Ewcia38 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Minerva napisał(a):Zazdroszczę takich fajnych jeziorek :loveu: Zapraszamy do nas.Wody u nas pod dostatkiem :eviltong: deer_1987 napisał(a):nie wiem jak jest w pl bo nie mialam tam psa ale tutaj we wszystkich takich miejscach to zaraz raban ze psy sa jak sa inni ludzie... No tu zapewne też Tylko my wybieramy takie pory ,gdy jeszcze nikog nie ma lub juz nikogo nie ma,albo sie zaczynaja pakować i wyciagaja te samochody zaparkowane w jeziorze a obok grille która odpalają jak widziałam na własne oczy juz o 7-30 rano:-o:roll: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]a kicia nie chciała iść popływać? :cool3: na pewno troszkę by się jej chłodniej zrobiło :evil_lol: rewelacyjne szaleństwa wodne, się kudłacze wyhasały porządnie :cool3:[/FONT] Kicia by pewnie chetnie popływała.jej uubionym zajęciem jest wychlapywanie wody z psich misek.Wodne szaleństa na tydzień zakończone ,ale o tym potem:lol: stokrotka.af napisał(a):sama bym z chęcią dolaczyła do kudłatej ferajny:evil_lol: Dawaj :multi:czekamy:multi:Dziewczyny sie uciesza jak Boreckiego zobaczą.Zawsze to nowe futro do wytargania:evil_lol: marta9494 napisał(a):Nie dość,że psy masz piękne,to jeszcze kicia pierwsza klasa:) :lol: dzieki:loveu:Pewnie,że piękne ,bo moje :eviltong::loveu::loveu: Quote
Ewcia38 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Foteczki z niedzielnego wieczorka....bo wczoraj zimno,mokro i szok termiczny przeżywałam...:shake: Tak bylo w niedzielę wieczorem ,a od wczoraj leczę Mafie ,bo wodne pływanie wyszło jej.....nie bokiem,ale uchem..Coś się wlało,zalalo i wylęglo.Zakaz pływania przez 7 dni.Mamba przy okazji cierpi .Jak stado to stado:evil_lol: Dziewczyny od wczoraj mają stan depresyjny:eviltong:Dzisiaj juz tak pieknie ,a my co??? A my tylko na łąki:placz: Quote
stokrotka.af Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Oj to niedobrze się z uszkiem Mambolinki podziało:-( życzymy zdrówka i czekamy na kolejne wariacje:razz: Borecki mógłby mieć traumę na resztę życia jakby wpadł w ramiona Twoich dziewczyn:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 http://images46.fotosik.pl/303/affd9140cf9e3734med.jpg TANCE HULANKI SWAWOLE hihihih zdrówka dla Mamby ..uszy to paskudna sprawa na szczęscie te moje jakoś odbiegają od róznorakich schorzeń ;-) bry;-) Quote
olekg89 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ale pływaczki :) Kaja też jest wielką fanką sportów wodnych.Czarek tylko się pluska ,ewentualnie pływa za kaczkami ew.takimi szczurami wodnymi:diabloti:A mój nowy nabytek moczy kostki:evil_lol: Deer-szkoda ,aż czytać twoje posty.ciągle tylko narzekania "Ale wy macie fajne ,bo ja tu...." "ale bym poszła na spacer ,alee....." bla bla bla. Quote
taxelina Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 olekg89 napisał(a):Deer-szkoda ,aż czytać twoje posty.ciągle tylko narzekania "Ale wy macie fajne ,bo ja tu...." "ale bym poszła na spacer ,alee....." bla bla bla. Kazdy ma prawo pisac w kzdej galeri a nie kazdy musi czytac co inni pisza. Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ewa, daj zdjęcia Koki, bo jak nie to sama dam ;) Quote
olekg89 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Deer-ale spam jest zakazany ,a ty w co drugim swoim poście piszesz "zapraszam do nas nowe fotki":cool3: Mam się przejść z tym do moda??:cool3: Quote
marta9494 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dużo zdrowia dla Mafii,idą piękne ciepłe dni,więc niech te uszy nie żartują i szybko się leczą:) Quote
Ewcia38 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Mafia ma sie doskonale.:multi:Ucho wyleczone,:multi:ale do kontroli ją w poniedziałek zaniosę;). Zaniosę ,bo ona juz zawraca na sam widok ulicy,gdzie urzęduje wet.:evil_lol:Taka odważna :eviltong: A ,że sama nie mam siły jej zatachać do gabinetu weta ,więc niosę ją razem z córką:lol: I zapewniam,że widok co najmniej komiczny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I proszę sie tu nie kłócić ,bo psami poszczuje i kotem postraszę:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Szczuj szczuj ,pies wyczuje kogo gryźć więc jestem spokojny :) Quote
zuzolandia Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Doberek ;-) super że Mambolinkowe uchole juz oki !i własnie wstałam hhihih..i se sniadanko jem;-) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Jak napisałam to też i czynię i sama sobie wrzucam zdjęcia :eviltong::eviltong: Quote
olekg89 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Oj skąd ja to znam ,Czarek co prawda wchodzi ładnie do weta ,ale zaraz po wejściu robi osiołka ,zaczyna sie telepać ,chować pod krzesło i ogólnie zachowuje się jak bity pies.Kiedyś cała poczekalnia dostała ataku śmiechu jak wielki Czarek na widok weta wcisnął się pod mały stoliczek. Quote
Minerva Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 http://img156.imageshack.us/img156/2233/koka014.jpg :lol: Quote
Ewcia38 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 olekg89 napisał(a):Szczuj szczuj ,pies wyczuje kogo gryźć więc jestem spokojny :) Ogłaszam POKÓJ I CISZĘ PRZEDWYBORCZĄ:evil_lol::terazpol: zuzolandia napisał(a):Doberek ;-) super że Mambolinkowe uchole juz oki !i własnie wstałam hhihih..i se sniadanko jem;-) Dobry wieczorek:lol:ja juz po kolacji:eviltong: Ania! napisał(a):Jak napisałam to też i czynię i sama sobie wrzucam zdjęcia :eviltong::eviltong: To ja fotki w tajemnicy wysyłam ,a Ty je pokazujesz światu:mad: WOJNA!!!SPAM!!!I NIE WIEM CO JESZCZE !!!!!!!!A JESZCZE TO:offtopic::spam2::ban::ban::ban: olekg89 napisał(a):Oj skąd ja to znam ,Czarek co prawda wchodzi ładnie do weta ,ale zaraz po wejściu robi osiołka ,zaczyna sie telepać ,chować pod krzesło i ogólnie zachowuje się jak bity pies.Kiedyś cała poczekalnia dostała ataku śmiechu jak wielki Czarek na widok weta wcisnął się pod mały stoliczek. Jednak weterynarz czyni cuda:evil_lol: a przecież on nic zł:evil_lol:ego nie chce od tych psów...chce pomóc:lol::lol: Minerva napisał(a):http://img156.imageshack.us/img156/2233/koka014.jpg :lol: No takie wygibasy robi:eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ewcia38 napisał(a): To ja fotki w tajemnicy wysyłam ,a Ty je pokazujesz światu:mad: WOJNA!!!SPAM!!!I NIE WIEM CO JESZCZE !!!!!!!!A JESZCZE TO:offtopic::spam2::ban::ban::ban: :eviltong::eviltong: Mam jeszcze kilka :evil_lol: A potem przerzucę się na Mafię :diabloti: Quote
Minerva Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ewcia38 napisał(a):Ogłaszam POKÓJ I CISZĘ PRZEDWYBORCZĄ:evil_lol::terazpol: No takie wygibasy robi:eviltong: :eviltong: Moja Zuźka też zawsze takie robiła :lol: Quote
jonQuilla Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [FONT=Georgia]hej :loveu::loveu: cudooo :) :loveu::loveu::loveu: http://img37.imageshack.us/img37/5019/koka005.jpg nie zgadzam się na to żeby takie fotki w tajemnicy sobie wysyłać :mad::mad: Aniu, dzięki że je wrzuciłaś !!! [/FONT] Quote
Cavy Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 http://img156.imageshack.us/img156/2233/koka014.jpg Boże, jaki waryjot. :roflt: Kocham Cię za to zdjęcie :modla: :diabloti: Quote
Ewcia38 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 hahahhahahahah Koka ma jeszcze lepsze ,ale to chyba grubo po 23 do ogladania hahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Ewcia38 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Jestem!!!:multi: Sterczałam pod kinem,bo moja nastoletnia córka przezywała kolejne wilkołaczne przejścia Roberta Pattinsona :stormy-sad:w kolejnym filmie ZAĆMIENIE czy Przyćmienie :evil_lol: No więc siedziałam w samochodzie i pocieszające bylo to,że było więcej rodziców czekających na swoje nastoletnie dzieci:lol: A tak w ogóle to mam nerwy,bo jak wygra w niedzielę "brat" wtedy pozostanie mi tylko to...:flaming: Quote
stokrotka.af Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 a już chyba na dvd obejrzę sobie, ale osobiście mam chrapkę na tego Wilkołaczka Taylora:razz: jest o niebo przystojniejszy niż Rob:evil_lol: Quote
Recommended Posts