Torusia Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dobrze by było jakby opiekunowie,którzy zechcą Muszkę zrobili u siebie sterylkę Quote
robkowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Muszka suczka średniej wielkości szuka domu Muszka suczka 2letnia średniej wielkości szuka dom / Psy > Pozostałe - Kraków Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Muszka suczka 2letnia średniej wielkości szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Muszka - Zwierzaki - cafeanimal.pl funia wpisz w pierwszym poście nr postu i stronę wątku gdzie są ogłoszenia gdzie zdjęcia dobre do ogłoszeń kto może jeszcze pomóc w ogłaszaniu suni? spis stron ogłoszeniowych jest tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/ Quote
Torusia Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 robkowa super że zrobiłaś Muszczce ogłoszenia,bardzo fajne miejmy nadzieję ,że ktoś się odezwie :lol: Quote
funia Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 muszka musi szybko pójść do domu bo bardzo rozpacza za człowiekiem:roll: Quote
Tola Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Zaglądam, tylko nie zawsze jest co pisac. Bylam ostatnio z Muszką na spacerze; zalozylam jej nowe szeleczki i sunia zupelnie nazcej szla:lol: Nie bylo juz takiego wyrywania się, iągnięcia, no i zupelnie nie chrzakała. Muszka nie tolerowala obrozy i juz:p Sunia nie ma juz cieczki, trzeba ja szykowac do sterylizacji. Quote
Torusia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 byłam dzisiaj u Muszki bardzo się cieszyła,kochana suczynka :loveu: Quote
funia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Muszka to sunia o wielkim temperamencie ,naprawdę ledwo za nia nadążam :oops: Quote
Torusia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 funia napisał(a):Muszka to sunia o wielkim temperamencie ,naprawdę ledwo za nia nadążam :oops: hi hi musi to fajnie wyglądać :evil_lol: Quote
Torusia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 pozdrowienia dla kochanej Muszki :lol: strasznie gorąco u nas dzisiaj Quote
funia Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 tO KIEDY STERYLKĘ ROBIMY ,JUŻ CZAS :roll: Quote
jogi Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 muszkowe allegro:loveu: Młoda łagodna wysterylizowana w typie jamnik (719892462) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Torusia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 jogi fajne allegro dzięki :loveu: strachliwa to on faktycznie nie jest ale bym powiedziała,że jednak dominująca :cool3: Quote
jogi Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 do ludzi? to że psy potrafi zdominowac psy, to pamiętam, ale wydawało mi się, że ona w stosunku do ludzi jest jak najbardziej w porządku. w aukcji pisałam o stosunku do ludzi, bo to jest najwazniejsze:) Quote
Torusia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 według mnie to Muszka teraz ma cieczkę,tak że ze sterylizacji na razie nici,chociaż i tak nie ma jej gdzie ulokować na ten czas,państwo obok mają znowu nowego szczeniaka tym razem to bokser nie wiem który to już z kolei :shake:,ale to co dzisiaj zobaczyłam to mnie zszokowało,bo facet z tamtego domu znęcał się nad wilczurem,pierwszy raz widziałam tego wilczura to już nie wiem czyj on,ale facet był pijany,krzyczał na niego,bił smyczą i kopał,bo chciał na siłę mu założyć kaganiec i żeby nie szarpał, :angryy: oczywiście jak facet się na nim wyżywał,to pies na niego z zębami, no mówię wam okropny widok :mad: Quote
Tola Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='jogi']muszkowe allegro:loveu: Młoda łagodna wysterylizowana w typie jamnik (719892462) - Aukcje internetowe Allegro Dzięki jogi; mam nadzieję, ze ten cudny usmiech przyniesie Muszce dom Quote
Torusia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 u Muszki jest sporo kawalerów i trudno ją wyprowadzić na spacer :cool3: nawet poobsikiwały kojec i pani pies wyje Quote
Torusia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Muszkę trzeba było szybko zabierać,bo kobieta u której była w kojcu bardzo była zła,że tyle psów się złaziło,wyły i gryzły się między sobą :angryy: nie dziwię się kobiecie też bym była zła,na razie jest u Murki,zlitowała się nad nami :loveu: ,ale to tylko tymczasowo, więc pilnie potrzebny DT ale najlepiej dom stały,tej suni potrzebna jest jakaś stabilizacja :lol: Quote
Murka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Muszka jest u nas nadprogramowo, bo mamy chwilowo parę miejsc wolnych (jedna suczka w klinice, na dwa miejsca jeszcze psy nie dojechały). Trudno mi powiedzieć jak długo sunia będzie mogła u nas być. Prawdopodobniej najdłużej będzie miejsce wolne po suczce, która jest w klinice, może to być kilka tygodni, może być miesiąc :roll: Jutro zadzwonię do ludzi, którzy tydzień temu byli u nas w poszukiwaniu małej suczki (u nas takowej wówczas nie było), zostawili namiary. Może jeszcze nic nie przygarnęli, może Muszka się im spodoba :cool3: Muszka na razie nieco zdezorientowana, ale bardzo grzeczna. Od razu zadekowała się na posłaniu z poduszek i ręcznika :p Quote
irysek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 o prosze, to sie suni fartnelo. niektore psiaki czekaja i czekaja, a ta hops i juz u murki. Quote
funia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Kasia dzięki za zdjęcie .Napisz proszę czy wasze psy wariują czując jej cieczkę ? Quote
Recommended Posts