Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Maine Coony są przepiękne :loveu: w Twojej kici się zauroczyłam

cieszę się że nie tylko mój pies lubi śmierdzieć po swojskiemu, z tym że Salse z pewnością łatwiej jest wykąpać więc nie zazdroszczę
[/FONT]

Mnie w Maine Coonach fascynuje ten dziki wyraz pyska.....niektóre wygladają jak typowe "zakapiory":lol:
Fakt wyprac takie dwa kudlacze to nie lada wyzwanie dla łazienki,ścian i dla mnie....więc je wywietrzyłam.....:evil_lol:

GPooLCLD napisał(a):
GRATULACJĘ ! przecudna:loveu::loveu::loveu:

ja też chcę kotka , zawsze chciałam , a nigdy nie miałam :placz: życie jest niesprawiedliwe :evil_lol:

nie martw sie kiedyś i Ty się "dokocisz":evil_lol:

bianka19 napisał(a):
Jaka śliczna Kicia

dzięki....potem pokaże jej rodziców.......;)

deer_1987 napisał(a):
http://www.pimecia.republika.pl/potwor.JPG
wow...

A my przyszlismy do nas zaprosic :D

Hello.:multi:.ja też zapraszam do nas do założenia galeryjki:mad:

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Śliczna kicia :loveu: A kiedy będzie druga? ;)[/FONT]

ciiiiii......milczenie jest złotem:evil_lol:

zuzolandia napisał(a):
http://images50.fotosik.pl/264/4028085919085ce1med.jpg

wowo uchole jak u rysia hihihi

witankoo;-)

Siemaneczko:multi: maine coony to dzikusy ..więc i uchole rysiowate:evil_lol:Dostałaś mojego dluuuuuuuuuugiego e-maila???bo nie mam potwierdzenia.....:placz:

Posted

wow, myślałam o kotku, ale stwierdziłam, że jak na Ciebie to zbyt banalne :kociak::cool2:
a poważnie to mam znajoma, która też ma kota tej rasy, ale uczciwie przyznam, że Twoja kotka jest ładniejsza:loveu: sądzę że imię Gandzia będzie suuuuuuuuuuper:multi: albo np. INEZ :razz:

Posted

stokrotka.af napisał(a):
wow, myślałam o kotku, ale stwierdziłam, że jak na Ciebie to zbyt banalne :kociak::cool2:
a poważnie to mam znajoma, która też ma kota tej rasy, ale uczciwie przyznam, że Twoja kotka jest ładniejsza:loveu: sądzę że imię Gandzia będzie suuuuuuuuuuper:multi: albo np. INEZ :razz:

:loveu::loveu:DZIEKI:loveu::loveu::loveu:

Co do imienia to w tej chwili z hodowli ma na imie Djane.....ja szukam cos w klimatach Mafijno-Mambijnych:evil_lol: i do tego ,fajnie by było jakby bylo też na "D" bo ona juz przyzwyczajona pewnie do swojego imienia....i wynalazlam w Wikipedii:evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol:

A więc chyba nazwę ja DON-A---Dona--Djana.....jakos takie blisko siebie :lol:
Z jedną małą różnicą.....DON.....oznacza...

Don – głowa rodziny mafijnej i zarazem osoba, od której zależą wszystkie decyzje.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Dostałamm ..dzisiaj przeczytałam i dziekujeeeeeeeeeeeeeeee !!! zreszta na gygy CI napisałam

No nie chce byc prorokiem ale moze sie okazac ze faktycznie DONA zarządzi całą ludzko-futrzastą ferajną hihihih

Posted

KOCHANI MAM WIEŚCI..OTÓŻ....

DOKOCIŁAM SIĘ.
..:multi::multi:

Dwie godziny jazdy w transporterze..przeżyła na totalnym luzie... <haha>

W mieszkaniu.....po wyjściu z transportera....oczywiście obwąchała wszystko....i stwierdziła,że LUZIK....MOZNA TU ŻYĆ :popcorn:

Po czym zajęła się jedzeniem...fileta z kurczka i wątróbką :shock:

Nastepnie położyła się na plecach .....rozłożyła swoje cztery łapki.....i czekała czy ktoś ja pomizia :shock: :shock: :shock:

Na spotkanie z psami...zareagowala dwu stronnie...Otóż w hodowli jest czarny owczarek belgijski......a więc na Mambe nawet nie spojrzała..... :shock: ale na widok Mafii dostała wytrzeszcz oczu :shock:

Moje dwie suki..na widok kota....zareagowały podobnie....Mafia obwąchała i uciekła pod stól...Mamba..obwąchala....i poszła "do siebie" jeśc kośc :shock:

W tej chwili.....Koka śpi w łóżku mojej córki....byłam sprawdziłam.....mruczy jej do snu.....Cholera.....nie ma jak sie DOKOCIĆ :multi::multi:

Koka ma w tej chwili 11 miesięcy :lol:

Posted

Ależ cudne kocisko. :crazyeye: Marzyłam o takim, a los obdarzył mnie dwoma krótkowłosymi panami o imionach Timon i Pumba. Kocury świetne i miały charakterki, choć zawsze pragnęłam kota, który przypominałby tego z powyższych zdjęć.

Cudo po prostu. Przygotuj się na włamanie. Nie zdziw się, kiedy pewnego dnia Mafia, Mamba i to cudne kocisko znikną. To będzie moja sprawka. ^^

Posted

[quote name='stokrotka.af']biedna Mafia wygląda na zastraszoną :-( a kocurek ślicznusi, ale już to pisałam:loveu:

Dzieki:loveu:a Mafia już sie wyluzowała..nawet wczoraj polizała Koke w uszko i łapkę..ale o tym potem...;)

[quote name='G&R']Ależ cudne kocisko. :crazyeye: Marzyłam o takim, a los obdarzył mnie dwoma krótkowłosymi panami o imionach Timon i Pumba. Kocury świetne i miały charakterki, choć zawsze pragnęłam kota, który przypominałby tego z powyższych zdjęć.

Cudo po prostu. Przygotuj się na włamanie. Nie zdziw się, kiedy pewnego dnia Mafia, Mamba i to cudne kocisko znikną. To będzie moja sprawka. ^^

Dzięki serdeczne :loveu:Nie musisz się właywac:evil_lol:Zapraszam na kawkę....na LIVE zwierzaki sa jeszcze fajniejsze:loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ona jest piękna :loveu::loveu:

fajnie że szybko się dobrze u Was poczuła :)
[/FONT]

Dziękuję:loveu::loveu:a poczula się fakt baaardzo szybko jak u siebie...ale to ponoć taka rasa kota....coś na zasadzie koto-pies....Jej ojciec to dopiero dusza towarzystwa:evil_lol:widac ma to po rodzicach:multi:

[quote name='bianka19']jaka śliczna [FONT=Georgia]:loveu:[/FONT]

Śliczna i kochana...DZIĘKI:loveu:

A jeżeli chodzi o moja Kokę...to sprawa wygląda nastepująco......wczoraj rano wyszła z pokoju corki i równym krokiem ruszyła na zwiedzanie mieszkania...ogon do góry niczym husaria....a za nia dwa psy obok siebie...również ogony na sztorc do góry......Maszerowały tak w sumie w tempie kota czyli przypominalo to procesję Bożego Ciała

Koka najadla się wczoraj tyle...i tyle różności,że czekam na kupę......i mam nadzieję ,że nie zemdleję jak ja zrobi....

Co do kupy .....i siku.....kupilam zamknięta kuwetę...kupiłam żwirek full wypas.....a kot nie robił nic...kompletnie nić od wczoraj.....Tak opisałam to mojej przyjaciółce z Niemiec ....i ona zaproponowala piasek z piaskownicy.....a więc przesypałam najdroższy żwirek do reklamówki...nasypałam zwykłego piasku.........i ...kot przyszedl...pogrzebał dwa razy i usiadł....i siedzi....siedzi....siedzi.....już myślalam,że siedzi.....i sie zamyślił......a ona wreszcie wstała......sikała minutę.......biedulka trzymała tyle ...ponad dobe.... i nigdzie nie zrobiła......Więc teraz będzie nauka do żwirku i nakrytej kuwety.....ech maine coon z rodowodem..a jednak NORMALNY:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='stokrotka.af']dupeczka woli piasek:razz: cóż zrobić będzie ekonomiczniej tylko zostaw coś tam dla dzieciaków:razz:

;) spoko na wiosne wymieniają zawsze piasek:eviltong: więc dosypia :eviltong:dzisiaj znowu chcialam ja oszukać..namieszalam żwirku i piachu....i skubana wyczula pismo nosem......za cholerę nie zrobi tam siku.....ani kupska.....:mad:a niby takie naturalny żwirek..i pitu...pitu....

[quote name='zuzolandia']http://img195.imageshack.us/img195/1002/28luty026.jpg

Kotencjaaa szałowaaa....a tutaj ma dwukolorowe ślipia hihihi

Ty zobacz...nawet uwagi nie zwróciłam......Faktycznie ....:evil_lol:

[quote name='GPooLCLD']kot jest super !:loveu:

Zazdroszczę :eviltong:

No nie ma jak sie dokocić:loveu::loveu:a więc wszystko przed Toba;)

:loveu::loveu::loveu:

Mojej Koki ciąg dalszy Jak do tej pory..nie drapie kanapy za......no nie napisze za ile......ale za to na niej lezy......i tylko leży.......

W domu sielanka..czuje się jak w Edenie
Psy zdominowane przez malutkiego kociaczka......nie ma roku....malutka..wazy dopiero 4.5 kg....a moje psy razem do kupy...70 kg.....ustawila je sobie ...oj ustawiła......

Posted

Ewcia38 napisał(a):

No nie ma jak sie dokocić:loveu::loveu:a więc wszystko przed Toba;)

chyba ma emeryturze:eviltong:

a tymczasem , pooglądam sobie zdjęcia u Ciebie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Boże. Jakiego cudnego kociaczka tutaj widzę :loveu: :loveu:
Gratulacje wielkie :)
A tak w ogóle to kotka, więc na wiosne ruja cię czeka :evil_lol: Sterylizacja czy jakoś przeżyjecie ;) ?