Ewcia38 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 GPooLCLD napisał(a):a oglądał chociaż przy tym jakiś film:razz: Napisała,że z kina,więc chyba był w kinie ,ale nie na filmie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
al'akir Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ewcia38 napisał(a):Napisała,że z kina,więc chyba był w kinie ,ale nie na filmie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ahh te psy zamiast na dobry film do kina , to poszedł sobie pojeść:evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Przyszłam do Ciebie [/FONT]:B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Ewcia38 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 GPooLCLD napisał(a):ahh te psy zamiast na dobry film do kina , to poszedł sobie pojeść:evil_lol: każdy sposób jest dobry:lol::lol: Quote
al'akir Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ewcia38 napisał(a):każdy sposób jest dobry:lol::lol: na spędzenie miło wieczoru :) może film źle dobrany do towarzystwa:razz: Quote
zuzolandia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='stokrotka.af']No to ja Was przebiję bo mój mopek wczoraj zeżarł popkorn z kina :eviltong::evil_lol: eeee tam popcorn tez mi cos ...;-) moje to sobie uczte truskafffkową urządzają na działce gdy jest na nie sezon ;-) hihih witamy ;-) Quote
Ewcia38 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='zuzolandia'] witamy ;-) Hello:multi::multi: Quote
stokrotka.af Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 popcorn sam przyszedł z "Avatora" :evil_lol: truskawki mówisz.....Borecki kiedyś zjadł bananka troszkę:razz: a moja poprzednia sunia objadała sie surowymi ziemniakami :razz::eviltong: Quote
stokrotka.af Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 moja poprzednia sunia zajadała się surowymi ziemniakami :razz::eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Same smakosze :evil_lol: Ewa, wrzucaj jakieś fotki :eviltong: [/FONT] Quote
Ewcia38 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Same smakosze :evil_lol: Ewa, wrzucaj jakieś fotki :eviltong: [/FONT] Mówisz i masz:eviltong: Oto wczorajsze "imprezowo-żebrające" wsród gości Mambo:lol: i dzisiejsze ..Mafia służyła jako obiekt TESTÓW możliwości mojego Nikusia .....wzięłam się wreszcie za jego rozpracowywanie :oops: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mamba wie jak się w życiu ustawić[/FONT] :evil_lol: Mafia służyła jako obiekt TESTÓW możliwości mojego Nikusia [FONT=Comic Sans MS]Chyba nie tylko Mafia ;) Ale minę ma na tym zdjęciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [FONT=Georgia]dzień dobry :loveu::multi: widzę że ktoś tutaj próbuje kogoś udusić :) :evil_lol::evil_lol: http://images43.fotosik.pl/246/5e77bbbef1028993med.jpg też chcę potulić takiego kudłacza :) [/FONT] Quote
Ewcia38 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]dzień dobry :loveu::multi: widzę że ktoś tutaj próbuje kogoś udusić :) :evil_lol::evil_lol: http://images43.fotosik.pl/246/5e77bbbef1028993med.jpg też chcę potulić takiego kudłacza :) [/FONT] hello:loveu: No dusza te moje dzieci te moje futra z tej swojej milości:evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 http://images48.fotosik.pl/246/a35f722cfdc37270med.jpg oooo Mambo ma pasemka hihihihii;-) witamy ;-) Quote
Ewcia38 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 MAMBO MIZIANE NA DOBRANOC :lol: MIZIANKI DO PODUCHY :loveu: NO TO DOBRANOC JA JUZ SPIĘ :loveu: PAŃCIA!!!!GAŚ ŚWIATŁO I NIE FLESZAMI PO OCZACH!!!!:mad: Quote
Ewcia38 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='GPooLCLD']jakie wygibasy:evil_lol: TO NORMA:eviltong::eviltong:Mamba w pozach bije wszystkie psy na głowę.....jeszcze tylko na ogonie nie stała:evil_lol::evil_lol: a tu juz dwie księżniczki ....w pozach sennych...:eviltong::eviltong::eviltong:wymieniły się tylko miejscami:lol: Quote
al'akir Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 to zdjęcie się nie liczy , bo widać tylko 2 x 0,5 piesów:eviltong: Quote
Ewcia38 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 GPooLCLD napisał(a):to zdjęcie się nie liczy , bo widać tylko 2 x 0,5 piesów:eviltong: Mambo z 25 kg ze schronu ,na moim wikcie zrobiło sie 35kg...:oops: i czasami sie nie mieści w obiektywie :oops: Quote
al'akir Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ewcia38 napisał(a):Mambo z 25 kg ze schronu ,na moim wikcie zrobiło sie 35kg...:oops: i czasami sie nie mieści w obiektywie :oops: jednym słowem dieta cud :evil_lol: dla modelek:evil_lol: Zawsze można zrobić 2 zdjęcia - dwie połówki , będą puzzle :razz: Quote
Joan od Wolanda Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Aaaa...Tu Cię złapałam Ewuś... Zdjęć nie komentuję , bo już się zachwycałam na dwóch innych forach. :lol::lol::lol: Quote
Ewcia38 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Joan od Wolanda napisał(a):Aaaa...Tu Cię złapałam Ewuś... Zdjęć nie komentuję , bo już się zachwycałam na dwóch innych forach. :lol::lol::lol: :loveu::loveu::loveu:ale super ,ze mnie tu znalazłas :loveu::loveu:o typowiej dla Ciebie porze:evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mamba jak mój Pepe w normalnych pozycjach leżeć nie może :evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts