Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania! napisał(a):
Jasne :evil_lol:

Koka jest taka sama jak kudłate, tylko ją wypuścić, a przytarga całego jelenia :diabloti:
:mad::mad::mad:
Skąd wiedziałaś??:angryy::angryy::angryy::angryy:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja się żegnam jakby co.Przez Opole przechodzi tej nocy kulminacja powodzi ,więc szybko pisze jakby mi miało net zalać.:shake:
Miałam wkleić jutro ,ale nie wiem co bedzie jutro ,więc wklejam dziś.

Dokładnie rok temu czyli jutro 20 maja 2009 r pojechałam i zabrałam Mambę ze schroniska w Częstochowie.:-(

Biedulka tydzień póżniej została wykastrowana.....i tak bardzo żle to zniosła...a mi serce pękało....

Trzy miesiące potem...było już zdecydowanie lepiej i pies zaczął przeistaczać się z poczwarki w motyla :loveu:

Posted

W tej chwili to zupełnie inny pies.
Piękny ,mocny ,zdrowy silny ,pewny siebie ,a zarazem z super charakterem jak na psa po przejścciach.:loveu:
Nawet babciom ,dziadkom i facetom w roboczych ubraniach odpuściła.JUz sie ich nie boi...TO ONI BOJĄ SIE JEJ!!! :evil_lol::evil_lol:

Jedyne co jej zostało,to pogon za samolotami.Im wyżej tym lepiej .No ale każdy ma jakiegos bzika.:eviltong:

W tej chwili wygląda tak.....

A z okazji "roczku" zabieramy ja nad morze.I znowu przybędzie mnóstwo fotek.:multi:

Posted

[FONT=Georgia]Mamba nie mogła trafić lepiej, życzę Wam jeszcze wielu wspólnie spędzonych, wspaniałych lat :loveu::loveu:

mam nadzieję że jednak nie odetnie Was
[/FONT]

Posted

kurcze wieści w tv nie są najlepsze odnośnie Opola:shake: mam nadzieję, że wszystko u Was ok:p
Mamba odzyskała dom i kochających ludziów:multi: dużo szczęścia na przyszłość:loveu:

Posted

[quote name='Ania!']Mamba , kolejnych tak szczęśliwych lat jak ten ostatni rok :BIG:

To chyba i mnie trzebateż życzyć takiej IKRY do tych psów:evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Mamba nie mogła trafić lepiej, życzę Wam jeszcze wielu wspólnie spędzonych, wspaniałych lat :loveu::loveu:

mam nadzieję że jednak nie odetnie Was
[/FONT]

Dziękuję:lol:
A net przetrwał.Ale miejscowości pod Opolem zalane pięknie.Nawet moje łaki i pola na jeziorach do których mam samochodem 8 min o ile wszystkie światła po drodze palą się na zielono:lol:A więc wszysciutko zalane do takiego stopnia ,że wczoraj jak psy wpadły na łąkę to nie mogły z niej wyść.Ziemia sie uginała pod nimi niczym bagna.

[quote name='stokrotka.af']kurcze wieści w tv nie są najlepsze odnośnie Opola:shake: mam nadzieję, że wszystko u Was ok:p
Mamba odzyskała dom i kochających ludziów:multi: dużo szczęścia na przyszłość:loveu:

DZIĘKUJEMY:loveu:
Mamba ma wyjatkowy charakter.Oaza spokoju i zero strachu przed czymkolwiek.Socjalizowana raczej nie była za bardzo.Więc nie wiem jakim cudem taka jest,ale trafiona decyzja z zabraniem jej ze schronu jak szósteczka w Totka:loveu::loveu:

Posted

Tak też mam TVN24.....a Opole przeżyło kulminację,lecz zaczynają spuszczać zbiorniki na jeziorach Turawskich.Ratują Opole zalewając wioski.Właśnie rozmawiałam z kumpelą do której jeżdze z psami na "AGRO" .NIE MA SZANS DO NIEJ DOJECHAĆ.Obwodnice zamkniete ,mosty zamknięte w Opolu korki koszmar:shake:

Posted

[quote name='zuzolandia']Mam nadzieje że chociaż wczasy nadmorskie WAM wypalą słoneczne ..a jak juz nie to chociaz bezdeszczowe ;-)
Nawet się udalo:lol:Na 7 dni tylko jednego dnia padalo:shake:

[quote name='Minerva']Spóźnione wszystkiego najlepsiego dla Mamby :)
Dziękuję serdecznie.Mambucha zrzuciła właśnie podszerstek zimowy i jakoś dupkę ma teraz jak ziarenko kawy :roll:

[quote name='deer_1987']zapraszam do nas :) no i po cichu pytam kiedy tu beda zdjecia
Fotki bedą za chwil kilka tylko opanuje sytuację z fotosikiem.:lol:

[quote name='Minerva']Już 100 stronka! Liczymy na fotki!

Już..już....fotek milion pięćset sto dziewięćset.....ale szukam tych nadających się do pokazania światu.Więc liczba się zmniejszyła do ilośći sztuk około 120:placz:

Posted

UWAGA!!!!
WROCIŁAM Z MEGA DAWKĄ FOT.....I FILM W DRODZE..... :lol:

Tak nam mijał DZIEŃ PIERWSZY...z ogromną mgłą nad morzem.....ale co tam....

Idziemy przez las nad morze.....:lol:

Posted

Pierwsza wspólna gonitwa brzegiem tonącego we mgle Bałtyku...:mad:

No i wypłynęły w te "gorące" fale.....:-o

A potem przebieżka z patykiem ...jaka doskonała synchronizacja łap..:lol:

Jedna zmokła kura....;)

Posted

Druga zmokła kura...;)

Dwie zmokłe kury.....wracamy do domku....:lol::lol:

Idziemy przez zielony lasek.Mnie nie ma ,bo ktoś musiał ofocić ten wyjazd...zawsze pada na mnie.....:placz:

Nasz domek....będzie jeszcze tego domku fotek kilka ,ale to potem.

Posted

Mafia stwierdziła,że jednak za mało miejsca na ogródku.....idzie na łąke pogonić Mambę...a co tam...wakację już ma....:evil_lol:

Mamba zaczęła poważną naukę Agility...:multi:

Posted

Mafia wolała przeszkody niżej ziemi,a więc bezpieczniej...:diabloti:

Mamba w tym czasie zeszła z wysokości i zajęła się swoją ukochaną piłeczką...:cool1:

CIĄG DALSZY NASTĄPI....:lol::lol: