Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hello!!
Wróciłam:lol:
Dziekuję za pączusia..zjadłam dzisiaj już sztuk trzy:razz:

I Wam przesyłam pączusie....smacznego:lol: Dlaczego tylko ja mam byc gruba:evil_lol:

A co do fotek....otóż ogarnęło mnie w górach typowe lenistwo......i zamiast fotek wsadzanych pojedynczo ...zapodaje około 10 min filmik..z podkładem muzycznym w tle.

Najważniejsze ujęcia zapisane na filmiku:lol:

A więc zapraszam na seans;)
http://www.youtube.com/watch?v=Ihab0IAg828

Posted

chciałam zapytać jak się robi takie fajne filmiki, w sensie obróbki :razz:
poza tym widzę, iż pogoń za sankami jest lepsza niż rzucanie patyczków:multi:
a czemu Mamba jest taka grubiutka? :confused:
chyba pożarła więcej pączków niż Ty :turn-l:ja wszamałam 6 :oops:
a przy okazji pozdrawiamy przedwalentynkowo :iloveyou:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]smiem sądzić że zjeżdżanie na sankach jest dość ciężkie przy MM :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
fajne saneczkowe szaleństwo :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Fajnie ...ale za krótko...[FONT=Georgia]Dokładnie....to saneczkowe wariatki..chyba je wypuszczę na stok..narciarze od razu będą szybciej zjeżdzać ,i kolejki do wyciągu prawie zniknął...:evil_lol:[/FONT]

bianka19 napisał(a):
Super szaleństwa psiaków [FONT=Georgia]:loveu:[/FONT]

:evil_lol:Mambę przynajmniej widać w tym śniegu:lol:

deer_1987 napisał(a):
a ja zapraszm do nas :P

Dojdziemy..dojdziemy...na razie mam 3 fora plus jedno kocie do obskoczenia:razz:

stokrotka.af napisał(a):
chciałam zapytać jak się robi takie fajne filmiki, w sensie obróbki :razz:
poza tym widzę, iż pogoń za sankami jest lepsza niż rzucanie patyczków:multi:
a czemu Mamba jest taka grubiutka? :confused:
chyba pożarła więcej pączków niż Ty :turn-l:ja wszamałam 6 :oops:
a przy okazji pozdrawiamy przedwalentynkowo :iloveyou:

Pierwszy fimik robiłam 2 tygodnie....napociłam się strasznie...teraz robię je od ręki:evil_lol:
Używam programu pinnacle :eviltong:
Mamba dzisiaj była ważona ,bo była szczepiona na wściekliznę..a więc ma na swoim koncie 34.300 kg:roll:Po zabraniu ze schronu i ogoleniu ważyła 25kg....tylko to była skóra i kości...przy wzroście 64 cm:placz:

Po obcięciu kłaków ...nowe zaczęły jej odrastać nie proste a jakieś kręcone.w szerz i ..momentami wygląda jak gofrownica...:evil_lol:Dlatego takie jest złudzenie optyczne ,że szersza niż dłuższa:evil_lol: co nie wyklucza faktu,że tłuszczykiem również obrosła......:oops:

Na Walentynki tez przesyłam całuski
:loveu:

Posted

ja pamiętam Mambę zanim trafiła do Ciebie i oczywiście da się zauważyć różnicę :happy1:
pytam bo właśnie tak jakoś grubiutko wygląda :razz: mój wet stwierdził, że Boro jest za gruby a waży tylko 30kg :hmmmm:

Posted

Minerva napisał(a):
Hej Wam :hand:
Zazdraszczam gór, tak bym pojechała... Następnym razem zabierzta mnie ze soba :D. Ja mało miejsca zajmuję ;).

Jasne ...dam znać kiedy następny wyjazd..tzn już go znam..a więc ostatni tydzien maja..jedziemy na totalne zadupie nad morze:multi::multi:.Auto mamy duże ,więc spokojnie się zmieścicie :lol:

deer_1987 napisał(a):
naprawde widac na filmiku jaka szczesliwa rodzina :D

No rodzinka w komplecie...mąż ,wszystkie dzieci i dwa psy:loveu:Jeszcze kota nam brakuje.....bo nie ma jak się w tym wszystkim dokocić:evil_lol:

stokrotka.af napisał(a):
ja pamiętam Mambę zanim trafiła do Ciebie i oczywiście da się zauważyć różnicę :happy1:
pytam bo właśnie tak jakoś grubiutko wygląda :razz: mój wet stwierdził, że Boro jest za gruby a waży tylko 30kg :hmmmm:

Z tego co wiem to 30kg to waga dobra dla suki....psy mają większą wagę....no chyba ,że Twoj wet myśli,że masz przerośniętego yorka:lol::lol::lol:

Wagę Mamboliny potraktowali wczoraj normalnie....:eviltong: zresztą po kastracji można czasami psa głodzić,a i tak będzie tył....A zreszta z tą masą jej do pyska:evil_lol::evil_lol: Idąc z dwoma psami budzę respekt i to zaczęło mi się podobać..zwłaszcza,że już miałam dwie niespodzianki na naszym polu....:crazyeye:

Posted

Ewcia38 napisał(a):
Jasne ...dam znać kiedy następny wyjazd..tzn już go znam..a więc ostatni tydzien maja..jedziemy na totalne zadupie nad morze:multi::multi:.Auto mamy duże ,więc spokojnie się zmieścicie :lol:

Już się doczekać nie mogę :cool1:
...
Co tam u Was?