Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewcia38']kUPIŁAS SOBIE WCZORAJ LUSTRZANKĘ:multi::multi:
tylko nie wiem co z czym i dlaczego:placz::placz::placz:
Fotki są jakie są....Nim dojdę jak zrobic robala w zbliżeniu to zastanie mnie zima:placz::placz:

Rozumiem, że królewny podczas zabawy:evil_lol: U mnie wygląda to bardzo ciekawa porównując rozmiary amstaffki i małego sznaucerka:razz:
Niedługo zakupię moją pierwszą lustrzankę:multi: Wtedy dopiero zacznie się sesja:diabloti:

Posted

[quote name='bianka19']Cześć , kiedy zdjęcia ?? :eviltong:[/quote]

Spokojnie będa..musze nadrobic zaległości.....ten moj aparat i moje forum pochlania mi cenny czas:comp26::comp26::comp26:

A czemu Cię na nim nie widzę:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Ewcia38']Spokojnie będa..musze nadrobic zaległości.....ten moj aparat i moje forum pochlania mi cenny czas:comp26::comp26::comp26:

A czemu Cię na nim nie widzę:angryy::angryy::angryy:[/quote]
Bo Ciebie nie było to po co miałam zaglądać :diabloti:
MI też to dogo marnuje cenny czas :eviltong:

Posted

[quote name='bianka19']Bo Ciebie nie było to po co miałam zaglądać :diabloti:
MI też to dogo marnuje cenny czas :eviltong:[/quote]
ale ja nie mówie o Dogo:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Dogo to nie moje forum:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Ewcia38']ale ja nie mówie o Dogo:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Dogo to nie moje forum:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
A jakie? :cool1:
Ale to i tak nie zmienia faktu , że dogo zabiera mój cenny cza si ten aparat :razz:

Posted

[quote name='bianka19']A jakie? :cool1:
Ale to i tak nie zmienia faktu , że dogo zabiera mój cenny cza si ten aparat :razz:[/quote]
Kliknij na moj banerek [url]www...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/url] i szukaj...kto szuka ten znajdzie......szukaj na dole po prawej stronie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ewcia38']Kliknij na moj banerek [URL="http://www...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:"]www...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/URL] i szukaj...kto szuka ten znajdzie......szukaj na dole po prawej stronie:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Już znalazłam:roll:

Posted

DZISIAJ CHYBA BYŁO POŻEGNANIE SEZONU WODNEGO:placz::placz:
PUSTO ..CICHO....PIĘKNIE....:placz::placz:

wklejam miniaturki...net mul...jak klikniecie miniaturke zdjęcia odrazu wpadniecie do mojego albumiku,a tam fot milion pięćset sto dziewięćset:cool3: