Ewcia38 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 G&R napisał(a):Pewnie, że można. Mam na profilu album, a tam dwa zdjęcia - tyle na dogo, natomiast na stronie pies.pl mam więcej fotek moich ulubieńców (nick: Marteczka). Ale laseczki Ewy są wprost cudowne :loveu: Drugich takich nie znajdziesz ;) Nie obrazisz sie jak powiem ,ze Cie kocham:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewcia38 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Ewcia38 napisał(a):Nie obrazisz sie jak powiem ,ze Cie kocham:loveu::loveu::loveu: właż na nasze f....m......wiesz jak?? i gdzie??:cool3::cool3::eviltong::eviltong::eviltong::p:p Quote
Ewcia38 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Ania! napisał(a):Faktycznie dziewczyny pasują do siebie również charakterem :diabloti: Dwie diablice :evil_lol: i Ewa trzecia :evil_lol::evil_lol: A można gdzieś bliźniaki obejrzeć? :lol: Zgadza się z jakim przystajesz takim się stajesz:evil_lol::evil_lol: Psy mają to po mnie :evil_lol: a wszystkie trzy mamy pamięć słonia czyli wieczną jak ktoś nam zalezie bez podstaw za skórę nawet po 20 latach dopadniemy i dobijemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ewcia38 napisał(a):Zgadza się z jakim przystajesz takim się stajesz:evil_lol::evil_lol: Psy mają to po mnie :evil_lol: a wszystkie trzy mamy pamięć słonia czyli wieczną jak ktoś nam zalezie bez podstaw za skórę nawet po 20 latach dopadniemy i dobijemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Straszne są :diabloti: Tylko pamietaj, że mnie kochacie :evil_lol::evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Ania! napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Straszne są :diabloti: Tylko pamietaj, że mnie kochacie :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jasne ,a jak mogloby byc inaczej:loveu::loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ewcia38 napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jasne ,a jak mogloby byc inaczej:loveu::loveu: Wolałam się upewnić :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
G&R Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ewcia38 napisał(a):Nie obrazisz sie jak powiem ,ze Cie kocham:loveu::loveu::loveu: Ach nie, nie obrażę się :loveu: Ewcia38 napisał(a):właż na nasze f....m......wiesz jak?? i gdzie??:cool3::cool3::eviltong::eviltong::eviltong ::p:p Wiem, wiem:cool3: Chyba muszę sobie konto założyć. Quote
stokrotka.af Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 futrzaste damy w akcji uwielbiam:loveu::evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 G&R napisał(a):Ach nie, nie obrażę się :loveu: Wiem, wiem:cool3: Chyba muszę sobie konto założyć. TO CZEKAMY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ewcia38 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 stokrotka.af napisał(a):futrzaste damy w akcji uwielbiam:loveu::evil_lol: :multi::multi::multi::multi: A Ty kiedy do nas zawitasz??:mad::mad::mad: Quote
Minerva Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Stęskniłam się za futrami Twoimi. Kiedy fotki jakieś nowe fotki :razz:? Pzdr. Quote
Tequila1017 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hejka :hand: My tu pierwszy raz, ale zapewniam, że nie ostatni :razz: Śliczne masz psiaki :loveu::loveu: Quote
Ewcia38 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Mqrtynq napisał(a):Hejka :hand: My tu pierwszy raz, ale zapewniam, że nie ostatni :razz: Śliczne masz psiaki :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: Witajcie :multi::multi::multi: Bardzo mi milo.....to teraz ide do Ciebie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Minerva Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ewcia38 napisał(a)::multi::multi::multi::multi: Witajcie :multi::multi::multi: Bardzo mi milo.....to teraz ide do Ciebie:eviltong::eviltong::eviltong: A nas to już nie witacie tak serdecznie :placz: Kiedy fotki :diabloti:? Quote
Ewcia38 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Minerva napisał(a):A nas to już nie witacie tak serdecznie :placz: Kiedy fotki :diabloti:? no właśnie minęłyśmy sie na serwerze:lol::lol::lol::lol: miałam zamiar iśc ,ale Ty niecierpliwa jesteś....a fotki będa ....w sumie futra dalej tak samo wyglądają :eviltong::eviltong: Quote
Minerva Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ewcia38 napisał(a):no właśnie minęłyśmy sie na serwerze:lol::lol::lol::lol: miałam zamiar iśc ,ale Ty niecierpliwa jesteś....a fotki będa ....w sumie futra dalej tak samo wyglądają :eviltong::eviltong: Moj cielak na ogół też wygląda tak samo, ale fotki dodaję systematycznie :evil_lol:. No...czasem mi się zapomni :lol:. Quote
Ewcia38 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 foteczki z dziejszego popołudnia.....niewyrażne..nie robione lustrem tylko cyfrówką......:placz:bałam się ,że lustro zamoknie na deszczu:roll: Quote
Ewcia38 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 deer_1987 napisał(a):czemu widze tylko 2 foty? dogo muli,net muli:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Czarnulka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 śliczne fotki ;) :loveu: ah te twoje psiaki to dwa rozrabiaki jak widzę.. że kocyk rozwaliły xD Quote
Minerva Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://img291.imageshack.us/img291/9468/a028.jpg :loveu: Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Santos chyba polubił Mafię :cool3: Quote
Recommended Posts