Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewcia, co prawda to jest galeria, ale może od czasu do czasu będziesz opisywać przygody swoich panienek? :razz: Do tych fotek przydałyby się jeszcze ciekawe opisiki :loveu:

Posted

G&R napisał(a):
Ewcia, co prawda to jest galeria, ale może od czasu do czasu będziesz opisywać przygody swoich panienek? :razz: Do tych fotek przydałyby się jeszcze ciekawe opisiki :loveu:

ech co tu opisywac.....nuuuda.....spia ...jedzą ..piją..biegają....a na spacerach sie naparzają......:shake::shake:

Mambo nie lubi babć w okularach i farbowanycn na czerwono-rudo wlosach ,samolotów i chlopów w stroju roboczym....Kocha dzieci ...i to nie moje ,bo moje to stare konie ,ale takie malutkie kilku tygodniowe....wtedy idzie przy wózku jak najbardziej wyszkolony pies:crazyeye: kocha jedzenie....kocha mojego męża ,bo ja dokarmia "na lewo",chodzi przy nodze,uwielbia pływać i jeśc..a to juz było:evil_lol:Czasami idzie zwiedzac teren i trace ja z oczu na kilka minut...:mad:ale wraca ...zawsze wraca ....:loveu:

Mafia nie lubi upałów....reszte kocha ....słucha ,grzeczna .....ułozona....w sumie nudna :evil_lol:

Posted

Też tak macie..ja nie mogę przez czyjś banerek wejść do niczyjej galerii:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Ostatnio cuś mnie nie było, ale już nadrabiam straty. ;) Choć dużo nie mam do nadrabiania. ^^
Ewcia, Mafia i Mamba cię wykończyły? :evil_lol: