Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wpisze tego bo to bedzie wiedizał tylko i wyłacznie włascicel
a chodzi o to by trafil własnie do nigo a nie do kogos kto sie bedzie pod niego podszywał

Posted

Istnieje cos takiego jak pw i mozna odpowiedziec, a skoro zadaje pytanie to jako mod strony z mojego podpisu mam powod. Dlatego zadzonilam do osoby ktora juz od dawna szuka swojego psa i podalam jej Twoj telefon. Jesli to pies z Twojego awatarku to moze byc ten szukany.

Posted

Kora prosze mnie nie brac za osobę która nie ma doswiadczenia w takich sprawach i nie wie jak dawac ogłoszenia. chodzi mi o to ze nie jestem głupia zeby utajniac dane a wklejac zdjecie psa w awatarku:eviltong:
numer podany w ogłoszeniu jest numerem do osoby u której pies jest na domku tymczasowym a nie jest moim numerem
BTW zajmuje sie adopcjami zwierzaków juz kilka lat i wybacz ale to ja bede oczekiwała ze osoba poszukujaca psa poda mi jak on wyglada i wskaze jego cechy szczegolne a ja ewentualnie potwierdze lub zaprzecze wiec nie rozsyłam takich informacji na pw
i wybacz mi ale jako osoba nowa na tym forum nie wiedizałam ze jestes modem bo nie znalazłam takiej informacji na Twoim profilu :cool1:

Posted

moge ci mms wysłac bo gdzies posiałam kabel od telefonu zeby przerzucic fote do kompa

rozmawiałam wczoraj z chlopakiem od psich zaprzegów i w razie czego on sie wszystkim zajmie
wczoraj odezwała sie kobitka której rzekomo uciekł taki pies ale nie wiem na ta chwile jak skonczyło sie spotkanie bo dziewczyna u której jest pies ma wyłaczony telefon:roll:

• 2 months later...