Jump to content
Dogomania

Chihuahua krótko- i długowłosa (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ale Lola jest podobna do TEquili! :crazyeye: Tequila czuje się zagrożona na forum :eviltong:

Współczuję wybitej szyby. Ale lepiej stracić szybe niż życie.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ksara napisał(a):
Kochani,pojechałam koło 12 do rodziców (zjadłam 2 pączki) , które są najdroższymi pączkami świata - 135 zł, bo tyle kosztowała mnie nowa szyba w samochodzie !!!!!!
Dopiero co wróciłam do domu !!!!!!
Jestem ściekła bo straciłam tyyyyyle czasu (nie wspominając o kasie):angryy:
Muszę ochłonąć i zaraz zrobię zdjęcia szalonej Pyzie :lol:

Jak to sie stało ? Miałaś wypadek? ze zdrowiem wszystko ok ??
Niecierpliwie czekamy na zdjecia :)

Posted

olcha napisał(a):
Ale Lola jest podobna do TEquili! :crazyeye: Tequila czuje się zagrożona na forum :eviltong:

Współczuję wybitej szyby. Ale lepiej stracić szybe niż życie.

Wlasnie mialam to napisac...jak ilonka wstawila fotke...to myslalam ze to Twoja psica :)
Aaa klon Tequili :)

Posted

Kenduś napisał(a):
Kenduś mi szepcze na ucho "Ile ta babeczka z misiem ma latek?" :cool3: :evil_lol: :diabloti:

Powiem Tequilii ! powiem powiem ! :P i juz nie bedzie kochala Kendusia tylko Cezara...a wtedy on otworzy wlasny harem...Era i Tequilka :D
...tylko...co na to olcha :D ?:P

Posted

[quote name='moon_light']Powiem Tequilii ! powiem powiem ! :P i juz nie bedzie kochala Kendusia tylko Cezara...a wtedy on otworzy wlasny harem...Era i Tequilka :D
...tylko...co na to olcha :D ?:P

Ani mi się waż! :angryy: Tequilka jest tylko Kendusia, on o nią walczył już nie raz!

...tak z ciekawości zapytał...

Posted

Ta moja babeczka ma 2 latka i 3 miesiące. No podobna jest do Tequili ale jest bardzie "pulchna" ;) Tequila to szczuplutka modelka a Lolcia to przy niej taki kluseczek ;) To wstawie jeszcze kilka zdjec ;) Ale sie ciesze ze juz umiem.

A to ostatnio ulubione miejsce - futrzak w który karze się zawijać;) Zdjecia zrobiłam przed chwila

Posted

[quote name='ilonka_hh_']Jeśli mogę wstawiać te zdjęcia jakoś lepiej to napisz jak. Sama się raczej nie domyśle ;)

Powinnaś ściągną z imageshack'a ten adres chyba to się nazwya direct image adress :roll: i wkleić na dgm "pod obrazkiem" :roll:
bosh, jak to wszystko skomplikowane :placz:

Posted

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='olcha']

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

To jest Tequilka, prawda :crazyeye: :???:

Posted

hmm rzeczywiście skomplikowane, czyli mam wklejać dwa linki? Ten co wklejałam i oprócz niego ten o którym ty mówisz? Dobrze zrozumiałam?

Widze że Tequila podobnie spedza dzień co Lola ;)

Posted

ilonka_hh_ napisał(a):
hmm rzeczywiście skomplikowane, czyli mam wklejać dwa linki? Ten co wklejałam i oprócz niego ten o którym ty mówisz? Dobrze zrozumiałam?

Widze że Tequila podobnie spedza dzień co Lola ;)

Wklej tylko jeden ten DIRECT IMAGE potem otwórz ikonkę u góry wiadomości, taka żółta i wklej tam ten adres
ale się umordowałam :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='ilonka_hh_']Dobra próbuje tak jak mówisz. Kenduś lubi brutalne dziewczyny tak ? To specjalnie dla niego ;) Ten drugi pies to Lolo zwany też RolmoPSEM ;)

ilonka to zespół hard rockowy :lol: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...