zuzolandia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 http://images44.fotosik.pl/276/d194c224cc0926e7med.jpg jakie wodne potfforki hihih u nas tez jesiora ale tylko jedna kudłata chetna do wody ;-) http://images39.fotosik.pl/272/2f35e03385783d7fmed.jpg ogon ma niesamowity ...mojemu małzowi bardzo sie maine spodobał na szczescie nie ma zapedów zakupowych :diabloti::diabloti: stwierdził ze Fruzia to taki zpieskowany pers :evil_lol::evil_lol: pozdro :loveu: Quote
stokrotka.af Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 boszeeeeeeee jakie cudne mokraki:loveu: mój to by stał na brzegu i obszczekiwał resztę:shake: Quote
Ewcia38 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Dzieki serdeczne za życzonka :loveu: Zwłaszcza,że banem przyszlo Wam za to zapłacić.........matko.....głupota powinna mieć trudniejszy sposób rozmnażania....:roll: Quote
zuzolandia Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ewcia38']Dzieki serdeczne za życzonka :loveu: Zwłaszcza,że banem przyszlo Wam za to zapłacić.........matko.....głupota powinna mieć trudniejszy sposób rozmnażania....:roll: no w sumie to ban sie nam należał za tzw spam :evil_lol::evil_lol: i ktosik nadgorliwy nas podkablował.:mad: Najgorsze jest to ze zrobiła to osoba która odwiedza nasze galerie bo obcy nie zagladający nie ma pojecia kto komu kartki czyli spamy wysyła :evil_lol::evil_lol:..... witankoo :loveu: Quote
stokrotka.af Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ja kartek nie wysyłam bo nie umiem takich ładnych robić jak Wy, ale to nie znaczy, że Was podkablowałam:shake: za to przyszłam się przywitać po dłuższej przerwie-Poniedziałkowo:evil_lol: mój mopek zaniemógł i skupić się nie mogę na niczym to i święta mi bokiem przeszły:oops: Quote
zuzolandia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='stokrotka.af']ja kartek nie wysyłam bo nie umiem takich ładnych robić jak Wy, ale to nie znaczy, że Was podkablowałam:shake: za to przyszłam się przywitać po dłuższej przerwie-Poniedziałkowo:evil_lol: mój mopek zaniemógł i skupić się nie mogę na niczym to i święta mi bokiem przeszły:oops: spoko ..Ciebie bym o to nie podejrzewała ;-) mam swojego typa hiihhih Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='zuzolandia']spoko ..Ciebie bym o to nie podejrzewała ;-) mam swojego typa hiihhih :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa, daj jakieś fotki, bo zapomnimy jak te Twoje trzy dziewuchy wyglądają :diabloti: Quote
Ewcia38 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Ania! napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa, daj jakieś fotki, bo zapomnimy jak te Twoje trzy dziewuchy wyglądają :diabloti: Wiesz co mi było ...chorobsko mnie dopadlo..a wczoraj grabiłam i siałam trawę :evil_lol: Fotki juz wsadzam...ale stare ,bo świąteczne :eviltong: Tylko fotosik coś ześwirował:mad: Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 No faktycznie, strasznie wiekowe fotki chcesz wsadzić :evil_lol: To ja coś wsadzę ;) Jak widać dziewczyny uwielbiają wodę :) Quote
Ewcia38 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Ania!']No faktycznie, strasznie wiekowe fotki chcesz wsadzić :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Wiecej nie wsadzam fotek....jestem w szoku!!!!!! Wszyscy zginęli w samolocie rządowym......................................... Quote
taxelina Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Skad masz info ze wszyscy? nigdzie tego nie podaja AGENCJE: 87 OSÓB NIE ŻYJE. STAN PREZYDENTA NIEZNANY http://www.tvn24.pl/-1,1651562,0,1,samolot-z-prezydentem-runal-ratownicy-wyciagaja-ofiary,wiadomosc.html Quote
taxelina Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ania! napisał(a):Wszyscy zginęli ... straszne te informacje sie zmieniaja.. jedni pisza ze wszscy inni ze bylo 132 ludzi, inni ze 90 (te dwie liczby sa na szwedzkiej stronie) i ze 87 nie zyje Quote
taxelina Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ania! napisał(a):Deer, podają że nikt nie przezył Okej, nie mam polskiej telewizji - patrze tylko na strony www i tam sa rozne informacje Quote
taxelina Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Tutaj np pisza Oficjalny komunikat rosyjskiego ministerstwa do spraw nadzwyczajnych również podaje, że zginęło 87 osób. Na pokładzie miało być ponad 150 osób. a 87 z 150 to nie sa wszyscy Quote
Ewcia38 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 deer_1987 napisał(a):Tutaj np pisza Oficjalny komunikat rosyjskiego ministerstwa do spraw nadzwyczajnych również podaje, że zginęło 87 osób. Na pokładzie miało być ponad 150 osób. a 87 z 150 to nie sa wszyscy deer ,ale jakie to ma znaczenie 87 czy 150 ,a może 5.... Takiej katastrofy nie bylo w dziejach świata.....Prezydent i jego rząd ..wszyscy.....Takiej tragedii nie było w życiu......w żadnym państwie..... Quote
bianka19 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ewcia38 napisał(a):deer ,ale jakie to ma znaczenie 87 czy 150 ,a może 5.... Takiej katastrofy nie bylo w dziejach świata.....Prezydent i jego rząd ..wszyscy.....Takiej tragedii nie było w życiu......w żadnym państwie..... Racja .. Największa katastrofa na świecie .. Prezydent z żoną , wszyscy politycy. Tragedia ! Quote
stokrotka.af Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Wiadomość zastała mnie u weta jak się umawialiśmy na operację, aż nie można było uwierzyć:shake: a sesyjka z łabądkiem i mopkami :loveu: Quote
Recommended Posts