Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DorkaWD']Ewa, obie psice są szczęśliwe i zadbane, gdybyś nie pisała o tym schronie to za nic bym się nie zorientowała, że któraś w nim była.

Ta laseczka w różu to Twoja córa? No Kochana... do takiej dziewczyny to powinnaś sobie sprawić stadko TTB :diabloti: Lub coś głośnego, bo chłopaki pewnie drzwiami, oknami, kominem i szybem wentylacyjnym wchodzą :evil_lol:

No to moja córka.....skończyła 14 lat...kontaktów na GG ma okolo 150..i się smieje ze mnie ,że ja tylko..20:placz:...a tam na 150 osob...120 chłopa:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Wzrostu ma już 168 cm..i dalej rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania! napisał(a):
Mamba i Mafia dadzą sobie z nimi radę. :evil_lol:

Mamba odrasta z prędkością światła

Bo Mambo sobie wciera codziennie maseczki na futro...i robi sobie blyskawiczne oklady na szybki porost wlosów :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Ania!']Napisz jakie, może też skorzystam :evil_lol:

No to tak mniej więcej oglucony sąsiad Teki....czyli seter gordon...cały dzień wiszą mu gluty przy pysku....następnie...woda jezioranka....czasami blotne SPA...czyli wytarza się w jakis rozlanych obornikach....właśnie dzisiaj to zrobila...ale wykapala się znowu w jeziorze więc luz znowu lśni:evil_lol::evil_lol:

A swoja drogą to ona naprawde szybko odrasta dzisiajsza fotka mi to pokazała....i to samym włosem,zero podszerstka....kurde co ja hoduję....ale to cos robi się coraz piekniejsze:loveu::loveu::loveu:

A do tego ktoś ją poszukuje ....

Posted

Żeście się czepiły tego sznaucera :shake: Ale i tak dobrze, że nie York :diabloti: Skoro według niektórych są miniaturki to może i maxiturki też... w osobie Mamby :evil_lol:

Szkolenie powiadacie? A no Pandzisz już po szkoleniu ;) Jest psem obronnym gdy wytapla się w oqpkanej pieluszce - każdy zwiewa :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
eee nie , ruski napewno to nie jest :lol: :eviltong:

No tak...SZNAUCER - jedyna właściwa rasa :diabloti: tzn pod warunkiem, że NIEMIECKI bo innych to... dobra... moja wredność wychodzi ;-)

Posted

a dla mnie to moj CANDELBARRY:loveu::loveu::loveu:

Jednak więcej cech ma sznaucera zdecydowanie....briard może kiedyś gdzies tam leżał kolo niej ;);)

Wiecej ma w sobie gracji..skoczności..żeby nie powiedziec klasy ....od misiowatych briardzików....ale Ciiiiii ,bo Mafia usłyszy...:lol::lol:

Posted

Ania! napisał(a):
Dobrze, że nie - o mąż i żona :evil_lol: Ja tak kiedyś usłyszałam o Lence i Bezce :diabloti:

No wiesz w tych czasach i tak mozna......nie trzeba przynajmniej sterylizować...:lol::lol::lol:

Posted

Ania! napisał(a):
A teraz się przyznaj ile faktycznie masz lat :mad: Bo w 14 letnią córkę już nie wierzę :eviltong:

:lol::lol::lol::lol: to przerobione na photoshopie :lol::lol::lol::lol::lol:

Stara d...a jestem...dwoje dzieci ,dwa psy ,krolik i mąż.....:lol::lol:
Ale bardzo szczęsliwa w tej całej gromadzie ...zawsze ktos czeka w domu:multi::multi::multi: