Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Witankoo ;-) a gdzie to sie podziewacie/

masz moze jakies wiesci od Anki? jak tam mały PEPE?

Pozdrawiamy ;-)

Hello...mi się tak nic nie chce...że to chyba depresja jesienna:shake::shake::shake:
Ania przepadła...wessało ją ...koniec..wysłałam jej dzisiaj dwa smsy...nieodpisała...już mnie nie kocha:placz:

Posted

i one tak spokojnie leżą obojętnie obok tego mięsa ? hihi
dla mnie niewyobrażalne :)
Foksik dostaje czasem surowe skrawki,albo se sama ukradnie (<tak, tak, Foksikowi grozi przerobienie na smalec za te ukradzione filety z kurczaka pokrojone w piękną kosteczkę do sałatki>), zresztą,czego ona nie lubi......

Posted

eria napisał(a):
i one tak spokojnie leżą obojętnie obok tego mięsa ? hihi
dla mnie niewyobrażalne :)
Foksik dostaje czasem surowe skrawki,albo se sama ukradnie, zresztą,czego ona nie lubi......

Bo do tej sesji najpierw je nakarmiłam:evil_lol::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
dla mnie jest nawet dziwne,że pies może być najedzony :D

No Mafię da się nakarmić...ona nawet 4 dni potrafi nie jeśc...ale Mambo....zapomnij....tego co juz nie mieści w żołądku chowa w kocu na swoim legowisku...siada naprzeciwko i patrzy jak sroka w gnat...:roll:
Ona ma ciągle zakodowane ,że musi walczyc o jedzenie...:placz:

Posted

[quote name='zuzolandia']Witankoo wieczorne ;-)

oooooooooo to Anka znikneła :shake: a ja ciekawa wiesci o PEPE :placz:

syndrom schroniskowy bedzie trwał jeszcze niestety :shake:

mizianko dla kudełek :multi::multi:

zniknęła..na moj psi nos to wyjechała do Niemiec za swoja:loveu:
ale mogę się mylić....:angryy:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Ja pierdziu ae krwawizna hihihi
Moje by tego nie ruszyły ..one jakies dziwne są czasami jak gotuje obiad i daje im do powąchania surowe mieso( bo oczywiscie musza wzystko sprawdzic ) to odnosze wrazenie ze normalnie sie BRZYDZĄ ...takie robią miny hihihih....
Ugotowane owszem ...

Pozdrawiamy i mizianko dla żarłoków przesyłamy ;-)

[FONT=Comic Sans MS]Moja jadła surowe przez 3 tygodnie, a potem spojrzała na mnie jak na nienormalną i w oczach widzę - odbiło ci, suche dawaj :evil_lol:[/FONT]

Ewcia38 napisał(a):

Ania przepadła...wessało ją ...koniec..wysłałam jej dzisiaj dwa smsy...nieodpisała...już mnie nie kocha:placz:

[FONT=Comic Sans MS]Od razu nie kocha :shake: Nie miałam ze sobą swojego telefonu to nie dotarły wiadomości :evil_lol:[/FONT]

Ewcia38 napisał(a):
zniknęła..na moj psi nos to wyjechała do Niemiec za swoja:loveu:
ale mogę się mylić....:angryy:

Nie do Niemiec, nie gadam z tym z Niemiec :obrazic:

Byłam sobie w Ustroniu :lol:

Posted

Wczoraj był cudowny spacer w cudownych warunkach....woda,pole,bloto,kot i byk nie przywiązany na środku naszej trasie spacerowej ....nie wiem czy 5 grudnia to dobra pora na kąpiele w wodzie plynacej ,albo stojącej w rowie lecz psy ,a głównym pomysłodawcą była Mamba..więc nasze psy stwierdziły ,że nie ma znaczenia co napisane w kalendarzu......

Psy biegły za kotem ,kot biegł w kierunku innych wiosek,a my biegliśmy za nimi:placz:
Nikt nam fotek nie robił,ale po pachy utknęliśmy na zaoranym polu w wiejskim nawozie naturalnym:angryy::angryy:
Kot uratowany,psy połapane,ale my jak szambonurki wygladaliśmy:cool1:

Posted

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Ale Mamba zasuwa w tej wodzie :-o[/FONT]

Przeciez to świr wodny...ona głowę wsadziła pod wodę zaryła o dno pyskiem...bo wydawało jej się ,że zaraz wypłynie na szerokie wody ,a tu lipa tylko rów:-(

Posted

Ewcia38 napisał(a):
Przeciez to świr wodny...ona głowę wsadziła pod wodę zaryła o dno pyskiem...bo wydawało jej się ,że zaraz wypłynie na szerokie wody ,a tu lipa tylko rów:-(

[FONT=Comic Sans MS]W przyszłym roku jedzie na Mazury i nad morze to zaszaleje ;)[/FONT]