Ewcia38 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):O! Fajnie :D. A prawko mi dasz, bo ja nie posiadam :eviltong: zaplace za kurs i oplacę prawko TYLKO DAJ MI JUZ TO POLE NA ZAWSZE:placz::placz::placz: Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A bierz to pole ;). I tak nie moje, więc pozwalam :lol: Quote
Ewcia38 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):A bierz to pole ;). I tak nie moje, więc pozwalam :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: DAWAJ ADRES:evil_lol::evil_lol: ZALOGUJE SIĘ TAM POD NAMIOTEM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ewcia38 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: DAWAJ ADRES:evil_lol::evil_lol: ZALOGUJE SIĘ TAM POD NAMIOTEM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nad rzeczką, opodal krzaczka 34 :lol: Quote
stokrotka.af Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jejciu te fruwające futra mafiowo-mambowe są zajefajne:multi: Quote
al'akir Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://img682.imageshack.us/img682/2320/2styczen171.jpg zapasy :) co u Was tak mało śniegu:razz: Quote
Santosowy Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ewcia38 napisał(a):zaplace za kurs i oplacę prawko TYLKO DAJ MI JUZ TO POLE NA ZAWSZE:placz::placz::placz: Bosz, Ewa, od kogo Ty znowu pole kupujesz, to już "nasze" Ci nie wystarcza?? Quote
Ewcia38 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 :evil_lol::evil_lol:odkrycie roku 2009 POLA SANTOSOWE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Przedstawiam teraz psy w wersji domowo- żebrającej:cool3: z bałaganem Nowo-Rocznym Anno-Domini 2010 w pokoju mojej córki :angryy: Quote
zuzolandia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 http://images46.fotosik.pl/243/781c176d477f9a21med.jpg żebroki są rewelacyjne ..szkoda ze im łoców niy widac ...pewno wymalowana tragedia w nich ;-) hihihi http://img81.imageshack.us/img81/4182/2styczen256.jpg przy Mambowym orełku zaplułam ekran ;-) hihihhi witankoo o takiej a nie inkszej porze ;-) Quote
zuzolandia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Santosowy']Bosz, Ewa, od kogo Ty znowu pole kupujesz, to już "nasze" Ci nie wystarcza?? oooooooo widze nową kudłatą twarz ;-) kiedy galeria??? Quote
Ewcia38 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 [quote name='zuzolandia']oooooooo widze nową kudłatą twarz ;-) kiedy galeria??? HELLO:multi: Galeryjka już jest w briardach:lol::lol::lol:tylko baner Santosowa musi podlinkować ,żeby do niej trafic...zresztą ja tez...:cool1: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ewuś składałyśmy już sobie ale jeszcze raz Najserdeczniejsze życzenia z okazji Nowego Roku :loveu: Mam nadzieję, że będzie szczęśliwszy niż jego początek. Patrzę sobie na Mafię i Mambę i serce rośnie ;) I jakoś tak łatwiej mi ... [/FONT] Quote
Ewcia38 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Tak chipsy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na Santosowych Polach ..dzisiaj jadły chlebek i serek żółty....plus Santosowa coś tam zapodała :lol::lol: Quote
al'akir Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ewcia38 napisał(a):Tak chipsy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na Santosowych Polach ..dzisiaj jadły chlebek i serek żółty....plus Santosowa coś tam zapodała :lol::lol: smacznego:evil_lol::evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No w sumie to chyba nic mnie już nie zdziwi, mój nawet pierogi z kapusta i grzybami potrafił zjeść:evil_lol: a suchy chlebek (dla konia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) to jest rarytas i przysmak nr 1:evil_lol: Quote
al'akir Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 stokrotka.af napisał(a):No w sumie to chyba nic mnie już nie zdziwi, mój nawet pierogi z kapusta i grzybami potrafił zjeść:evil_lol: a suchy chlebek (dla konia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) to jest rarytas i przysmak nr 1:evil_lol: mój pies się zajadał ostatnio frutti di mare:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']mój pies się zajadał ostatnio frutti di mare:evil_lol: Oooo moje uwielbiają pizze frutti di mare,,,;-) ja zreszta tez hihihi Witanko;-) Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A mój Pepe lubi pepsi. Odkryliśmy to jak się szklana przewróciła, teraz muszę uważać :evil_lol: W sumie to on wszystko lubi :diabloti: [/FONT] Quote
al'akir Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='zuzolandia']Oooo moje uwielbiają pizze frutti di mare,,,;-) ja zreszta tez hihihi Witanko;-) mój uwielbiał, kochał i zajadał się nimi ... przez tydzień :) niejadek paskudny! Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam do Ciebie [/FONT]:B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No to ja Was przebiję bo mój mopek wczoraj zeżarł popkorn z kina :eviltong::evil_lol: Quote
al'akir Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 stokrotka.af napisał(a):No to ja Was przebiję bo mój mopek wczoraj zeżarł popkorn z kina :eviltong::evil_lol: a oglądał chociaż przy tym jakiś film:razz: Quote
Recommended Posts