zuzolandia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Witankoo ;-) a gdzie to sie podziewacie/ masz moze jakies wiesci od Anki? jak tam mały PEPE? Pozdrawiamy ;-) Quote
Ewcia38 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='zuzolandia']Witankoo ;-) a gdzie to sie podziewacie/ masz moze jakies wiesci od Anki? jak tam mały PEPE? Pozdrawiamy ;-) Hello...mi się tak nic nie chce...że to chyba depresja jesienna:shake::shake::shake: Ania przepadła...wessało ją ...koniec..wysłałam jej dzisiaj dwa smsy...nieodpisała...już mnie nie kocha:placz: Quote
eria Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 i one tak spokojnie leżą obojętnie obok tego mięsa ? hihi dla mnie niewyobrażalne :) Foksik dostaje czasem surowe skrawki,albo se sama ukradnie (<tak, tak, Foksikowi grozi przerobienie na smalec za te ukradzione filety z kurczaka pokrojone w piękną kosteczkę do sałatki>), zresztą,czego ona nie lubi...... Quote
Ewcia38 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 eria napisał(a):i one tak spokojnie leżą obojętnie obok tego mięsa ? hihi dla mnie niewyobrażalne :) Foksik dostaje czasem surowe skrawki,albo se sama ukradnie, zresztą,czego ona nie lubi...... Bo do tej sesji najpierw je nakarmiłam:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 dla mnie jest nawet dziwne,że pies może być najedzony :D Quote
Ewcia38 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 eria napisał(a):dla mnie jest nawet dziwne,że pies może być najedzony :D No Mafię da się nakarmić...ona nawet 4 dni potrafi nie jeśc...ale Mambo....zapomnij....tego co juz nie mieści w żołądku chowa w kocu na swoim legowisku...siada naprzeciwko i patrzy jak sroka w gnat...:roll: Ona ma ciągle zakodowane ,że musi walczyc o jedzenie...:placz: Quote
zuzolandia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Witankoo wieczorne ;-) oooooooooo to Anka znikneła :shake: a ja ciekawa wiesci o PEPE :placz: syndrom schroniskowy bedzie trwał jeszcze niestety :shake: mizianko dla kudełek :multi::multi: Quote
Ewcia38 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='zuzolandia']Witankoo wieczorne ;-) oooooooooo to Anka znikneła :shake: a ja ciekawa wiesci o PEPE :placz: syndrom schroniskowy bedzie trwał jeszcze niestety :shake: mizianko dla kudełek :multi::multi: zniknęła..na moj psi nos to wyjechała do Niemiec za swoja:loveu: ale mogę się mylić....:angryy: Quote
taxelina Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dobranoc dziewczyny! Dzieki za informacje o pazurze ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 zuzolandia napisał(a):Ja pierdziu ae krwawizna hihihi Moje by tego nie ruszyły ..one jakies dziwne są czasami jak gotuje obiad i daje im do powąchania surowe mieso( bo oczywiscie musza wzystko sprawdzic ) to odnosze wrazenie ze normalnie sie BRZYDZĄ ...takie robią miny hihihih.... Ugotowane owszem ... Pozdrawiamy i mizianko dla żarłoków przesyłamy ;-) [FONT=Comic Sans MS]Moja jadła surowe przez 3 tygodnie, a potem spojrzała na mnie jak na nienormalną i w oczach widzę - odbiło ci, suche dawaj :evil_lol:[/FONT] Ewcia38 napisał(a): Ania przepadła...wessało ją ...koniec..wysłałam jej dzisiaj dwa smsy...nieodpisała...już mnie nie kocha:placz: [FONT=Comic Sans MS]Od razu nie kocha :shake: Nie miałam ze sobą swojego telefonu to nie dotarły wiadomości :evil_lol:[/FONT] Ewcia38 napisał(a):zniknęła..na moj psi nos to wyjechała do Niemiec za swoja:loveu: ale mogę się mylić....:angryy: Nie do Niemiec, nie gadam z tym z Niemiec :obrazic: Byłam sobie w Ustroniu :lol: Quote
taxelina Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ania! napisał(a): Byłam sobie w Ustroniu :lol: Czyzby z Kasia? :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Czyzby z Kasia? :D [FONT=Comic Sans MS]No, dwa w jednym :evil_lol:[/FONT] Quote
Ewcia38 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Wczoraj był cudowny spacer w cudownych warunkach....woda,pole,bloto,kot i byk nie przywiązany na środku naszej trasie spacerowej ....nie wiem czy 5 grudnia to dobra pora na kąpiele w wodzie plynacej ,albo stojącej w rowie lecz psy ,a głównym pomysłodawcą była Mamba..więc nasze psy stwierdziły ,że nie ma znaczenia co napisane w kalendarzu...... Psy biegły za kotem ,kot biegł w kierunku innych wiosek,a my biegliśmy za nimi:placz: Nikt nam fotek nie robił,ale po pachy utknęliśmy na zaoranym polu w wiejskim nawozie naturalnym:angryy::angryy: Kot uratowany,psy połapane,ale my jak szambonurki wygladaliśmy:cool1: Quote
Minerva Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jak widać super spacerek był :) http://images35.fotosik.pl/89/b174ad9574e93bf3med.jpg Hihi, ale czyścioszek :loveu: Quote
taxelina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dokladnie, od razu widac ze udany spacer! Quote
Ewcia38 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 deer_1987 napisał(a):Dokladnie, od razu widac ze udany spacer! No psy wręcz czuły niedosyt:roll::roll: Gorzej z nami...my czuliśmy przesyt:angryy: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ale Mamba zasuwa w tej wodzie :-o[/FONT] Quote
Ewcia38 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 stokrotka.af napisał(a):jakie słodkie trio:loveu: Prawda??aż się serce raduje hahahahahha ;-) Quote
Ewcia38 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Ale Mamba zasuwa w tej wodzie :-o[/FONT] Przeciez to świr wodny...ona głowę wsadziła pod wodę zaryła o dno pyskiem...bo wydawało jej się ,że zaraz wypłynie na szerokie wody ,a tu lipa tylko rów:-( Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ewcia38 napisał(a):Przeciez to świr wodny...ona głowę wsadziła pod wodę zaryła o dno pyskiem...bo wydawało jej się ,że zaraz wypłynie na szerokie wody ,a tu lipa tylko rów:-( [FONT=Comic Sans MS]W przyszłym roku jedzie na Mazury i nad morze to zaszaleje ;)[/FONT] Quote
Ewcia38 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Podsumowałam rok 2009..chociaz...czuję ogromny niedosyt...trudno podsumować rok w 3 min i 20 sek:loveu: Ale filmik dedykuje pewnemu TROLLOWI ,ktorego KORZONKI bolały na mopomani ,czy aby Mambo powinno do mnie trafić........Mam nadzieję,że już nie korzonki ,ale kamienie na nerach masz:evil_lol::evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=Mac-QkqRZbU Quote
Recommended Posts