nika28 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 W schronisku w Ostrowie Mazowieckim jest sunia podhalanka ze sczeniakami... http://psyniczyje.jalbum.net/26-09-2009/slides/DSCF6665.JPG Quote
magda z. Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dłużyna Górna-okolice Zgorzelca, podhalanka, mieszkała w bloku, podobno właścicielka drzwi nie musiała zamykać, tak pilnowała, podobno miała problemy z sąsiadami i psa oddała - takie mam info od P. Kazika, ale w księdze nie sprawdzałam, tak więc chyba oddana, numeru chipa nie mam, numer do lolki 601 078 807 Quote
Reno2001 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dziś do adopcji poszedł nasz mielecki, 8-letni JUHAS :multi::multi::multi:!!! Szczęścia, chłopaku!!!! nika28, plisss, zaktualizuj pierwsze posty, bo nie sa juz aktualne. Quote
Camara Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Reno2001 napisał(a):Dziś do adopcji poszedł nasz mielecki, 8-letni JUHAS :multi::multi::multi:!!! Szczęścia, chłopaku!!!! :multi::multi::multi: Quote
Camara Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nika28 - trzeba aktualizować wątek, bo zupełnie nieaktualny :cool1: Era - adoptowana Baca (z Palucha) - adoptowany Jontek i Juhas z Mielca - adoptowany suka z Żabiej Woli - zaginiona Issa - adoptowana suka (Druga, Hana)z Boguszyc - adoptowana Aron - adoptowany Ostróda - adoptowana pies (suka? Medor) Zgierz - adoptowany do adopcji: suka Saga - Dłużyna suka Sochaczew - ? (nie wiem czy to aktualne, brak kontaktu) suka Melba - Sochaczew od P.Beaty (nie wiem czy to aktualne, brak kontaktu) Gazda - Mielec Baca - Mielec Oliś - przytulisko k.Warszawy suka - Poznań suka (Trzecia) - Boguszyce suka (Ostrów Maz.) - czy to na pewno OP? pies z Chorzowa pies z Sochaczewa (Fundacja Nero) pies (Polar/Baron) - Paluch pies borys - Paluch Quote
Reno2001 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Mielecki Bacus odszedł niestety za TM :( CZY KTOŚ W OGÓLE TYM WĄTKIEM SIĘ OPIEKUJE??? Quote
nika28 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Reno2001 napisał(a): CZY KTOŚ W OGÓLE TYM WĄTKIEM SIĘ OPIEKUJE??? Przepraszam Reno, dzisiaj spróbuję wszystko zaktualizować. Przykro mi z powodu Bacusia... Quote
akrim Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 suka Saga (Dłużyna)- adoptowana Bacuś [*]:-( Quote
brazowa1 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 w schronisku pod Wejherowem jest przepiekny podhalan.Tak piękny,że zatyka;wielkośc,barwa,typ rasy,pracownicy twierdzą,ze ogladali mu uszy i nie ma tatoo. mam bardzo fatalne fotki,bo tylko takie udało mi sie zrobić,czy moge je komus przesłać? Quote
nika28 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 brazowa1 napisał(a): mam bardzo fatalne fotki,bo tylko takie udało mi sie zrobić,czy moge je komus przesłać? Prześlij mi : nika2806@vp.pl Quote
cavani Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Takie cudo trafiło do schroniska w Białej Podlaskiej 26 stycznia 2011r. Pracownicy schroniska wezwani zostali do rannego psa leżącego na poboczu miejskiej obwodnicy. Okazał się że to duży, biały pies w typie polskiego owczarka podhalańskiego. Stwierdzono złamanie przedniej kończyny. Psiak ma nogę w gipsie. Jest duży, bardzo piękny i bardzo łagodny. Przytula się ,liże po rękach. Dotąd nikt o niego nie pytał. Przeszłam się po mieście, ale żadnych ogłoszeń też nie znalazłam. Quote
nika28 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Cavani, wrzuć go na forum podhalanów :( Wątek jest nieaktualny, niestety nie mam czasu go aktualizować, ledwo starcza mi czasu na psiaki z przytuliska... Byłoby dobrze jakby ktoś go ode mnie przejął... Quote
mc_mother Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Jesli nie masz czasu, to napisz do moda o zamknięcie wątku... Jest wątek podhalanów w potrzebie, chyba bardziej znany przez dogomaniaków... http://www.dogomania.pl/threads/107254-Podhalany-w-potrzebie/page22 Quote
Fundacja Medor Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 poprzedninastępny 982061600043109 płeć:sunia wiek: chip:982061600043109 lokalizacja: Łódź kastracjaniedo koszyka: Lama to przepiękna, łagodna, duża sunia w typie podhalana z goldenem. Pełna uroku, subtelna i zgrabna. Przyjaźnie nastawiona do psów i do ludzi, delikatna i spokojna, można jej zajrzeć w zęby, ucho itp. Z cierpliwością znosi tego rodzaju zabiegi. Na spacerach jednak nieliczne chwile wykorzystuje na kontakt z człowiekiem - jest zamyślona, trochę nieobecna i często spogląda w dal.. być może wypatruje kogoś, kto podaruje jej bezpieczeństwo i miłość przygarniając ją do swojego domu i serca.. Sprezentuj Lamie nowy dom! Zapraszamy do adopcji!! http://www.hotelzwierzat.com/zwierzak.php?id=585 dobrze byłoby ją zabrać Quote
Recommended Posts