Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NIE ZNAM DOKŁADNIE JEJ HISTORII,ALE WIEM TYLE ZE MIESZKALA W ZAMOJSKIM SCHRONIE I BYŁA W BARDZO DUŻEJ DEPRESJI.

NIE OPUSZCZAŁA SWOJEGO BEZPIECZNEGO KACIKA W BOKSIE W KTÓRYM TKWIŁA TYGODNIAMI W TEJ SAMEJ POZYCJI.I TO BYŁO STRASZNE ,ZE ROBIONE MIAŁA ZDJECIA CO TYDZIEŃ I ZAWSZE SIEDZIAŁA W TYM SAMYM MIEJSCU I W TEJ SAMEJ POZYCJI,bYŁA PRZERAZONA I BARDZO ZDOMINOWANA.

TYDZIEŃ TEMU ZABRALIŚMY JA ZE SCHRONU W TROSCE O JEJ LOS,MIESZKA W KOJCU I ODŻYŁA JEST INNYM PSEM .MA BARDZO DUZY TEMPERAMENT I JEST WESOŁA ,mOZE MIEĆ OK.2 LAT .

PROSZE DAJMY JEJ SZANSĘ ,TO TAKA FAJNA MUSZKA ....

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Muszka bardzo pragnie towarzystwa człowieka,swoim zachowaniem chce zwrócić na siebie uwagę i woli być w centrum uwagi,nie chce się dzielić swoimi uczuciami do człowieka z innymi zwierzętami,dlatego w domu do którego trafi lepiej żeby nie było innych zwierząt,chyba że się mylę lub się zmieni.Poza tym to kochana suczynka,lubi pieszczoty i spacerki,cieszy się nawet jak się załatwi,można powiedzieć że troszkę jest rozbrykana ale przy tym wesolutka,nie za bardzo umie chodzić na smyczy,ale może nigdy wcześniej nie miała z nią styczności i być może i z człowiekiem,pewnie nie może się tym wszystkim nasycić.

Posted

Kaja i Aza napisał(a):
Przepraszam, ale dlaczego ten watek jest w Psy zaginione/ukradzione?

Słuszne pytanie; nikt z nas wczesniej tego nie zauwazył:oops:
Funia - przenies wątek:cool3:

Posted

Byłam z Muszka dzisiaj na spacerze ,była szczesliwa jak mnie zobaczyła ,niestety po spacerku długo rozpaczała ,ze nie zabieram jej z sobą .....

Posted

Muszka chyba była psem domowym bo ciągnie bardzo do mieszkania pani na której posesji jest kojec,nawet ciągnie w stronę bloku,lubi też gotowane jedzonko ryż czy kaszę z mięskiem i nie lubi siedzieć w kojcu :shake:

Posted

Muszka to spryciura wczoraj dałam Jej dwa kawałki parówki tą pierwszą zakopała:evil_lol: to drugą już rwałam na kawałki i sunia robi postępy już tak bardzo nie ciągnie i tak bardzo nie szczeka jak się od niej odchodzi :lol: