Tatry to obiecuje na fotkach podciągnę im wysokość i będą prawie jak Alpy.Ja mam gdzieś kolory ...skupiam się na zawartości fotografii.Jestem powaznie uzależniona od robienia fot ,a nie na ich retuszowaniu.:roll:

Mam jeszcze takie foteczki jak nawiedzeni wędkarzy stali godzinami po jajeczka w wodzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak sie dobrze przyjżeć to w tle ida ludki z dwoma psami .I to nie ja :evil_lol:Tylko jedna Pani z briardem i jeden Pan z żona z takim czarnym dużym psem...ale za żadne skarby nie pamiętam tej rasy.I tak sobie milo gawędzilismy i byc może znowu sie spotkamy we wrześniu.:multi:

i ostatnie...ta czarna plama na piasku to Mamba,jak zobaczyła te pachołki w wodzie to była w totalnym szoku i musiala obszczekać,:evil_lol:Chyba kazała im natychmiast wychodzić z tej lodowatej wody:evil_lol:

Posted

przeciez pisalam ze bardzo fajne radosne zdjecia :) nie mam nic do Ciebie! zwrocilam tylko uwage ze zdaje sie ze za duzo zoltego koloru na niektorych - czysto techniczna uwaga :)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: to Mamba widać ma coś wspólnego z Salsą, ona też często obszczekuje coś choć nawet nie wie co to jest ;)
ostatnio mi się najeżyła i zaczęła ujadać na dywan przewieszony przez trzepak, miałam ubaw bo podchodziła do tego taka wystraszona, spięta i cały czas powarkiwała

bardzo ładnie :loveu:
http://images39.fotosik.pl/299/344688a44ce6c079med.jpg
[/FONT]

Mamba w sumie szczeka jak widzi dziwne ludzkie zachowania:evil_lol:

[quote name='zuzolandia']http://images35.fotosik.pl/157/21119c8e17756242med.jpg

parostatkiem w piekny rejs...tralalaltrallaaa......;-)

witankoo.....tak sie ciesze że mamy tropiki !!!

:lol::lol::lol::lol: ja tez ,ja też :multi::multi::multi:tylko cosik sie ściemnilo,i jak grzmotnie za chwil kilka:cool3::cool3:

[quote name='deer_1987']przeciez pisalam ze bardzo fajne radosne zdjecia :) nie mam nic do Ciebie! zwrocilam tylko uwage ze zdaje sie ze za duzo zoltego koloru na niektorych - czysto techniczna uwaga :)

:multi::multi::multi:

Posted

Ania! napisał(a):
Jeszcze tego filmiku nie dałaś? :evil_lol:

Myślałam, że już będzie co najmniej kilka wersji :diabloti:

:lmaa:mowiłam Ci,że film na komórce i kabelka szukam:x

Posted

[quote name='olekg89']Bardzo fajny wątek ,jeszcze fajniejsze psy.Ale niestety jedna osoba psuje mi czytanie każdej strony tej galerii.Kto zgadnie która?:P

[FONT=Georgia]ja, ja, ja !! powiedz że ja :multi:[/FONT]