Aska7 Posted November 4, 2025 Posted November 4, 2025 Zmieniłam przeglądarkę z Firefoxa na Microsoft Edge i mogę edytować i pisać na swoim bazarku i tutaj napisać posta. To na kompie, bo na Androidzie wszystko działa. 1 Quote
Poker Posted November 5, 2025 Posted November 5, 2025 Dnia 4.11.2025 o 12:54, Aska7 napisał: Zmieniłam przeglądarkę z Firefoxa na Microsoft Edge i mogę edytować i pisać na swoim bazarku i tutaj napisać posta. To na kompie, bo na Androidzie wszystko działa. A ja nadal mam Firefoxa i nie mam problemów. Proszę o podliczenie moich zakupów, podanie nr konta i wysyłkę. Quote
rozi Posted November 7, 2025 Posted November 7, 2025 Siedzą wszystkie dziewczyny na Bazarku nr.2 i czekają na otwarcie Quote
Nadziejka Posted November 7, 2025 Posted November 7, 2025 Zapraszam na nowy kramik dla psinkowa u Perełki 1 ma tytuł: ,,KOJA NADZIEJKOWO DLA PSIACZKÓW DT PEREŁKI1 ZAJRZYJ SERCE 25.11,, Quote
Recommended Posts