neverend Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 cuciola napisał(a):tluscioszek znajomej z internetu a o Sopghie nadal nie mam wiesci.. Truskaweczki przepiekne! ja MARZĘ, żeby mieć...chi...w domku...
cuciola Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ja tez sobie marze ale jeszcze sobie moge na razie tylko marzyc..bedziemy sie wspierac co? a ta grubiutka chi na zdjeciu wyszly pewne 4 maluchy,ciekawe ile urodzi
neverend Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 cuciola napisał(a):ja tez sobie marze ale jeszcze sobie moge na razie tylko marzyc..bedziemy sie wspierac co? a ta grubiutka chi na zdjeciu wyszly pewne 4 maluchy,ciekawe ile urodzi możemy, możemy... może 4...a może więcej...ja bym taką małą pypcię do domku zagarnęła..
neverend Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ooo.... i takiego słodziaka bym chciała mieć w domku... cudowny:)
cuciola Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ksara moge ci go ukrasc? przepiekny jest! zrobimy jakis uklad? :D
neverend Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ja też się przyłączam do tej "kradzieży"...:evil_lol:
ksara Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Od piątku jestem w Italii (okolice Alby) jak tylko wrócę wstawię nowe fotki. Maluchy podobno szaleją :) Sunia jest już zarezerwowana, ale piesek nadal wolny.
neverend Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ksara napisał(a):Od piątku jestem w Italii (okolice Alby) jak tylko wrócę wstawię nowe fotki. Maluchy podobno szaleją :) Sunia jest już zarezerwowana, ale piesek nadal wolny. Małe chi jeszcze wolne.... zaraz się napalę...
cuciola Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ksara napisał(a):Od piątku jestem w Italii (okolice Alby) jak tylko wrócę wstawię nowe fotki. Maluchy podobno szaleją :) Sunia jest już zarezerwowana, ale piesek nadal wolny. O! to jestes jakies niecale 140 km ode mnie.. a co sie do Wloch wywialo jesli mozna spytac? trzeba mi bylo przywiesc malucha i juz bym ci go nie oddala :evil_lol::loveu:
neverend Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 cuciola napisał(a):O! to jestes jakies niecale 140 km ode mnie.. a co sie do Wloch wywialo jesli mozna spytac? trzeba mi bylo przywiesc malucha i juz bym ci go nie oddala :evil_lol::loveu: chyba go na pół podzielisz...:eviltong: w Poznaniu to ja się uczę - mam bliziutko...
ksara Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Do Włoch pojechaliśmy na krycie i na mini wakacje :) Jesteśmy dokładnie w Monticello d'Alba (tutaj jest hodowla bokserów dei Roeri).byliśmy tutaj 5 lat temu z babcią suczki,która teraz z nami przyjechała. W niedzielę byliśmy w San Remo, zaliczyliśmy święto trufli w Albie i zwiedzalismy sobie okolice :) Dzisiaj już wracamy do domku.
RESSEL Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 a ja znalazłam takie rozwiązanie.... i jak wam się podoba braciszem mojej Resselki?:)))))))
cuciola Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ksara miego powrotu do Polski :) Ressel a to to dopiero roznica wzrostu :D
Recommended Posts