ajcka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 wiecej info nie mam:-( A to moja mała; , , , ,
cuciola Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ale sliczne :) jaki charatker ma malutka? kurczak pieczony,ja nawet jak Yoghiego wypuszczam wieczorem do ogrodu zeby sobie pochodzil bez smyczy po spacerku to siedze przy stoliku i spogladam na niego.. teraz tyle kradziezy sie zdarza ze szkoda gadac! a co dopiero malutkich psinkow ktore mozna latwo sprzedac!
Bozzka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ajcka napisał(a):wiecej info nie mam:-( .... ajcka to moze bys sie dowiedziala od tej pani przeciez masz telefon - moze niepotrzebnie sie martwimy bo moze znalazla sie ..? cuciola ja sobie w ogole nie wyobrazam wypuszczenia malej do ogrodu wieczorem, SAMEJ :crazyeye: i ciesze sie ze choc masz wielkopsa tez nie spuszczasz z niego oka.. jak to sie mowi "strzezonego...." Chyba daruje sobie dalsze opiniowanie bo nic dobrego z tego nie wyjdzie :stormy-sad: a i zagubionej malej korzysci nie wniesie niestety ale nie przestaje tez myslec czy ta pani wypuscilaby tez tak samo beztrosko swoje male dziecko, SAMO, do ogrodu, wieczorem, HE? :stormy-sad:
Neva Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 W niedziele bylismy na wystawie w Zielonej Gorze. Pogoda wspaniała, miło spędziliśmy dzień. Towarzystwo ciułkowe ,jak zwykle bardzo sympatyczne. Jupiś zaprezentował się wspaniale, bez żadnego stresu, na luzie. P. Magdalena Świętoń , która sędziowała czi była nim na prawdę zachwycona. Dostał piękny opis, nominacje na Best Puppy wystawy, ocena Wybitnie Obiecującą Z ust sędziny usłyszałam same pochwały i takie zdanie -Z tym wspaniałym pieskiem przeżyje Pani miłe chwile. (oby mi tu nie zapeszyła) Wystawa w Zielonej Gorze również dla Kinusi , tak jak i dla Jupiczka zakończyła sie sukcesem W ocenie Pani Magdaleny Swiętoń -Eleganska suczka. plynna gorna i dolna linia, bardzo dobry front i tył, doskonały temperament i kondycja . Ocena doskonała , złoto, Zwycieżca Mlodzieży , Najlepszy Junior w Rasie Kinusia na rękach u mojej koleżanki, przed wejściem na ring
madziaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Po raz kolejny Neva, ogromne gratulacje :Cool!:
ksara Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 My też byliśmy w Zielonej, byłam nawet przy ringu cziłek, ale znam tylko nicki nie ludzi :( Gratulacje !!!!! Nasza Pyza doczekała się młodszego rodzeństwa :)
Bozzka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ... prosimy Misiaczka o odblokowanie Piesulki
Neva Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='ksara']My też byliśmy w Zielonej, byłam nawet przy ringu cziłek, ale znam tylko nicki nie ludzi :( Gratulacje !!!!! Nasza Pyza doczekała się młodszego rodzeństwa :) Jakie cudne rudzielce. Rude jak wieworki.:loveu::loveu: Dziekuje wszystkim za gratulacje. Szkoda , żę zanamy się tylko z Nikow, może kiedyś sie spotkamy na żywo
ajcka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Gratulacje.ten piesek Tricolor jest śliczniutki!A ta sunia to jego siostra? Moja mała jest odważna i wesoła.Ma swój charakterek.bawi sie z innymi moimi psiakami i je zaczepia.Czasem chce żądzić choć jest najmniejsza,a moje ją ignorują.Uwielbia głaskanie -njbardziej po brzusiu.
cuciola Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 widze ze znowu trzeba gratulowac! jestem chyba jedna z wielu wielbicielek Jupiczka bo do niego to juz kolejka cala :D
Loona Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ksara napisał(a):Nasza Pyza doczekała się młodszego rodzeństwa :) A jak się miewa Pyzunia? :) Pokaż nam ją, dawno nie wstawiałaś żadnych zdjęć ;)
Neva Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dziękuje ślicznie. Jupiczek i Kini to nie jest rodzeństwo, wspólne w życiu to maja tylko zwariowane zabawy i podusie na tapczanie. Bo to zakochana para. Jupik wylizuje Kini oczka , iska ja, zawsze są razem ze sobą:loveu:
Loona Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Gratulacje dla Paco :multi: Złoto i zwycięstwo młodzieży na dzisiejszej, krajowej wystawie psów ozdobnych i do towarzystwa w Łodzi :laola:
Neva Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Paco górą:multi: Gratulacje, miło nasz piesek wygrał:loveu:
Bozzka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 GRATULUJEMY, PACO! :loveu: Same medale :loveu::loveu::loveu: Wklejam 2 zdjecia Bonitki - Piesulka jest nadal zablokowana! Ponawiamy prosbe do Modow o odblokowanie Piesulki
Loona Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Piesulka jest zablokowana tylko na tydzień, więc już niedługo kara się skończy ;)
Neva Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A ja słyszałam ,że od nastepnego tygodnia Loona będzie zblokowana:loveu:
Loona Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Oooo, a to ciekawe :eviltong: A za co? :evil_lol:
miumiu Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 dziekujemy za ... zasłużone (hahaha) gratulacje ;) dziś tylko gwiazdy ok? bo jestem zmęczona jak .. pies nie mam wiele fotek ale mam trochę chiłek i inszego staffu a w ogóle chciałam powiedzieć, ze to ze wygralismy to jest wyłącznie zasługa Pauli Loony, bo go zaczarowała przed wejściem na ring (było cię miło wreszcie pozanac kochana) i teraz juz niestety Paula jeździsz z nami po całej Europie, przykro mi :) dzieki wszystkim za cudowną atmosferę, bardzo dziękuje pani Iwonie, która ze swoim pieskiem była druga, za cudownie sportową postawę - niestety nie zagląda na forum - bardzo mi pomogła w czasie wystawiania podpowiadając z tyłu co robić, jakie tempo i takie tam -wieeeelki ukłon dla mnie raczkującego wystawcy to jest po prostu bezcenne :) Carola per sempre - wariacie, dziekuję za kolejny fantastyczny wyjazd i znów mnie przez ciebie boli brzuch z jednej (od śmiechu) a łepetyna z drugiej strony (od myślenia) i marynareczkę lalko u mnie zostawiłaś więc niestety chyba sie spotkamy na chrzcinach czekoladka hehe (nie no do lecznicy pani doktor podrzucę) a jutro wam pokażę tego przecudnego Rio Galerie pani Lewandowskiej (ukłony, przemiła osoba) bo go obstrykałam z każdej strony :loveu: i insze cziłki dużo nie mam ale mam np. NPwR krótkiego też sowicie obstrykanego no to jedziemy z patarafcami: Paco na pudle -pańciu, co jest, po cholerę mnie tu stawiasz, co mam robić? -nie wiem stary ale jak wyskoczą z ukrytą kamerą to rób dobrą mine do złej gry a na razie ogon weź do góry, bo może jesnak to prawda i wyjdziesz na fotach jak ... zwykle (!!!) już do nas dotarło i micha się nam obojgu cieszy pańciu? wygaliśmy? nie będzie kastrowania? czy zauważyłaś, sędzia ma białą laskę i psa przewodnika, ale chyba nie powinienem się tym przejmować ;) o-c-z-y-w-i-ś-c-i-e wzięła wszystko w rasie i puchar przytargała :) przepiekniasta Bi, próbowałam jej cos zrobić jak w reklamie peugeota "zazdrość straszna rzecz" ale ją kurde mamuśka pilnowała ;) carolka męczy pieska a tu patarafiec numer dwa czyli mojej przecudnej urody suczydło wyjaśniałe: zapraszamy do naszej galerii na fotki z wystawy psiutowe niestety bo jednak mi sięcoś poprzestawiało z trybami w moim goopim aparacie - ale kilka piesków jest
Loona Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 miumiu napisał(a):a w ogóle chciałam powiedzieć, ze to ze wygralismy to jest wyłącznie zasługa Pauli Loony, bo go zaczarowała przed wejściem na ring (było cię miło wreszcie pozanac kochana) i teraz juz niestety Paula jeździsz z nami po całej Europie, przykro mi :) Cały czas pod ringiem szeptała mu na ucho "jak nie wygrasz to kastracja" no to się chłopak spiął i wygrał :evil_lol: Jajka ważniejsze :evil_lol: Ale pojeżdżę chętnie :lol:
Per Sempre Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Spoznione gratulacje Miumiu (ale cos mi sie blokowalo i nie moglam na dogo nic napisac) za zasłużoną wygraną, zwycięstwo młodzieży przy tak licznej i mocnej stawce!!! No no!! Az miło było na was patrzec jak staliscie na pudle!! Wyjazd był super, ale nie wiem czy powinnam z tobą jezdzic...... bo za ktoryms razem pekne ze śmiechu :) Dzięki było na prawde fantastycznie.
ksara Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Loona - Pyza wyrosła na śliczną panienkę to z wystawy w Lesznie (res.CACIB ), była jeszcze w Kaliszu i Gorzowie. Maluchy wczoraj skończyły 2 tygodnie,zmieniły kolor i wygląd :-o i nie mam pojęcia czy to długo czy krótkowłose czi :)
miumiu Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 per sempre :razz: ksara - prześlicznie Pyzunia wyrosła i super się prezentujecie na ringu :)
Recommended Posts