bianka19 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Hehe , właśnie :D Nie wiadomo co się z nimi może stać Quote
stokrotka.af Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 jakieś fotkowe czary-mary:crazyeye: rewelka Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bawią się świetnie i mają wspaniałą pogodę :lol: Dziewczyny oszalały :evil_lol:[/FONT] Quote
G&R Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Witam ponownie. Jak się miewają moje ulubione Futra i ich właścicielka? Quote
bianka19 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Helloł ludziska i psiska :D[FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Minerva Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Bawią się świetnie i mają wspaniałą pogodę :lol: Dziewczyny oszalały :evil_lol:[/FONT] :) A kiedy wracają wiadomo? Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Minerva napisał(a)::) A kiedy wracają wiadomo? [FONT=Comic Sans MS]Może nawet jutro ale na pewno w piątek powinny być już zdjęcia ;)[/FONT] Quote
Minerva Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Może nawet jutro ale na pewno w piątek powinny być już zdjęcia ;)[/FONT] O! Jaka niespodzianka :D Quote
bianka19 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Minerva napisał(a):O! Jaka niespodzianka :D Właśnie ;) Quote
halgre Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 http://www.paczekdlaciebie.pl/189929 Smacznego ! ********************************** Quote
Ewcia38 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Hello!! Wróciłam:lol: Dziekuję za pączusia..zjadłam dzisiaj już sztuk trzy:razz: I Wam przesyłam pączusie....smacznego:lol: Dlaczego tylko ja mam byc gruba:evil_lol: A co do fotek....otóż ogarnęło mnie w górach typowe lenistwo......i zamiast fotek wsadzanych pojedynczo ...zapodaje około 10 min filmik..z podkładem muzycznym w tle. Najważniejsze ujęcia zapisane na filmiku:lol: A więc zapraszam na seans;) http://www.youtube.com/watch?v=Ihab0IAg828 Quote
jonQuilla Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [FONT=Georgia]smiem sądzić że zjeżdżanie na sankach jest dość ciężkie przy MM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajne saneczkowe szaleństwo :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
bianka19 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Super szaleństwa psiaków [FONT=Georgia][/FONT] Quote
stokrotka.af Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 chciałam zapytać jak się robi takie fajne filmiki, w sensie obróbki :razz: poza tym widzę, iż pogoń za sankami jest lepsza niż rzucanie patyczków:multi: a czemu Mamba jest taka grubiutka? :confused: chyba pożarła więcej pączków niż Ty :turn-l:ja wszamałam 6 :oops: a przy okazji pozdrawiamy przedwalentynkowo :iloveyou: Quote
Ewcia38 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]smiem sądzić że zjeżdżanie na sankach jest dość ciężkie przy MM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajne saneczkowe szaleństwo :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Fajnie ...ale za krótko...[FONT=Georgia]Dokładnie....to saneczkowe wariatki..chyba je wypuszczę na stok..narciarze od razu będą szybciej zjeżdzać ,i kolejki do wyciągu prawie zniknął...:evil_lol:[/FONT] bianka19 napisał(a):Super szaleństwa psiaków [FONT=Georgia]:loveu:[/FONT] :evil_lol:Mambę przynajmniej widać w tym śniegu:lol: deer_1987 napisał(a):a ja zapraszm do nas :P Dojdziemy..dojdziemy...na razie mam 3 fora plus jedno kocie do obskoczenia:razz: stokrotka.af napisał(a):chciałam zapytać jak się robi takie fajne filmiki, w sensie obróbki :razz: poza tym widzę, iż pogoń za sankami jest lepsza niż rzucanie patyczków:multi: a czemu Mamba jest taka grubiutka? :confused: chyba pożarła więcej pączków niż Ty :turn-l:ja wszamałam 6 :oops: a przy okazji pozdrawiamy przedwalentynkowo :iloveyou: Pierwszy fimik robiłam 2 tygodnie....napociłam się strasznie...teraz robię je od ręki:evil_lol: Używam programu pinnacle :eviltong: Mamba dzisiaj była ważona ,bo była szczepiona na wściekliznę..a więc ma na swoim koncie 34.300 kg:roll:Po zabraniu ze schronu i ogoleniu ważyła 25kg....tylko to była skóra i kości...przy wzroście 64 cm:placz: Po obcięciu kłaków ...nowe zaczęły jej odrastać nie proste a jakieś kręcone.w szerz i ..momentami wygląda jak gofrownica...:evil_lol:Dlatego takie jest złudzenie optyczne ,że szersza niż dłuższa:evil_lol: co nie wyklucza faktu,że tłuszczykiem również obrosła......:oops: Na Walentynki tez przesyłam całuski:loveu: Quote
Minerva Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Hej Wam :hand: Zazdraszczam gór, tak bym pojechała... Następnym razem zabierzta mnie ze soba :D. Ja mało miejsca zajmuję ;). Quote
taxelina Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 naprawde widac na filmiku jaka szczesliwa rodzina :D Quote
stokrotka.af Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ja pamiętam Mambę zanim trafiła do Ciebie i oczywiście da się zauważyć różnicę :happy1: pytam bo właśnie tak jakoś grubiutko wygląda :razz: mój wet stwierdził, że Boro jest za gruby a waży tylko 30kg :hmmmm: Quote
Ewcia38 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Zazdraszczam gór, tak bym pojechała... Następnym razem zabierzta mnie ze soba :D. Ja mało miejsca zajmuję ;). Jasne ...dam znać kiedy następny wyjazd..tzn już go znam..a więc ostatni tydzien maja..jedziemy na totalne zadupie nad morze:multi::multi:.Auto mamy duże ,więc spokojnie się zmieścicie :lol: deer_1987 napisał(a):naprawde widac na filmiku jaka szczesliwa rodzina :D No rodzinka w komplecie...mąż ,wszystkie dzieci i dwa psy:loveu:Jeszcze kota nam brakuje.....bo nie ma jak się w tym wszystkim dokocić:evil_lol: stokrotka.af napisał(a):ja pamiętam Mambę zanim trafiła do Ciebie i oczywiście da się zauważyć różnicę :happy1: pytam bo właśnie tak jakoś grubiutko wygląda :razz: mój wet stwierdził, że Boro jest za gruby a waży tylko 30kg :hmmmm: Z tego co wiem to 30kg to waga dobra dla suki....psy mają większą wagę....no chyba ,że Twoj wet myśli,że masz przerośniętego yorka:lol::lol::lol: Wagę Mamboliny potraktowali wczoraj normalnie....:eviltong: zresztą po kastracji można czasami psa głodzić,a i tak będzie tył....A zreszta z tą masą jej do pyska:evil_lol::evil_lol: Idąc z dwoma psami budzę respekt i to zaczęło mi się podobać..zwłaszcza,że już miałam dwie niespodzianki na naszym polu....:crazyeye: Quote
al'akir Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 My to chyba mamy więcej do nadrabiania:evil_lol::eviltong: Quote
Minerva Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ewcia38 napisał(a):Jasne ...dam znać kiedy następny wyjazd..tzn już go znam..a więc ostatni tydzien maja..jedziemy na totalne zadupie nad morze:multi::multi:.Auto mamy duże ,więc spokojnie się zmieścicie :lol: Już się doczekać nie mogę :cool1: ... Co tam u Was? Quote
stokrotka.af Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 no wyszło na to, ze mam suczkę :oops2: :evil_lol: Quote
Recommended Posts