Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki serdeczne za życzonka :loveu:
Zwłaszcza,że banem przyszlo Wam za to zapłacić.........matko.....głupota powinna mieć trudniejszy sposób rozmnażania....:roll:

Posted

[quote name='Ewcia38']Dzieki serdeczne za życzonka :loveu:
Zwłaszcza,że banem przyszlo Wam za to zapłacić.........matko.....głupota powinna mieć trudniejszy sposób rozmnażania....:roll:

no w sumie to ban sie nam należał za tzw spam :evil_lol::evil_lol: i ktosik nadgorliwy nas podkablował.:mad:
Najgorsze jest to ze zrobiła to osoba która odwiedza nasze galerie bo obcy nie zagladający nie ma pojecia kto komu kartki czyli spamy wysyła :evil_lol::evil_lol:.....

witankoo :loveu:

Posted

ja kartek nie wysyłam bo nie umiem takich ładnych robić jak Wy, ale to nie znaczy, że Was podkablowałam:shake:
za to przyszłam się przywitać po dłuższej przerwie-Poniedziałkowo:evil_lol:
mój mopek zaniemógł i skupić się nie mogę na niczym to i święta mi bokiem przeszły:oops:

Posted

[quote name='stokrotka.af']ja kartek nie wysyłam bo nie umiem takich ładnych robić jak Wy, ale to nie znaczy, że Was podkablowałam:shake:
za to przyszłam się przywitać po dłuższej przerwie-Poniedziałkowo:evil_lol:
mój mopek zaniemógł i skupić się nie mogę na niczym to i święta mi bokiem przeszły:oops:

spoko ..Ciebie bym o to nie podejrzewała ;-)
mam swojego typa hiihhih

Posted

Ania! napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ewa, daj jakieś fotki, bo zapomnimy jak te Twoje trzy dziewuchy wyglądają :diabloti:

Wiesz co mi było ...chorobsko mnie dopadlo..a wczoraj grabiłam i siałam trawę :evil_lol:

Fotki juz wsadzam...ale stare ,bo świąteczne :eviltong:

Tylko fotosik coś ześwirował:mad:

Posted

Ania! napisał(a):
Wszyscy zginęli ... straszne

te informacje sie zmieniaja.. jedni pisza ze wszscy inni ze bylo 132 ludzi, inni ze 90 (te dwie liczby sa na szwedzkiej stronie) i ze 87 nie zyje

Posted

Tutaj np pisza
Oficjalny komunikat rosyjskiego ministerstwa do spraw nadzwyczajnych również podaje, że zginęło 87 osób. Na pokładzie miało być ponad 150 osób.

a 87 z 150 to nie sa wszyscy

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tutaj np pisza
Oficjalny komunikat rosyjskiego ministerstwa do spraw nadzwyczajnych również podaje, że zginęło 87 osób. Na pokładzie miało być ponad 150 osób.

a 87 z 150 to nie sa wszyscy

deer ,ale jakie to ma znaczenie 87 czy 150 ,a może 5....
Takiej katastrofy nie bylo w dziejach świata.....Prezydent i jego rząd ..wszyscy.....Takiej tragedii nie było w życiu......w żadnym państwie.....

Posted

Ewcia38 napisał(a):
deer ,ale jakie to ma znaczenie 87 czy 150 ,a może 5....
Takiej katastrofy nie bylo w dziejach świata.....Prezydent i jego rząd ..wszyscy.....Takiej tragedii nie było w życiu......w żadnym państwie.....

Racja ..
Największa katastrofa na świecie ..
Prezydent z żoną , wszyscy politycy.
Tragedia !