Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Minerva napisał(a):
Zazdroszczę takich fajnych jeziorek :loveu:

Zapraszamy do nas.Wody u nas pod dostatkiem :eviltong:

deer_1987 napisał(a):
nie wiem jak jest w pl bo nie mialam tam psa ale tutaj we wszystkich takich miejscach to zaraz raban ze psy sa jak sa inni ludzie...

No tu zapewne też Tylko my wybieramy takie pory ,gdy jeszcze nikog nie ma lub juz nikogo nie ma,albo sie zaczynaja pakować i wyciagaja te samochody zaparkowane w jeziorze a obok grille która odpalają jak widziałam na własne oczy juz o 7-30 rano:-o:roll:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]a kicia nie chciała iść popływać? :cool3: na pewno troszkę by się jej chłodniej zrobiło :evil_lol:

rewelacyjne szaleństwa wodne, się kudłacze wyhasały porządnie :cool3:
[/FONT]

Kicia by pewnie chetnie popływała.jej uubionym zajęciem jest wychlapywanie wody z psich misek.Wodne szaleństa na tydzień zakończone ,ale o tym potem:lol:

stokrotka.af napisał(a):
sama bym z chęcią dolaczyła do kudłatej ferajny:evil_lol:

Dawaj :multi:czekamy:multi:Dziewczyny sie uciesza jak Boreckiego zobaczą.Zawsze to nowe futro do wytargania:evil_lol:

marta9494 napisał(a):
Nie dość,że psy masz piękne,to jeszcze kicia pierwsza klasa:)

:lol: dzieki:loveu:Pewnie,że piękne ,bo moje :eviltong::loveu::loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foteczki z niedzielnego wieczorka....bo wczoraj zimno,mokro i szok termiczny przeżywałam...:shake:

Tak bylo w niedzielę wieczorem ,a od wczoraj leczę Mafie ,bo wodne pływanie wyszło jej.....nie bokiem,ale uchem..Coś się wlało,zalalo i wylęglo.Zakaz pływania przez 7 dni.Mamba przy okazji cierpi .Jak stado to stado:evil_lol:
Dziewczyny od wczoraj mają stan depresyjny:eviltong:Dzisiaj juz tak pieknie ,a my co??? A my tylko na łąki:placz:

Posted

Oj to niedobrze się z uszkiem Mambolinki podziało:-( życzymy zdrówka i czekamy na kolejne wariacje:razz:
Borecki mógłby mieć traumę na resztę życia jakby wpadł w ramiona Twoich dziewczyn:evil_lol:

Posted

Ale pływaczki :) Kaja też jest wielką fanką sportów wodnych.Czarek tylko się pluska ,ewentualnie pływa za kaczkami ew.takimi szczurami wodnymi:diabloti:A mój nowy nabytek moczy kostki:evil_lol:
Deer-szkoda ,aż czytać twoje posty.ciągle tylko narzekania "Ale wy macie fajne ,bo ja tu...." "ale bym poszła na spacer ,alee....." bla bla bla.

Posted

olekg89 napisał(a):
Deer-szkoda ,aż czytać twoje posty.ciągle tylko narzekania "Ale wy macie fajne ,bo ja tu...." "ale bym poszła na spacer ,alee....." bla bla bla.

Kazdy ma prawo pisac w kzdej galeri a nie kazdy musi czytac co inni pisza.

Posted

Mafia ma sie doskonale.:multi:Ucho wyleczone,:multi:ale do kontroli ją w poniedziałek zaniosę;).
Zaniosę ,bo ona juz zawraca na sam widok ulicy,gdzie urzęduje wet.:evil_lol:Taka odważna :eviltong:
A ,że sama nie mam siły jej zatachać do gabinetu weta ,więc niosę ją razem z córką:lol:
I zapewniam,że widok co najmniej komiczny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I proszę sie tu nie kłócić ,bo psami poszczuje i kotem postraszę:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Oj skąd ja to znam ,Czarek co prawda wchodzi ładnie do weta ,ale zaraz po wejściu robi osiołka ,zaczyna sie telepać ,chować pod krzesło i ogólnie zachowuje się jak bity pies.Kiedyś cała poczekalnia dostała ataku śmiechu jak wielki Czarek na widok weta wcisnął się pod mały stoliczek.

Posted

olekg89 napisał(a):
Szczuj szczuj ,pies wyczuje kogo gryźć więc jestem spokojny :)

Ogłaszam POKÓJ I CISZĘ PRZEDWYBORCZĄ:evil_lol::terazpol:

zuzolandia napisał(a):
Doberek ;-)
super że Mambolinkowe uchole juz oki !i
własnie wstałam hhihih..i se sniadanko jem;-)

Dobry wieczorek:lol:ja juz po kolacji:eviltong:

Ania! napisał(a):
Jak napisałam to też i czynię i sama sobie wrzucam zdjęcia :eviltong::eviltong:

To ja fotki w tajemnicy wysyłam ,a Ty je pokazujesz światu:mad:
WOJNA!!!SPAM!!!I NIE WIEM CO JESZCZE !!!!!!!!A JESZCZE TO:offtopic::spam2::ban::ban::ban:

olekg89 napisał(a):
Oj skąd ja to znam ,Czarek co prawda wchodzi ładnie do weta ,ale zaraz po wejściu robi osiołka ,zaczyna sie telepać ,chować pod krzesło i ogólnie zachowuje się jak bity pies.Kiedyś cała poczekalnia dostała ataku śmiechu jak wielki Czarek na widok weta wcisnął się pod mały stoliczek.

Jednak weterynarz czyni cuda:evil_lol: a przecież on nic zł:evil_lol:ego nie chce od tych psów...chce pomóc:lol::lol:

Minerva napisał(a):

No takie wygibasy robi:eviltong:

Posted

Ewcia38 napisał(a):

To ja fotki w tajemnicy wysyłam ,a Ty je pokazujesz światu:mad:
WOJNA!!!SPAM!!!I NIE WIEM CO JESZCZE !!!!!!!!A JESZCZE TO:offtopic::spam2::ban::ban::ban:

:eviltong::eviltong:

Mam jeszcze kilka :evil_lol:

A potem przerzucę się na Mafię :diabloti:

Posted

Ewcia38 napisał(a):
Ogłaszam POKÓJ I CISZĘ PRZEDWYBORCZĄ:evil_lol::terazpol:

No takie wygibasy robi:eviltong:

:eviltong:

Moja Zuźka też zawsze takie robiła :lol:

Posted

Jestem!!!:multi:
Sterczałam pod kinem,bo moja nastoletnia córka przezywała kolejne wilkołaczne przejścia Roberta Pattinsona :stormy-sad:w kolejnym filmie ZAĆMIENIE czy Przyćmienie :evil_lol:
No więc siedziałam w samochodzie i pocieszające bylo to,że było więcej rodziców czekających na swoje nastoletnie dzieci:lol:
A tak w ogóle to mam nerwy,bo jak wygra w niedzielę "brat" wtedy pozostanie mi tylko to...:flaming: