Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie się doczekałam nowych fotek:D
Wszystkie są świetne, a każda następna lepsza od poprzedniej. Na drugiej fotce Mamba przypomina mi mojego znudzonego Ruterka:cool3:

Posted

stokrotka.af napisał(a):
znaczy się, że Mafia mogła zagrać w "Przystani"??? :mad:

:evil_lol::evil_lol: Była bardzo chętna,gdyż ekipa filmowa rozlozyła się na naszym cypelku:placz::placz::placz:I z przyzwyczajenia pobiegła kaczek szukać:eviltong: a tam kamerzyści po szyje w wodzie,rezyser na amfibii,aktorzy na kajakach i mój pies pędzący do jeziorka:-o

Posted

Ewcia38 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: Była bardzo chętna,gdyż ekipa filmowa rozlozyła się na naszym cypelku:placz::placz::placz:I z przyzwyczajenia pobiegła kaczek szukać:eviltong: a tam kamerzyści po szyje w wodzie,rezyser na amfibii,aktorzy na kajakach i mój pies pędzący do jeziorka:-o

To musiał być zabawny widok:evil_lol:

Posted

Ewcia38 napisał(a):

Świetne :roflt::roflt::roflt:

Posted

kUPIŁAS SOBIE WCZORAJ LUSTRZANKĘ:multi::multi:
tylko nie wiem co z czym i dlaczego:placz::placz::placz:
Fotki są jakie są....Nim dojdę jak zrobic robala w zbliżeniu to zastanie mnie zima:placz::placz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ee? ja tam nie widze zlych fot ;) po za tym ze sa za duz..

Juz są mniejsze..nie wiedziałam ,ze w tym apracie fotki MIKRO to oznacza tyle co w innym NORMALNE :crazyeye::crazyeye:a ja ustawiłam w lustrzance na NORMALNE ...a wyszły mega :razz:

Musze dogrzebac i wykasowac datownik...masakra z tym aparatem ...tzn aparat super tylko ja nie czaje ...:placz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tak przede wszystkim date wykasowac, po drugie jaki to model kupilas i jaki obiektyw do tego? :D

Kupiłam z tego co wiem...najbardziej prymitywna lustrzanke...
NIKON D 300 i dwa obiektywy zestaw 14-24/2.8 24-70/2.8 50/1.4 85/1.8 70-200/2.8

Najbardziej cieszy mnie to,że aparat coraz mniej tajemniczy dla mnie jest:roll:
Tylko mnie wkurza,ze jak cos ustawie fotka fajna...a ja zapomniałam ustawien..,.ale opanuje!!!:cool3:Mam go dopiero 24 h:evil_lol: