Ewcia38 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='DorkaWD']Ewa, obie psice są szczęśliwe i zadbane, gdybyś nie pisała o tym schronie to za nic bym się nie zorientowała, że któraś w nim była. Ta laseczka w różu to Twoja córa? No Kochana... do takiej dziewczyny to powinnaś sobie sprawić stadko TTB :diabloti: Lub coś głośnego, bo chłopaki pewnie drzwiami, oknami, kominem i szybem wentylacyjnym wchodzą :evil_lol: No to moja córka.....skończyła 14 lat...kontaktów na GG ma okolo 150..i się smieje ze mnie ,że ja tylko..20:placz:...a tam na 150 osob...120 chłopa:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Wzrostu ma już 168 cm..i dalej rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Ania! napisał(a):Mamba i Mafia dadzą sobie z nimi radę. :evil_lol: Mamba odrasta z prędkością światła Bo Mambo sobie wciera codziennie maseczki na futro...i robi sobie blyskawiczne oklady na szybki porost wlosów :lol::lol::lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Czas się wybrać z Mafią i Mambą na szkolenie obronne :evil_lol: Musisz zrobić z nich psy obronne i stróżujące ;) A ciekawe jak Dorka wyszkoli tak Pandę, bo jej ten problem też nie ominie :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ewcia38 napisał(a):Bo Mambo sobie wciera codziennie maseczki na futro...i robi sobie blyskawiczne oklady na szybki porost wlosów :lol::lol::lol: Napisz jakie, może też skorzystam :evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Ania!']Napisz jakie, może też skorzystam :evil_lol: No to tak mniej więcej oglucony sąsiad Teki....czyli seter gordon...cały dzień wiszą mu gluty przy pysku....następnie...woda jezioranka....czasami blotne SPA...czyli wytarza się w jakis rozlanych obornikach....właśnie dzisiaj to zrobila...ale wykapala się znowu w jeziorze więc luz znowu lśni:evil_lol::evil_lol: A swoja drogą to ona naprawde szybko odrasta dzisiajsza fotka mi to pokazała....i to samym włosem,zero podszerstka....kurde co ja hoduję....ale to cos robi się coraz piekniejsze:loveu::loveu::loveu: A do tego ktoś ją poszukuje .... Quote
Ewcia38 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Piękna czysta ,błękitna woda...i moje dwa ukochane futerka w niej....:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ale cudna ta fotka powyżej :loveu::loveu: sznaucer! jak się patrzy! :cool3: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Świetnie Mambolina wygląda na tym zdjęciu :loveu: Na wystawę z tym sznaucerem ;) Quote
DorkaWD Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Żeście się czepiły tego sznaucera :shake: Ale i tak dobrze, że nie York :diabloti: Skoro według niektórych są miniaturki to może i maxiturki też... w osobie Mamby :evil_lol: Szkolenie powiadacie? A no Pandzisz już po szkoleniu ;) Jest psem obronnym gdy wytapla się w oqpkanej pieluszce - każdy zwiewa :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 DorkaWD napisał(a):Żeście się czepiły tego sznaucera :shake: Ja już dawno uznałam, że Mamba to briard i tego się trzymam, a tylko czasami to sznaucer :evil_lol: Quote
DorkaWD Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Nikt nie sugeruje Teriera rosyjskiego... a mnie najbardziej jakoś to chodzi po głowie :roll: Quote
eria Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 eee nie , ruski napewno to nie jest :lol: :eviltong: Quote
DorkaWD Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 eria napisał(a):eee nie , ruski napewno to nie jest :lol: :eviltong: No tak...SZNAUCER - jedyna właściwa rasa :diabloti: tzn pod warunkiem, że NIEMIECKI bo innych to... dobra... moja wredność wychodzi ;-) Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 DorkaWD napisał(a):Nikt nie sugeruje Teriera rosyjskiego... a mnie najbardziej jakoś to chodzi po głowie :roll: Na początku było takie podejrzenie ;) Quote
Ewcia38 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 a dla mnie to moj CANDELBARRY:loveu::loveu::loveu: Jednak więcej cech ma sznaucera zdecydowanie....briard może kiedyś gdzies tam leżał kolo niej ;);) Wiecej ma w sobie gracji..skoczności..żeby nie powiedziec klasy ....od misiowatych briardzików....ale Ciiiiii ,bo Mafia usłyszy...:lol::lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jak włos urośnie to będzie briard jak się patrzy :evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 :evil_lol::evil_lol:dzieci jak mnie widza to juz słyszę...OOO PSY BLIZNIACZKI...:lol::lol::lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Dobrze, że nie - o mąż i żona :evil_lol: Ja tak kiedyś usłyszałam o Lence i Bezce :diabloti: Quote
Ewcia38 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Ania! napisał(a):Dobrze, że nie - o mąż i żona :evil_lol: Ja tak kiedyś usłyszałam o Lence i Bezce :diabloti: No wiesz w tych czasach i tak mozna......nie trzeba przynajmniej sterylizować...:lol::lol::lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ewcia38 napisał(a):No wiesz w tych czasach i tak mozna......nie trzeba przynajmniej sterylizować...:lol::lol::lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Ewcia38 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 To sie nazywa antykoncepcja naturalna.....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ale kiedyś jakiś dzieciak krzyczał , że idzie matka z córką, a to się chyba na antykoncepcję nie łapie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Wynalazłam fotkę z wakacji...a szukałam jej ...miesiąc i juz mam:lol::lol::lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A teraz się przyznaj ile faktycznie masz lat :mad: Bo w 14 letnią córkę już nie wierzę :eviltong: Quote
Ewcia38 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Ania! napisał(a):A teraz się przyznaj ile faktycznie masz lat :mad: Bo w 14 letnią córkę już nie wierzę :eviltong: :lol::lol::lol::lol: to przerobione na photoshopie :lol::lol::lol::lol::lol: Stara d...a jestem...dwoje dzieci ,dwa psy ,krolik i mąż.....:lol::lol: Ale bardzo szczęsliwa w tej całej gromadzie ...zawsze ktos czeka w domu:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts