nakir Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 jak w temacie znaleziono psa rasy Husky wszelkie informacje pod numerem 796701033 Quote
Kora Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jakiego koloru ma oczy i jakie umaszczenie? Wazne! Quote
nakir Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 nie wpisze tego bo to bedzie wiedizał tylko i wyłacznie włascicel a chodzi o to by trafil własnie do nigo a nie do kogos kto sie bedzie pod niego podszywał Quote
Kora Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Istnieje cos takiego jak pw i mozna odpowiedziec, a skoro zadaje pytanie to jako mod strony z mojego podpisu mam powod. Dlatego zadzonilam do osoby ktora juz od dawna szuka swojego psa i podalam jej Twoj telefon. Jesli to pies z Twojego awatarku to moze byc ten szukany. Quote
nakir Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Kora prosze mnie nie brac za osobę która nie ma doswiadczenia w takich sprawach i nie wie jak dawac ogłoszenia. chodzi mi o to ze nie jestem głupia zeby utajniac dane a wklejac zdjecie psa w awatarku:eviltong: numer podany w ogłoszeniu jest numerem do osoby u której pies jest na domku tymczasowym a nie jest moim numerem BTW zajmuje sie adopcjami zwierzaków juz kilka lat i wybacz ale to ja bede oczekiwała ze osoba poszukujaca psa poda mi jak on wyglada i wskaze jego cechy szczegolne a ja ewentualnie potwierdze lub zaprzecze wiec nie rozsyłam takich informacji na pw i wybacz mi ale jako osoba nowa na tym forum nie wiedizałam ze jestes modem bo nie znalazłam takiej informacji na Twoim profilu :cool1: Quote
Kora Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Nie w profilu na dogo, tylko strona w podpisie:cool1:, a dla mnie najwazniejsze jest zeby zobaczyc psa. Tyle. Quote
nakir Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 moge ci mms wysłac bo gdzies posiałam kabel od telefonu zeby przerzucic fote do kompa rozmawiałam wczoraj z chlopakiem od psich zaprzegów i w razie czego on sie wszystkim zajmie wczoraj odezwała sie kobitka której rzekomo uciekł taki pies ale nie wiem na ta chwile jak skonczyło sie spotkanie bo dziewczyna u której jest pies ma wyłaczony telefon:roll: Quote
Kora Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Mozesz mi wyslac jako wiadomosc na moj numer 0503348960 lub na maila (jest taka opcja) Quote
nakir Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Ozi bo tak sie wabi wąłsnie wrócił do swojego pana:klacz::klacz: Quote
Paulina87 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Toruniu. Quote
Recommended Posts