Minerva Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ale super futrowow-wodne foty :loveu: A na stronke zaraz zajrzymy :razz:. Quote
stokrotka.af Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę tego wodnego szaleństwa:placz:, mój mopek nawet do kałuży nie wejdzie :placz: na widok węża ogrodowego zmyka albo kładzie się w bezpiecznej odległości:-( a o wielkiej wodzie to mogę zapomnieć:-( Quote
Ewcia38 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 stokrotka.af napisał(a):Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę tego wodnego szaleństwa:placz:, mój mopek nawet do kałuży nie wejdzie :placz: na widok węża ogrodowego zmyka albo kładzie się w bezpiecznej odległości:-( a o wielkiej wodzie to mogę zapomnieć:-( :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wszystkie briardy jakie znam .....kochają wodę....noooo oprócz matki Mafii....to fakt ta podobno tylko pazurki moczy......ale ojciec ponoć nurek nr jeden:razz:Dobrze ,że Mafiątko w ojca się wdało:lol::lol: Quote
Minerva Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Hej Wam! Dziękujemy za odwiedziny w cielakowej galerii :p. Quote
stokrotka.af Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Nie wiem jak to było dokładnie z rodzicami Bora (Baba Jaga Lundi i Merveilleux de la Foref d'Emeraudes), ale on wybitnie ma wodowstręt:evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='stokrotka.af']Nie wiem jak to było dokładnie z rodzicami Bora (Baba Jaga Lundi i Merveilleux de la Foref d'Emeraudes), ale on wybitnie ma wodowstręt:evil_lol: Może ma wściekliznę:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ale świetne te ruchome obrazki!!!! a teraz lecę stronkę obadać :loveu::multi: Quote
stokrotka.af Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mój wet twierdzi, że Boro ma lepsze wyniki niż on:evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Byłam na stronce, świetna :multi::multi::multi: Quote
Ewcia38 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Dzięki:oops::oops::oops::oops::oops: Dzięki dziewczyny za wpisy:multi::multi::multi: Mambo ma taką minę na widok swojej popularności w necie :evil_lol::evil_lol: A tu się pożarły ,która ma lepsze fotki:evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mina Mamboliny znakomita :evil_lol: Po zdjęciach widzę, że wspólny wyjazd się udał :multi: To w lutym jedziecie w komplecie? ;) Quote
Ewcia38 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Ania!']Mina Mamboliny znakomita :evil_lol: Po zdjęciach widzę, że wspólny wyjazd się udał :multi: To w lutym jedziecie w komplecie? ;) JUZ ZAWSZE I WSZĘDZIE JEDZIEMY RAZEM ,ALBO WCALE :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Ewcia38']JUZ ZAWSZE I WSZĘDZIE JEDZIEMY RAZEM ,ALBO WCALE :loveu: Tylko w przyszłym roku, jak będziecie jechali nad morze to proszę nie zapomnieć o mnie i o Lence :mad::evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Bardzo liczę na Ciebie w przyszłe wakacje......ja jadę na milion procent chyba ,ze nie dozyje :roll: Quote
Minerva Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mamba robi boską minę :loveu: Pozdrawiamy. Quote
G&R Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Świetne foteczki. Napatrzeć się nie można:) Quote
Ewcia38 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='G&R']Świetne foteczki. Napatrzeć się nie można:) Masz swoja galerię?? Chciałabym odwiedzić :razz::razz::razz::razz::razz: A tym czasem wklejam moje wodne Panny:loveu: Woda to ich żywioł:multi: W pełni uczuć do siebie:loveu::loveu: Moje słodziaki:evil_lol::evil_lol: KOCHAM JAK PŁYWAJĄ......wtedy są doskonałe ;);););) Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Bo briard bez wody jest nieszczęśliwy :eviltong: Quote
stokrotka.af Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ania! napisał(a):Bo briard bez wody jest nieszczęśliwy :eviltong: Mój Borecki nie jest:eviltong: Quote
Ewcia38 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 stokrotka.af napisał(a):Mój Borecki nie jest:eviltong: Przyznaj się..na pewno masz w domu wannę z hydromasażem i dlatego on nie wchodzi do pierwszej lepszej kałuży czyli jeziora:eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 stokrotka.af napisał(a):Mój Borecki nie jest:eviltong: Zabierz go do Opola, tam psice Ewy przekonają go do wody :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Pomysł Ani jest naprawdę super:cool3: może rzeczywiście mój mopek powinien zobaczyć jak sobie radzą jego bracia i siostry:eviltong: pomyślimy.... Niestety Ewa muszę Cie rozczarować, wspomnianej wanny nie posiadam a i do zwykłej trzeba go WSADZAĆ ręcznie;) Quote
Recommended Posts