Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Zaglądam, tylko nie zawsze jest co pisac.
Bylam ostatnio z Muszką na spacerze; zalozylam jej nowe szeleczki i sunia zupelnie nazcej szla:lol:
Nie bylo juz takiego wyrywania się, iągnięcia, no i zupelnie nie chrzakała. Muszka nie tolerowala obrozy i juz:p
Sunia nie ma juz cieczki, trzeba ja szykowac do sterylizacji.

Posted

do ludzi?

to że psy potrafi zdominowac psy, to pamiętam, ale wydawało mi się, że ona w stosunku do ludzi jest jak najbardziej w porządku.
w aukcji pisałam o stosunku do ludzi, bo to jest najwazniejsze:)

Posted

według mnie to Muszka teraz ma cieczkę,tak że ze sterylizacji na razie nici,chociaż i tak nie ma jej gdzie ulokować na ten czas,państwo obok mają znowu nowego szczeniaka tym razem to bokser nie wiem który to już z kolei :shake:,ale to co dzisiaj zobaczyłam to mnie zszokowało,bo facet z tamtego domu znęcał się nad wilczurem,pierwszy raz widziałam tego wilczura to już nie wiem czyj on,ale facet był pijany,krzyczał na niego,bił smyczą i kopał,bo chciał na siłę mu założyć kaganiec i żeby nie szarpał, :angryy: oczywiście jak facet się na nim wyżywał,to pies na niego z zębami, no mówię wam okropny widok :mad:

Posted

Muszkę trzeba było szybko zabierać,bo kobieta u której była w kojcu bardzo była zła,że tyle psów się złaziło,wyły i gryzły się między sobą :angryy: nie dziwię się kobiecie też bym była zła,na razie jest u Murki,zlitowała się nad nami :loveu: ,ale to tylko tymczasowo, więc pilnie potrzebny DT ale najlepiej dom stały,tej suni potrzebna jest jakaś stabilizacja :lol:

Posted

Muszka jest u nas nadprogramowo, bo mamy chwilowo parę miejsc wolnych (jedna suczka w klinice, na dwa miejsca jeszcze psy nie dojechały). Trudno mi powiedzieć jak długo sunia będzie mogła u nas być. Prawdopodobniej najdłużej będzie miejsce wolne po suczce, która jest w klinice, może to być kilka tygodni, może być miesiąc :roll:

Jutro zadzwonię do ludzi, którzy tydzień temu byli u nas w poszukiwaniu małej suczki (u nas takowej wówczas nie było), zostawili namiary. Może jeszcze nic nie przygarnęli, może Muszka się im spodoba :cool3:

Muszka na razie nieco zdezorientowana, ale bardzo grzeczna. Od razu zadekowała się na posłaniu z poduszek i ręcznika :p